Фан Клуб: Интер

У учебници ќе не има како еден професионален клуб НЕ треба да се однесува.Нит со лажгите со ффп,нит сеа коа имаат пари не знаеме ни тренер саглам,ни играч саглам да донесеме.Да им се помочам у тоа инвалидите неспособни во управа и на терен!И оваа смрдена победа у гз нека си ја пикнат!
40 милиони за жоао марио
30 милиони за габивол
Де Кур за тренер,после него набркан тренер од лацио
Кур да ми бричат!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Банега ни бил најдобар играч:pos:..експертизата на Syn:busi:

Брозович реално ни беше единствениот играч што играше нешто на теренот и што создаваше акции,тој и Ансалди реално најдобро изиграа денес а другите кој од кој помизерни,немам зборови повеќе да трошам за Кандрева и Ди Амбросио каде се понашаа како инвалиди,Банега преочигледно е дека ќе го продаваат,ја претера од глумење мајмунот..Жоа Марио со страв играше и грешеше..Перишич се трудеше нешто ама лошо изигра иако даде два гола..Кондогбија е глуматор невиден,прави некој дриблинзи ама заради негови аматерски грешки ќе примевме гол..100 милионскиот невидлив како секогаш бидејќи чека од другите

Воглавно среќата не спаси денес бидејќи реално 3-0 требаше да биди на полувреме...и нема шанси да бидиме во топ3 да не се занесваме.на гостински терен сме очајни,дно дна,ај следната со Палермо играме на гости ама секоја друга екипа има по 3 парчиња минимум да ни чука..и плус двете дерби со Рома и Наполи ги изгубивме и тешко дека на домашен терен ќе ги вратиме истите бодови со нив.

Кој Ансалди кој Дамбросио, колку сме утепани на бекови тоа е чудо, ах Лихштајнер како ќе ни дојдеш летово.
Максвел игра уште? Маџо? Варгас? Некој?

Банега ни бил најдобар играч:pos:..експертизата на Syn:busi:
Ti izgleda drug mec si gleal, u prvo edinstven bese sto potegnuvase pravilni potezi i otvarase prostor, broz bil najdobar a broz bukvalno nisto ne napravil vo prvo, bukvalno nisto, najveke pasovi imase banega, najveke se isteknuvase i go imase na teren, Se ostanato bese uzasno za gledanje, ali sekako glupo e i da se dvoi nekoj posebno posle ona vo prvo, iako dadoa gol na kraj.

Кој Ансалди кој Дамбросио, колку сме утепани на бекови тоа е чудо, ах Лихштајнер како ќе ни дојдеш летово.
Максвел игра уште? Маџо? Варгас? Некој?

Признавам дека Ансалди е слаб,ама денес беше добар реално посебно во дефанзива каде топка не помина од кај него за разлика од неговиот колега од другата страна..и Лихтшајнер има 100 години,не ни треба реално[DOUBLEPOST=1483889533][/DOUBLEPOST]
Ti izgleda drug mec si gleal, u prvo edinstven bese sto potegnuvase pravilni potezi i otvarase prostor, broz bil najdobar a broz bukvalno nisto ne napravil vo prvo, bukvalno nisto, najveke pasovi imase banega, najveke se isteknuvase i go imase na teren, Se ostanato bese uzasno za gledanje, ali sekako glupo e i da se dvoi nekoj posebno posle ona vo prvo, iako dadoa gol na kraj.

Изгледа различен меч гледавме,нема друго објаснување..Брозович напротив беше играчот со најмногу контакти и истовремено разигруваше по крилата/бекојте..Банега се криеше зад топка и кога ќе ја земеше топката се лепеа до него и немаше никаков простор за разлика од Брозович...посебно врв беше првата контра во второто полувреме кога Банега направи апла аматерски пас со левата нога и ја заеба цела акција..и како што забележав Брозович немаше ниту еден погрешен пас ниту изгубена топка..денес докторски изигра реално

brozovic nemal nitu eden pogresen pas i nitu edna izgubena topka, i mi vikas, razlicen mec sme gleale definitivno, jedina rabota sto ja pogodi. :)

brozovic nemal nitu eden pogresen pas i nitu edna izgubena topka, i mi vikas, razlicen mec sme gleale definitivno, jedina rabota sto ja pogodi. :)
Грешка си за Банега денес, буквално ништо не направи, додека Брозовиќ не дека беше безгрешен НО најмногу се трудеше и во секоја акција имаше удел, сите грешни пасови му беа кога ептен сакаше да направи добар пас но немаше доволна подршка од играчите. Факт е дека кловнот Брозо трча најмногу, има најмногу допири со топка и игра најмногу, едноставно игра без притисок што не е случајот кај Марио кој е 3 пати подобар но дека има трема игра дупло послабо од Брозо. Не знам од каде толку самодоверба кај Брозовиќ дали од дома го одглдале да биде арогантен дали од што стигнал до 4-то одделение па го отпишале од школо стварно не знам али фудбалски моментално е на високо ниво.

Инаку според мене Кондогбија и Марио ако успеат психички да се издигнат барем да имаат пола од психата на Брозо ќе бидат врвни играчи.

koja psiha na brozo be sto go naprai i ti nego, labilen e na toj plan, mario ako se metnuva na nego turi mu kurot, i bilo koj drug igrac na timov, vo princip neame nie igrac so cojones u ekipava, i golem del od igracite se klasicni picketini, inaku Brozovic bese igracot sto bese ko od shala pominat za golot na udinese, on i kandreva bea ocajni dur ovoj se shetaase, taka da apsurd e da se kaze deka brozovic napravil nesto posebno na terenot.
Mario veke e strava igrac, jadev gomna za nego za ona sto go utna ama ne e tolku on kriv kolku sto bese dobra intervencijata na igracot od udinese, na krajot i asistirase za golot na Perisic taka da se izvadi.

Kako sto rekov i preeska, veke pocnaa da trupaat igraci na toj del od teren taka da dobro bi bilo da se smeni formacija so kandreva ko ofanziven bek nalik na maikon na vremeto, i trojca kreativci u sredina plus kondogbija, Perisic moze da pokriva napred i ko poluspic.

Денеска Жоао Марио воопшто не беше лош, не знам зашто си влечете такви заклучоци од зицерот што го промаши. Па она на домашен терен против Џенова кога игравме ми се чини, празен гол коа промаши, тоа беше поголем зицер од ова денеска.

Никој не двоеше денеска ни у позитивно ни у негативно, лош перформанс од целата екипа. Брозовиќ и Кондогбија ја изгубија средината и затоа делувавме анемично и неповрзано.

Ме боли кур на крај краева, 3те бода се битни, сезонава и така е отидена у курац до негде, ме заболе кур за играта, битно бодови да се собираат.

Незнам зашо не тргнете по Видал од кај нас, со него и со Родригез ако е точно ќе имате многу добра дефанзива. Ќе ви фали само некој трет штопер.

Престанав да пишувам мега експертски анализи во темава сфе негативни сте станале. http://m.huffpost.com/us/entry/6600484

Бавно но сигурно гриземе кон титула. :icon_lol:

Како може Ансалди да ти изиграл добро, најголемата беда денес, беда бедосана, еден пас не погоди, еден човек не пројде, НИШТО не направи, апсолутна нула.... Мислам денес општо сите беа лоши, ама Ансалди да ти изиграл океј..., немам коментар стварно.

The 23 year-old Inter captain is the top goal contributor in top European leagues in 2016/2017. He is tied at 20 total goals and assists with Alexis Sanchez of Arsenal.

30+ Габијадини одма дај го.
Не вреди поише од 35 милиони.
Не праи разлика.
Илчо со мозочен удар е боље. -добро ова барем е смешно.
Не` кошта бодови.
Да сум претседател на клуб, никад нема да ми текне да го купам.
Има 10 боље шпицови од него.
Продај го и купи го Гамеиро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom