Фан Клуб: Интер

Добро, а со измените што прави човеков ќе ми објасни некој? 80 минути не менува ништо и на крај Паласио и Перишиќ.... И тоа ај ок што влегоа они, али влегоа место Кандрева и Едер, тактички ништо не смени, само освежи. Абе пријателе па не водиш бе крв ти ебам па да освежуваш тим, да ти ги освежам ќерките у пичка.

Многу сум разочаран, изнервиран, гневен, очаен, мизерен, пичка, шоља, курац, СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕее ради овој глуп смрдлив тим. Убаво вика Џонтра, биди си бе за Барса ко човек, три пати годишно ќе се изнервираш и чао, а не јас за Интер, секое коло тресење, да им истресам све женско у фамилија неспособно.

Лорен Блан најверојатно ќе дојде, имаше негови соработници на натпреварот со Торино, плус нешто и за Верати се шушка...

Једина светла точка после напуштањето на Мурињо беше Леонардо, пре би него да го видам у тим него ли Блан. Имав високи очекувања од Де Бур ама во лига на кољачи неговата филозофија на течна игра не поминува лесно.

Лео доџи спашавај опет....

mnogu slabo denes, t.e. vcera, pa i formacijata pak klasicna 433, valjda zasto ovoj na sampdoria igra klasicna 4312 pa de bur valjda mislel deka stranicno slabo branat, sto e i tocno bar so genoa koga gi gledav im ebaa mater stranicno ali imaa 1 ton sreka, no vcera Inter toa ne go iskoristi, centar sutevite im se uzasni, pola od niv banani piea, drugite u ezero, eden se pogodi asalen do ikardi i on utna negova sansa, zicer cist ...
Bukvalno so glava kroz zid idese vcera De bur, koga veke vide deka taka ne ide vo vtoro trebase da se spusti topka na zemja, eder i kandreva da ne bea tolku razvleceni po stranite i da probaa taka da idat na gol, so torino i atalanta tokmu taa promena mu donese na timov golovi i sansi, vcera pak stara pesna.

De bur vika deka mentalitetot e problem, poveke bi rekol deka problemot e od takticka priroda, ne odgovara ovaa taktika za timov, so klasicni krila, ni murinjo ne mozese da se vklopi so takov sistem vo Italija, dobro smeni posledni 2 i pak sea se vrati na staroto i toa ubeden sum deka pricinata e Sampdoria, klasicna greska u cekori.

Leonardo i Blan e inace poveke od idealna kombinacija, samo prviot nikako, neznam koj mu e kurot i nego trener da bide, koga za kurac ne go biva.

КАЈГАНА - "Фан клуб Интер" - Врвни експерти на едно место, нема што...
:cuc:

КАЈГАНА - "Фан клуб Интер" - Врвни експерти на едно место, нема што...
:cuc:

Добро ајде ко така ќе прифатиме дека Милан,Рома и Наполи што се на врвот имаат играчишта во тимот што победуваат толку лесно,а Интер има ботој и лоши играчи па затоа се на 11-то место со 5 порази од 11 натпревари.

И Сампдорија и Аталанта и Каљари и Киево..сите имаат поквалитетни играчи од нашите

Добро ајде ко така ќе прифатиме дека Милан,Рома и Наполи што се на врвот имаат играчишта во тимот што победуваат толку лесно,а Интер има ботој и лоши играчи па затоа се на 11-то место со 5 порази од 11 натпревари.

И Сампдорија и Аталанта и Каљари и Киево..сите имаат поквалитетни играчи од нашите

А оти последното мислење ми го цитираш?
И онака не те сметав во таа група, без гајле. :P

А оти последното мислење ми го цитираш?
И онака не те сметав во таа група, без гајле. :P

Не е битно дали ме сметаш или не во таа група..твоето(како и моето) мислење е ирелевантно бидејќи сме обични луѓе од мизерна вукојебина што немаат никакво влијание освен што се фанови на странски фудбалски клуб.

Поентата ми е дека другите екипи немаат ништо подобри играчи од нашите па играат фудбал и остваруваат лесни победи.

Каква глупост им беше само бркањето на Манчини кој беше каков таков авторитет и со полуиграчи пак вадеше некои резултати, вака сеа у круг ќе се вртат цело време со нови тренерчиња. Да го оставеа Манчини со новиве играчи сигурен сум дека ќе им обезбедеше топ 3.

после сите глупости овај состав сакам да го видам
1525380_FC_Internazionale.jpg

1525380_FC_Internazionale.jpg

Нема шанси таму Кондогбија да игра и да солира..Медел место Кондогбија и мислам дека ќе е тамам..не е способен ѓупакот да игра последен играч за врска бидејќи е себичен и не покрива назад како Медел

тоа да, али ако игра ранокија ко штопер добиваш двајца киксери со муриљо, зато е кондогбија на таа позиција, или ете нека е брозович али ме интересира како ке изигра кондогбија со банега и марио

Za Leonardo kako sto razbrav opcijata bila ovaa, Leo trener do letovo, so toa sto baral garancija od timot deka od letovo sto sledi pa nagore ke ja ima istata funkcija sto ja imase i vo PSG, a ako e taka, togas skoro sigurno doaga Simeone naredno leto ili se pravi prostor za negov angazman.
Vo vakva situacija za caretaker moze da se zeme vo predvid, eventualno instantno da ja dobie taa funkcija a sega trener da e Blan, ali ako ova ne bide slucaj poveke od ocigledno e koja e celta na timot od Juni nagore. I Zaneti lobiral za vakva opcija, sega Leonardo, a konstantno go forsira muabetot so Simeone uz put ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom