Фан Клуб: Интер

Урко експертиза на дело, Суарез имаше жолти картони, а Меси се жалел на мачнини па затоа не играше, Нејмар беше прва постава. Кутињо си беше прва постава вчера за Ливерпул, WOW Банега не можел да игра а у вторник го одигра мечот Аргентина. Абе ај нека не ми мрсат муда многу, преуморен бил, кур се тресе, секако, затоа Кутињо не беше уморен и ВЧЕРА можеше да заигра од првата минута. Исто така Миранда ќе игра, он не е уморен, ама затоа Банега е.
Стек, Кутињо ја изигра цела утакмица ама се глеаше дека е мртов, пола дуел не доби, пола играч не помина. Може да игра ама прашање е колку ќе биде продуктивен.

Стек, Кутињо ја изигра цела утакмица ама се глеаше дека е мртов, пола дуел не доби, пола играч не помина. Може да игра ама прашање е колку ќе биде продуктивен.
Ок Пеја, а Банега иначе искочи у 60та против Колумбија, не изигра цела текма. Миранда изигра цела текма за Бразил и ќе се најде во првиот состав против Милан. Се е тоа ок, разбирам дека фудбалерите од Ј. Америка имаат малце фрка со настапи за клубот после репрезентативните обврски, ама брате дерби е, мора да се искористат најдобрите играчи.

Урко експертиза на дело, Суарез имаше жолти картони, а Меси се жалел на мачнини па затоа не играше, Нејмар беше прва постава. Кутињо си беше прва постава вчера за Ливерпул, WOW Банега не можел да игра а у вторник го одигра мечот Аргентина. Абе ај нека не ми мрсат муда многу, преуморен бил, кур се тресе, секако, затоа Кутињо не беше уморен и ВЧЕРА можеше да заигра од првата минута. Исто така Миранда ќе игра, он не е уморен, ама затоа Банега е.
Ne treskaj koga ne si im gi videl sostavite posle reprezentativnite mecevi, vidi im go sostavot protiv Alaves koga izgubija 1-2, Suarez i Mesi na klupa pocnaa, sekogas kalkulirale posle reprezentacii, i togas isto kiksnaa, 1-2 doma, kur sto mesi ke bese celosno izostaven tokolku ne bese reprezentativnata pauza. I so alaves i so deportivo posle reprezentacii mesi ne startuvase. U najgolem broj od slucajite koga go jadele od bosi ekipi bilo posle reprezentativnite mecevi.
Banega ako ne igra ke bide najmnogu poradi taa pricina, a ne radi nekoi takticki zamisli na Pioli, i golem kur ako igral vcera Koutinjo, ima razlika od trener do trener, ne e samo do toa dali e umoren ili ne, tuku i kolku aktivno bil vklucen vo treninzite pred natprevarot, a juznoamerikancite sekogas posledni se priklucuvaat na istite i zaostanuvaat den do dva. Miranda inace sekako deka ke igra, glej go izborot u odbrana kakov e, Andreoli i Ranokija da ne sakas da zapocnat, do dusa za Ranokija ne bi ni imal nisto protiv so ogled na faktot deka Muriljo e drugata opcija.

Ne treskaj koga ne si im gi videl sostavite posle reprezentativnite mecevi, vidi im go sostavot protiv Alaves koga izgubija 1-2, Suarez i Mesi na klupa pocnaa, sekogas kalkulirale posle reprezentacii, i togas isto kiksnaa, 1-2 doma, kur sto mesi ke bese celosno izostaven tokolku ne bese reprezentativnata pauza. I so alaves i so deportivo posle reprezentacii mesi ne startuvase. U najgolem broj od slucajite koga go jadele od bosi ekipi bilo posle reprezentativnite mecevi.
Banega ako ne igra ke bide najmnogu poradi taa pricina, a ne radi nekoi takticki zamisli na Pioli, i golem kur ako igral vcera Koutinjo, ima razlika od trener do trener, ne e samo do toa dali e umoren ili ne, tuku i kolku aktivno bil vklucen vo treninzite pred natprevarot, a juznoamerikancite sekogas posledni se priklucuvaat na istite i zaostanuvaat den do dva. Miranda inace sekako deka ke igra, glej go izborot u odbrana kakov e, Andreoli i Ranokija da ne sakas da zapocnat, do dusa za Ranokija ne bi ni imal nisto protiv so ogled na faktot deka Muriljo e drugata opcija.
А па у средина имаме огромен избор, Чави, Иниеста и Лампард ќе ни играат па може Банега на клупа да остане. Факт е дека Брозо игра добро у задње време, ама по мене треба Банега да игра прва постава, не е дека се премори нешто за Аргентина па да го одмара. Со Бразил не ни играше, со Колумбија 62 минути.

Стек дај бе не се глупирај, нов тренер а Банега у петокот се приклучи на екипата, Брозовиќ од вторникот тренира. Друго е Миранда, одбрана игра тој, нема многу што да се филозофира со него. Секако е боље да влезе Банега у 60та минута отколку да искочи во истата.

Урко, ок е тоа што го збориш за Медел дека игра штопер само у одбрана со 3ца, секако, доколку станува збор за 2014та година. Медел последнава година со новиот селектор Пици си игра штопер и во одбрана со 4 односно 2 штопера.
Преку кур ако е низок, и Кордоба беше низок.

ok e mario ne me zamaraj idi prosi nekade ti ebam toa pustiot.
za chile mi zbori, abe KUR me boli za chile i juzna amerika, kaj ke igra be u ovaa liga on stoper, moze da igra ne vikam ne, po potreba koga ke nema izbor trenerot, ne sekoj mec da go startuva, so voletini napred, ili u LE.
i Kordoba cel svoj zivot igral na taa pozicija, znae i da se postavi i ofsajd stapici da prai i sve, kaj ke igra ovoj ziti sve konstantno tamu, ima mater da ni se ebe dopolnitelno.

Сакам да видам пресинг 90 минути, другото само по себе ќе си дојде.

2ка и 3+

15078582_1314656528584483_2185750857325512070_n.jpg

Сеа не ми е јасно зашто Жоао Марио и Кондогбија не ги сменат местата... Пологично би било обратно да играат, како и да е ова е мала промена од страна на Пиоли, да видиме и второ полувреме кој ќе добие шанса.

Овој Таља е тежок пацер, ќе ја ебе утакмицава.[DOUBLEPOST=1479673994][/DOUBLEPOST]Значи се што можеа напред до сега се ебаа и Перишиќ и Кандрева

Последно уредено од модератор:
Срамота е бе од овие да губиме ццццццц
Кандрева одма надвор, умрен играч.

Кондо да се даде на цигански пазар за резервни делови. Две контри он џогира назад.

Не ми се верува дека губиме од ова пациентиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom