Фан Клуб: Интер

Brozovic denes ja imase najdobrata partija sezonava za Inter, 100 pati podobra od bilo koja do sega sto ja izigra, zicerot sto go utna go utna, ali izigra muski, i go pravese ona sto se bara od nego na teren.

Za izmenite, osven napadot, sto da menja, na teren bese izvadena najdobrata sredina, bez igrac na klupa sto moze da napravi razlika, Palasio kolku i da go mrazime site izigra dosta solidno za vremeto pominato na teren, odlicno pokrivase napred, vlecese na sebe igraci, pomagase i na odbrana, donese svezina, malce realno ako se gleda bez cel natalozen hejt kon nego, bi dobil dobra ocena za vremeto pominato na teren ... na kraj kraeva, Asistirase, jesda ova poveke bese one man show gol na ikardi.

Denes Inter ja imase igrata, sozdavase sansi, nemase nikakva realizacija, broz go utna skoro i nevozmoznoto i toa e toa, denes go izigraa najdobro izbalansiraniot natprevar ovaa sezona ( i statistikata toa go govori ), samo edna sansa dozvolija na torino po koja padna i golot ( handanovic denes bese bez intervencija ), i toa vidovme i kako, trojca igraci se sopnaa si ebaa majkata, e radi takov moment mozese da leta de bur. Sredinata izgazi poshteno, napred odlicno funkcioniraat vo ovoj nov format koga i Eder i Kandreva ne igraat ko klasicni krila tuku dobivaat celosna sloboda i se ufrlaat ko vtori napagaci pozadi Ikardi, od druga strana i Ikardi e poveke vklucen vo igrata i ne e otsecen, vlaga vo shansi vaka, taka da Ova se bara, ova sto denes go izigraa cel mec, i vtoro so Atalanta.

Za Ikardi, realno trebase da se sedne na klupa bar eden mec zasto posle incidentot so CN bese otsuten od terenot nekolku natprevari, baska sto se utepa od igranje po 90 minuti sekoj natprevar, nikoj ne negira deka e eden od najkvalitetnite igraci na timov no jovetic e i poveke od idealna zamena baska i on zasluzuva minuti na teren. E sega za Barbosa sto ne vleze, moze da mu se zameri na De Bur ali ja sum ubeden deka ke go pusti od prva minuta so ebaniot krotone, sto doaga posle naredno kolo so sampdoria gosti, pa od tuka nagore da dobiva sto pogolema minutaza.

Zadovolen sum od denesnoto izdanie, samo sum so stavot deka Muriljo e tolku los, do toj stepen da sakam Ranokija mesto nego da pocne nareden mec, pa covekov ne postoi veke na teren, uzasen e, 1 vozdusen duel ne dobi u vtoro, se leta ko muva bez glava, i on i Miranda se padnati godinava ali muriljo e prikazna za sebe. Miranda isto u prvo faulot koga go napravi u zona na udar, kako izgubi topka, neznam sto kur im stana godinava, uzasni se za gledanje, no bar Miranda u vtoro posle primeniot gol si eba mater, iskina, taka treba u sekoj natprevar da igra, u nekoj beast mode vleze ne im dae da mrdnat.

Последно уредено:
Да да, Миранда два пати му ја зема на Љаиќ ко мало дете, искина реално.

И дај нека го проба Барбоса место Кандрева, а Перо нека игра лево, да видиме како ќе оди и така. Со новиве улоги што ги спомна Урле, значи без класични крила, Барбоса би требало да апе по десната страна и да влегува централно, а пошо е добар дриблер би требало хаос да прави ликот. Напред имаме доста играчи и доста опции за различни формации, позади е проблемот, мада денес изиграа одлично. Торино создаде 0 шанси за гол, и тој што го дадоа беше по смешното сопнување на двајца наши играчи.
Изгледа повеќе ни одговара со БроЦ, Марио и Банега у средина, Марио игра најпозади, како Медел, само што е 10000 пати пописмен фудбалски од Медел и не ни се кочат акциите него има одличен проток на топката.

Абе Кондогбија треба да игра централно у средина, тоа му е таа позиција на чамугата. Ако не зимоска ќе се пазари мојот човек Ричедли Базоер од Ајакс ;) :D
Нејќам Марио да игра толку позади, треба да си игра понапред со Банега а позади нив Џофри, сепак знае да повлече напред, да шутне да разигра, да пушти ризичен пас, вака како последен играч за врска треба алиби да игра а не е за тоа.
Брозовиќ не е за на долги патеки, сеа следната со Сампдорија сигурно пак ќе биде мамурен и ќе трипа како на екстази да е.

За у напад ако планира Де Бур да игра со 3ца напаѓачи односно 2ца полушпицови позади Икарди ондак не знам како ќе функционираат Кандрева и Перишиќ пошто се класични крила, Едер и Барбоса се напаѓачи и на нив многу ќе им одговара ваквата игра, поготово на бразилецот... па и двајцата се бразилци :icon_mrgr: на Габи де. хехе
Може и Јоветиќ да се убаци у напад исто, тоа му е таа позиција негова, полушпиц.

Одбраната не ми се коментира, за Муриљо сум пишал и порано, у дуели е јак ко земја ама има некои бубачки у главата, многу се лета како дивтар, треба повеќе да мисли со тоа лејката. Миранда е класика, стуб позади, мене некако оваа сезона ми игра многу подобро од лани, до сега овие 10 кола не сум му приметил некој лош настап, на секоја утакмица е коска, лани имаше некои излети. Како и да е, одличен играч.
Лаев ја летово дека неаме одбрана ни за лек, Урко куров ми го пушеше да не замарам со тоа.

Идеме сеа на ИКС у Џенова против СаНпа, ко што ни доликува. :ROFLMAO:

Види го Дарко Уфо, дете на први братучеди, не знае кај тера. Тебе Дарко ако ти е цел Интер да не победува ондак не знам што уопште замараш за тимов и се расправаш низ форумов. Ако ти е цел Икарди да не даде гол само за да јадеш гомна како е лош, куров ми ленче, ондак не коментирај уопште на темава. Еве јас ќе ти кажам, не ми се допаѓа Хандановиќ како голман, сметам дека не е на нивото за еден тим како Интер, ама се би дал да не прими ниту еден пацерски гол до крајот на сезоната и да не треба да му го споменам името во негативна конотација.

Дај не кур замарај, Икарди е СТРАВА играч, на кур да ги качам и Курва Норд и ултраси и СВЕ што јаде гомна за него. Значи ликот игра СЕ, трча по 100 км на утакмица, се враќа во одбрана, дава голови, креира шанси, разбира фудбал, голем мотиватор е, добар капитен, и што е најважно од се Интер му значи многу. Погледни му ги реакциите само и погледни му ги рецимо на Брозовиќ дегенот (зборам за претходните две текми, на денешнава добар беше) и спореди ги... Броц иначе денес беше добар, изгледа добро се уклопуваат он Марио и Банега. Марио денес играше поназад затоа што не играше Медел, али не се снајде лошо на таа позиција.

Стварно ќе се самоубиев ако не тепавме, Торино створи НУЛА шанси за гол и даде еден гол, а ние катаљон и дадовме само два, и тоа вториот после ремек дело на Икарди... Дај преку куров ми е од промашени зицери и несреќно примени голови, аман веќе...

За делот со Икарди еве ти палче (y)

Ама кога веќе констатираш дека Ханда не е за Интер, кај беше кога она вашено ретардирано Хесус играше една просечна на 10 катастрофални утакмици, дали тој беше за Интер?

Не, реално... не знам што видовте во него што скоро на сите ви беше милениче и секогаш бевте толерантни према него.
Али како и да е, во секој случај беше одличен фудбалер... (американски)

За делот со Икарди еве ти палче (y)

Ама кога веќе констатираш дека Ханда не е за Интер, кај беше кога она вашено ретардирано Хесус играше една просечна на 10 катастрофални утакмици, дали тој беше за Интер?

Не, реално... не знам што видовте во него што скоро на сите ви беше милениче и секогаш бевте толерантни према него.
Али како и да е, во секој случај беше одличен фудбалер... (американски)
Не не глеј, јас нејќев Хуан да си иде пошо немаме одбрана за лек, а не дека е светска класа дефанзивец. Значи кога алтернативи на централен бек ти остануваат Ранокија и Андреоли, едноставно не да ќе плачеш, него ќе липаш по Хуан. :D И него башка го сакав затоа што секогаш играше со 110% од себе, нешто слично како и Икарди, знам го спремаа едно време за капитен, али се деси што се деси и на Икарди му ја дадоа лентата.

Абе ова со Кондо сериозно е или ќе се врати со Сампа?

Значи воопшто не сум радосен со победата од повеќе причини.

Не ми даваат надеж дека можат да направат серија од победи или дека во иднина со ваква игра и играчи можи да се постигни успех.

Како прво изборот на играчи му е лош,зошто по демоните го држи на клупа Барбоса?..ајде разбирам ако не е физички спремен не го става ама 2 месеци не е физички спремен за умрениот Паласио да го става на 1-1 резултат?..ич не ме интересира што изигра солидно или асистира за голот кога во суштина Паласио е мртов и бескорисен играч...утре можи пак да го стави против некоја умрена екипа на тесен резултат и ќе очекува од него да направи чуда а на клупа ти седат Јоветич и 20 годишен Бразилец што сака да се докажи?..

Па се посраа од радување со него по социјалните мрежи за сега теренот да не го осети.

Како второ многу сме ранливи бе,Торино двапати поминаа центар можеа два гола да ни дадат,10 натпревари со ред примаме гол и ни прават лесно шанси екипите да се мочам во Муриљо,Нагатомо и Миранда(кој вчера направи пенал над Макси Лопез).

Како трето мора Брозович да се совземи и да почни да игра фудбал оти ќе му ебам копилето гнасно,вчера се виде дека знај да игра фудбал коќе сака и беше многу корисен (иако го промаши невозможното).

Како четврто ако не се добијат наредните три натпревари оваа победа ќе нема никакво значење

А мора да се добијат Сампа и Кротоне, МОРА! Сампа сеа им го гледам составот, греота се, Рики Алварез полушпиц, Будимир и уште еден умрен у напад, Силвестре лидер на одбраната, хаос од екипа. Без разлика што играме на гости со нив, МОРА да ги добиеме. За Кротоне не ми се трошат зборови, најслабата екипа годинава у калчото. Е сеа познавајќи го Интер, ќе напраи Муриљо некој дегенски пенал во Сампа и ќе изгубиме, со Кротоне ќе имаме 40 000 0000 шанси и у 87 ќе ни дадат гол со играч помалце после грешка на одбраната и ќе треба колективно да се запалиме.

Кога успеа бе другару
14695500_10154539804985309_5766059880051440_n.jpg

хахахахах абе најдов клип еден како оваа Ванда пуши кур :LOL: сигурен сум дека е она и пишав тука дека е некоја тешка курветина и некој од вас го делеше истото мислење а овој дете и направив лоол :busi::pos::pos::pos::lolzz:

хахахахах абе најдов клип еден како оваа Ванда пуши кур :LOL: сигурен сум дека е она и пишав тука дека е некоја тешка курветина и некој од вас го делеше истото мислење а овој дете и направив лоол :busi::pos::pos::pos::lolzz:

Se dodeka Dzontra ne kaze deka e kurva jas ne ti veruvam..

Кога успеа бе другару
14695500_10154539804985309_5766059880051440_n.jpg
Франческа е оваа прике мој, година дена ти е стара сликава. :D

чао, дно допрев, никад не е стара сликата... ново е ова дете. :pos: оваа како машина за бебиња е бе. :D Ги пратам на инста и двајцата и цело време мислев дека оваа става стари слики кога е трудна а оно ново да ти било.

Ај нека им е жива и здрава.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom