Џ
Џонтра Волта
Гостин
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менотLee Pastore, kaj e ovoj be, zamina u Kina ili brise kopacke u PsG uste?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менотLee Pastore, kaj e ovoj be, zamina u Kina ili brise kopacke u PsG uste?

Џони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот![]()
Очајно на екипава и требаат два бека,АМ висока класа,средњак и крило.Треба да се земат играчи и за ротација, долга е сезоната и ако се повреди некој клучен што правиме? Баш Валеро ќе ги седне Кондогбија и Брозовиќ (ако не си одат) на клупа и може да влагаат како играчи за ротација. Вака нема да биде огромен притисокот како што беше случајот со Кондогбија кога дојде првата сезона и кога се изгуби. Затоа и Падели е добар дил, солиден голман за безспари. Валеро исто (5-6 мил е ништо), затоа и сум рамнодушен за него. Дали ќе го биде или не, барем не сме го преплатиле и може целиот буџет да се искуца на 1-2 добри играчи кои би направиле разлика на терен. Пример еден стварно добар офанзивен бек/крило и еден плеј/напаѓач.
Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се преродиЏони го глеал у ПСЖ, вика дека мега бил мега јак. Искрено не знам кога го гледал но мора да му се верува на Факт-менот![]()

Во последниве 2 години има вкупно 30 утакмици изиграно у француско првенство, лани 0 голови. Потонат ко Титаник, не дај боже да го трампаат Марио за овој.Пасторе кога и да влезеше во игра делуваше солиден иако е преочигледно дека е заситен од Францускиот фудбал, ако дојди кај нас ќе се прероди![]()

Не им чинел овој, не им чинел овој, хехехе просек играчи земале хехехехе ама си го средија тимот уште пред припремите да им почнат, а Интер со големите Шкриниар, Падели и Борха Валеро во поход кон Скудетото.
И не, не ме занимаат проекти, Кинези, ветувања, сакам ЈАКИ ТРАНСФЕРИ и ич кур не ме боли, од 2010 немам бел ден видено ко фан на Интер, да ти ебам и Шкриниари и Валеровци, дајте некое јако име ко Наинголан, пу све да ви ебам неспособно. Значи мајката у сред пичка и на Сабатини, имаше и една тенисерка порано со вакво презиме, И НЕА ДА ЈА ЕБАМ, нарочито на тоа копилето Аусилио, на Жанг, на Јао Минг, на Ким Јонг Кјугдггфдгдгбфдгдф, на сите све да им изнаебам. УМРИ ИНТЕР!Ајде ајде смејте им се Милан, оти за смеење е работава.Не им чинел овој, не им чинел овој, хехехе просек играчи земале хехехехе ама си го средија тимот уште пред припремите да им почнат, а Интер со големите Шкриниар, Падели и Борха Валеро во поход кон Скудетото.
И не, не ме занимаат проекти, Кинези, ветувања, сакам ЈАКИ ТРАНСФЕРИ и ич кур не ме боли, од 2010 немам бел ден видено ко фан на Интер, да ти ебам и Шкриниари и Валеровци, дајте некое јако име ко Наинголан, пу све да ви ебам неспособно. Значи мајката у сред пичка и на Сабатини, имаше и една тенисерка порано со вакво презиме, И НЕА ДА ЈА ЕБАМ, нарочито на тоа копилето Аусилио, на Жанг, на Јао Минг, на Ким Јонг Кјугдггфдгдгбфдгдф, на сите све да им изнаебам. УМРИ ИНТЕР!