- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.066
- Поени од реакции
- 16.635
Прво коло Фиорентина
Второ против Рома
Ебати ксметот. Уште у старт во минус.
Второ против Рома
Ебати ксметот. Уште у старт во минус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ima nekoj izmeni od ova godinaKoga pocna italjanive da igrat na sam den nova godina i na bozik, neli imat pauza od 15 dena ?
Оваа година на Олимпико во Рим ќе се радуваме.Ќе ти ебам мајчин Лацио у гости 2002ра година, дете да ти ебам Поборски и тебе Грешко цела фамилија.
Забораив да напоменам на Скудето бато.Па и оваа година се радувавме..Едер ги реши лабаво 1-3![]()
Со фиорентина дома играме.Добро е што играме со Рома толку рано бе, со нов тренер се, додека се свестат што како у старт на свој терен имаме предност. Реваншот кај нив од друга страна, тепање само со полиција.
Фиорентина гостување ми е енигма, послаби се од лани дефинитивно ама традиционално ни се тежок противник.
Мислам дека имаме ОК распоред, Јувентус и Наполи ги играме при крај, што според мене се најтешки противници моментално. Со Милан ќе биде исто добро дерби за гледање, за прв пат по многу години, она со Ранокија и Монтоливо капитените беше срам за италијанскиот фудбал.
О јеботе, и со Рома во гости. Обратно сум видел.Со фиорентина дома играме.
Не биди наивен, демек он не го пушта Видал. Баерн е фирма, ако им одговара трансферот ќе го остбарат газдите, тренерот нема тука што да каже. Сепак нема шанси да дојде со таа плата на позиција каде сме фул во моментот.Анчелоти да ти ебам се најмило.