Marquess
Ербап
- Член од
- 20 јули 2009
- Мислења
- 6.378
- Поени од реакции
- 13.546
Виде на време чоеков колку е саат со Интер [emoji3]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Виде на време чоеков колку е саат со Интер [emoji3]
Речиси сигурно Марселино ќе биде нов тренер. Денеска имале уште еден состанок, ги испеглале деталите и најверојатно утре или евентуално понеделник ќе го објават официјално.Ima nekoja novost za nov trener ili ke se ceka da pomine natprevarot protiv crotone pa da se objavi naslednikot na de bur ?
Ние нема да играме со Барса извесно времеМарселињо е топ тренер, требаше да дојде во Валенсија пред Прандели само РФЕФ не дозволи дека веќе сезонава имал водено клуб од ЛаЛига.
единствено кај него не ми се свиѓа што досега ја нема победено Барселона и неговата 4-4-2, зошто со Валенсија од секогаш сум сакал игра преку крила, a не дека не му носело резултат.
очекувам добро да ја врши работата
Ние нема да играме со Барса извесно време
Не игра со крила у 4-4-2 туку со везњаци а? Не сум го заприметил ова од сите 4-5 утакмици што сум ги гледал Виљареал со него.Што е боље, видовме дека класични крила не функционираат во Италија, Чоло исто игра 4-4-2 без крила
Ќе видиме што ќе биде, ми делува на интересен тип, харизматичен, вчера глеав едно видео со Реал кога играа, Бејли со дислоцирано рамо нејќеше да го извади, му вика играј бе размрдај го малце и кур ме боли и му покажува кружни движења како да праиутре ќе дое Сантон ќе му рече ја шефе иам сида те молам извади ме, ќе го отера у курац ало мали кур ме боли иди умри таму покрај реклами.
Иначе сеуште може да се спаси сезонава, ко што пишав претходно слаба е лигава 4-5 победи и има си горе, денеска ако тепаме со Кротоне доаѓаме на -4 од Наполи, а ако не тепаат ондак најубаво ќе биде да се распаднеме, сериозно, еднаш на Новара и праевме забава, прв пат у историја у Серија А грагаууууууу 3-1 не издуваа.[DOUBLEPOST=1478444285][/DOUBLEPOST]Сепак Пиоли.....
Пиоли, тоа значи на лето иде Симеоне. Или не, ма да до лето ќе смениме уште еден тренер, не е проблем..
Гревови!
Да, Пиоли. Италијански тренер за подобро да се разбирал со екипата а во екипата има 1 италијанец кој игра прва постава од друга страна баталија шпанец а пола и поише од играчите разбираат шпански повеќе од италијански. Аусилио експертиза на дело, коа ќе лета овој шоферов од ЈСП на крај на сезона со све него и Аусилио исто.ништо од Марселињо?