Фан Клуб: Интер

:facepalm: ајде иди распадни се некаде, мене најде да ми дробиш после победа со 300 кладби дека Интер ќе заврши во топ 3.
Па ти најгласен беше против Икарди така да прочитај ми го предпоследниот пост

Па ти најгласен беше против Икарди така да прочитај ми го предпоследниот пост
Aбе неписмен јас коа сум кажал дека Икарди не е добар играч? Ајде сеа сите на Брозо да му го испушите што го серевте после натпреварот во Лига Европа... :facepalm: Ајде на Едер да му го ипушите што му го намести голот на Икарди. Нормално дека ќе го критикувам коа утиња шанси а коа дава голови како сега ќе го фалам, сум рекол дека е добар играч и ќе ти извадам цитати. Како и да е ако на некој треба да му го пушите тоа е Перишиќ пошто 100 тона гомна се изедоа и за него... Бреј неписмени луѓе, па наредната ако утињаат и Перишиќ и Кандрева и Икарди пак ќе ги пцујам. Периодов никој не е за фалење пошто цел тим потфрлуваше, нека врзат победи нека влезат во форма па ќе правиме муабет.

Како и да е јас сум првиот и единствениот што се кладеше дека ќе биде Интер топ 3.

abe nekoj mi spomna za nekoja klauzula sto ja imale za barbosa i odigrani natprevari do kraj na godinava, odnosno do januari, ustvari stekot bese, ke mora da platat nekoj milion poveke za nego.
Oni inaku sakaa do kraj na brazilsko da go drzat, do januari, inter insistirase sega da dojde, ali kako i da e tapa muabet :), bolje u takva situacija da go ostavea pa ko Pato, vo Januari da dojdese, ili gabriel jesus so Siti isto sezonava.

па наредната ако утињаат и Перишиќ и Кандрева и Икарди пак ќе ги пцујам. Периодов никој не е за фалење пошто цел тим потфрлуваше, нека врзат победи нека влезат во форма па ќе правиме муабет.

.

Морам да се сложам тука со Дарко и мислам дека е тотално во право.

Во ситуација кога клубот не знај кај тера и се наредија 100 порази да се пофали некој дека игра добро е ретардирана работа,мене не ме интересира како фан дали некој изиграл добро кога клубот губи како магаре од кој ќе стигни..

Фудбалот е тимска игра и треба да личат како екипа кога ќе излезат на теренот ,а не да не се разбираат ..голојте на Икарди немаат никакво фајде ако тимот не заврши топ3(а нема да заврши) и не се наредат 5-6 победи со ред..

Исто како со Торино кога победивме беше за џабе кога наредната го примивме од Сампдорија.

Морам да се сложам тука со Дарко и мислам дека е тотално во право.

Во ситуација кога клубот не знај кај тера и се наредија 100 порази да се пофали некој дека игра добро е ретардирана работа,мене не ме интересира како фан дали некој изиграл добро кога клубот губи како магаре од кој ќе стигни..

Фудбалот е тимска игра и треба да личат како екипа кога ќе излезат на теренот ,а не да не се разбираат ..голојте на Икарди немаат никакво фајде ако тимот не заврши топ3(а нема да заврши) и не се наредат 5-6 победи со ред..

Исто како со Торино кога победивме беше за џабе кога наредната го примивме од Сампдорија.

Да али не е фар па да не се испоштова нечиј труд, залагања и резултати, и покрај тоа што тимот генерално е мизерија.

Зошто да не го возвишувам Икарди кој пр. дава по 5 голови во утакмица, само поради тоа што Ранокија прима по 6.

dade gol ikardi i 2-3ca odma pushimu go na ikardi i sl sranja.OKs e , deca se :D

Aj sea ako ne na sekoja odbrana od handanovic da ve citiram za da mu go pushite na samira

Да али не е фар па да не се испоштова нечиј труд, залагања и резултати, и покрај тоа што тимот генерално е мизерија.

Зошто да не го возвишувам Икарди кој пр. дава по 5 голови во утакмица, само поради тоа што Ранокија прима по 6.

Во ред е да го пофалиш ама да се дрецкаш од земја дека е некое играчиште не ја бива,како прво ако е такво играчиште како што го величат повеќето ќе гази секој натпревар ,а не еден натпревар дава два гола, а на другите два натпревари промашува зицери и губиме како магариња.

Нека изиграат согласно Икарди и цел тим 5-6 кола константно добро (нормално да победат) тогаш ќе ги величиме и ќе ги пофалиме..ионака во Италија екипите се смешни па не е некоја фантастика да се заредат победи..само што Интер не личи на екипа моментално што е способна за такво нешто

Во ред е да го пофалиш ама да се дрецкаш од земја дека е некое играчиште не ја бива,како прво ако е такво играчиште како што го величат повеќето ќе гази секој натпревар ,а не еден натпревар дава два гола, а на другите два натпревари промашува зицери и губиме како магариња.

Нека изиграат согласно Икарди и цел тим 5-6 кола константно добро (нормално да победат) тогаш ќе ги величиме и ќе ги пофалиме..ионака во Италија екипите се смешни па не е некоја фантастика да се заредат победи..само што Интер не личи на екипа моментално што е способна за такво нешто

Ок сеа... играчиште е Суарез.
А иначе Икарди има 10 гола во 12 натпревари.

:facepalm::facepalm:
Е аман брат, демек не игра Икарди константно добро? Промашил на две утакмици зицери, wow, прв пат у живот некој играч зицер да промаши. Јас Икарди не го ценам само поради головите, ликот се труди највеќе, трча, прави пресинг, се нервира кога не му оди на тимов, едноставно премногу му значи Интер.

Ova so Pioli e oficijalno?[DOUBLEPOST=1478517266][/DOUBLEPOST]Ova so Pioli e oficijalno?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom