Фан Клуб: Интер

Прво коло Фиорентина
Второ против Рома

Ебати ксметот. Уште у старт во минус.

Осмо коло против Милан дома.

Деветто со Наполи во гости.

Десетто дома со Сампдорија.

20294204_1594449917271808_8748295779209315499_n.jpg

Само со Рома ќе биде закачена, после Рома, лесни 15 поени.

Koga pocna italjanive da igrat na sam den nova godina i na bozik, neli imat pauza od 15 dena ?

Оваа година на Олимпико во Рим ќе се радуваме. ;):):);) Ќе ти ебам мајчин Лацио у гости 2002ра година, дете да ти ебам Поборски и тебе Грешко цела фамилија.

Оваа година на Олимпико во Рим ќе се радуваме. ;):):);) Ќе ти ебам мајчин Лацио у гости 2002ра година, дете да ти ебам Поборски и тебе Грешко цела фамилија.

Па и оваа година се радувавме..Едер ги реши лабаво 1-3 :D

Добро е што играме со Рома толку рано бе, со нов тренер се, додека се свестат што како у старт на свој терен имаме предност. Реваншот кај нив од друга страна, тепање само со полиција. :icon_lol:

Фиорентина гостување ми е енигма, послаби се од лани дефинитивно ама традиционално ни се тежок противник.

Мислам дека имаме ОК распоред, Јувентус и Наполи ги играме при крај, што според мене се најтешки противници моментално. Со Милан ќе биде исто добро дерби за гледање, за прв пат по многу години, она со Ранокија и Монтоливо капитените беше срам за италијанскиот фудбал.

Добро е што играме со Рома толку рано бе, со нов тренер се, додека се свестат што како у старт на свој терен имаме предност. Реваншот кај нив од друга страна, тепање само со полиција. :icon_lol:

Фиорентина гостување ми е енигма, послаби се од лани дефинитивно ама традиционално ни се тежок противник.

Мислам дека имаме ОК распоред, Јувентус и Наполи ги играме при крај, што според мене се најтешки противници моментално. Со Милан ќе биде исто добро дерби за гледање, за прв пат по многу години, она со Ранокија и Монтоливо капитените беше срам за италијанскиот фудбал.
Со фиорентина дома играме.

Милан го исчисти ѓубрето, овие уште ги чуваат Нагатомо, Сантон, Ранокија...Спавате ли мирно нападачи?

Анчелоти да ти ебам се најмило.

Анчелоти да ти ебам се најмило.
Не биди наивен, демек он не го пушта Видал. Баерн е фирма, ако им одговара трансферот ќе го остбарат газдите, тренерот нема тука што да каже. Сепак нема шанси да дојде со таа плата на позиција каде сме фул во моментот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom