Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде уфо клекни му на Икарди
Па ти најгласен беше против Икарди така да прочитај ми го предпоследниот постајде иди распадни се некаде, мене најде да ми дробиш после победа со 300 кладби дека Интер ќе заврши во топ 3.
Aбе неписмен јас коа сум кажал дека Икарди не е добар играч? Ајде сеа сите на Брозо да му го испушите што го серевте после натпреварот во Лига Европа...Па ти најгласен беше против Икарди така да прочитај ми го предпоследниот пост
па наредната ако утињаат и Перишиќ и Кандрева и Икарди пак ќе ги пцујам. Периодов никој не е за фалење пошто цел тим потфрлуваше, нека врзат победи нека влезат во форма па ќе правиме муабет.
.
Морам да се сложам тука со Дарко и мислам дека е тотално во право.
Во ситуација кога клубот не знај кај тера и се наредија 100 порази да се пофали некој дека игра добро е ретардирана работа,мене не ме интересира како фан дали некој изиграл добро кога клубот губи како магаре од кој ќе стигни..
Фудбалот е тимска игра и треба да личат како екипа кога ќе излезат на теренот ,а не да не се разбираат ..голојте на Икарди немаат никакво фајде ако тимот не заврши топ3(а нема да заврши) и не се наредат 5-6 победи со ред..
Исто како со Торино кога победивме беше за џабе кога наредната го примивме од Сампдорија.
Да али не е фар па да не се испоштова нечиј труд, залагања и резултати, и покрај тоа што тимот генерално е мизерија.
Зошто да не го возвишувам Икарди кој пр. дава по 5 голови во утакмица, само поради тоа што Ранокија прима по 6.
Во ред е да го пофалиш ама да се дрецкаш од земја дека е некое играчиште не ја бива,како прво ако е такво играчиште како што го величат повеќето ќе гази секој натпревар ,а не еден натпревар дава два гола, а на другите два натпревари промашува зицери и губиме како магариња.
Нека изиграат согласно Икарди и цел тим 5-6 кола константно добро (нормално да победат) тогаш ќе ги величиме и ќе ги пофалиме..ионака во Италија екипите се смешни па не е некоја фантастика да се заредат победи..само што Интер не личи на екипа моментално што е способна за такво нешто
Во ред е да го пофалиш ама да се дрецкаш од земја дека е некое играчиште не ја бива,како прво ако е такво играчиште како што го величат повеќето ќе гази секој натпревар ,а не еден натпревар дава два гола, а на другите два натпревари промашува зицери и губиме како магариња.
Нека изиграат согласно Икарди и цел тим 5-6 кола константно добро (нормално да победат) тогаш ќе ги величиме и ќе ги пофалиме..ионака во Италија екипите се смешни па не е некоја фантастика да се заредат победи..само што Интер не личи на екипа моментално што е способна за такво нешто