Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не биди наивен, демек он не го пушта Видал. Баерн е фирма, ако им одговара трансферот ќе го остбарат газдите, тренерот нема тука што да каже. Сепак нема шанси да дојде со таа плата на позиција каде сме фул во моментот.
За Кеита сме го давале Едер али тој не сакал да си оди, сега и Јуве се вклучиле и го бараат за 20че. Уште малце 1ви август, еден трансфер не направивме.
Најнова информација е дека Далберт заедно со Сабатини се на пат кон Милано, за 20М + бонуси.
Инаку за натпреварот со Баерн, би рекол лагано против децава од Баерн, ништо посебно. Овој Скринар ми изгледа како паметен дечко, знае позиционирање и одигра многу паметно.
пс. Спалети да ти ебам се живо и диво штом го форсираш сеуште Нагатомо.
Најнова информација е дека Далберт заедно со Сабатини се на пат кон Милано, за 20М + бонуси.
Инаку за натпреварот со Баерн, би рекол лагано против децава од Баерн, ништо посебно. Овој Скринар ми изгледа како паметен дечко, знае позиционирање и одигра многу паметно.
пс. Спалети да ти ебам се живо и диво штом го форсираш сеуште Нагатомо.
Фала богу за пријателски натпревар се работеше, да беше двомеч во ЛШ ќе не претепаа, Робен ќе го вратеше Нагатомо кај на мајкаму пичката негова самурајска. Да умрат заедно со Д'амброзио дај божеБаерн некако ми делуваа како да не им се игра...
Хаххаахахахаха каква отраканица си ти еј.Фала богу за пријателски натпревар се работеше, да беше двомеч во ЛШ ќе не претепаа, Робен ќе го вратеше Нагатомо кај на мајкаму пичката негова самурајска. Да умрат заедно со Д'амброзио дај боже