Фан Клуб: Интер

Ххахахаха стварно не знам како да го третирам детево...
Да го третирам како што заслужува, ќе треба да бидам константен рул брејкер и да трпам офтопици.
Да го игнорирам.. како да го игнорирам? Кога само што ќе му го видам името во коментар ме фаќа смеа... :facepalm::pos:

Да го третирам како што заслужува, ќе треба да бидам константен рул брејкер и да трпам офтопици.
Да го игнорирам.. како да го игнорирам? Кога само што ќе му го видам името во коментар ме фаќа смеа... :facepalm::pos:

И мене ми е смешен Дарко,уште од порано заслужува да го отерам упичку матер заради неговите глупости ама пак од друга страна има некоја харизма во неговите постови и знае да не изнасмее..чоекот му требаше една година да се сети дека Интер нема квалитетни бекој и дека тука лежи најголемиот проблем..од кога веќе сите членови се сложивме za истото и кога поминаа три натпревари каде Ди Амбросио и Нагатомо/Сантон имаа криминални изданија каде евидентно се делеа од останатите во тимот ДаркоУфо лепакот магично исчезна со неговите саркастични постови :D

Овој е добар да го пуштиме само накај јувенташите таму да им сере се и сешто.

Јас сакам резултат, а резултатот како што кажав е пласман во ЛШ.
Да, се потрошија доста пари, но дури не се оправдаат не можам да дадам палец горе.

пр. завршуваме пак 5-6 место. И како да дадам палец горе на таков епилог, па макар и да се потрошиле доста пари за трансфери?

Али не бери гајле, се разбираме!
Значи овај муабет ти е колку да се држиш до твоето, дека ништо не чини, и контра да се одело.
Сакаш да ми кажиш дека ко ни играа Роки, Шелото, Џонатан, Силвестре, Кузманович, Мудингаи и најјакото засилување Белфодил, имаше допирна точка со тимов сега, кај шо ги има еден Банега, Жо Марио(овај ѕвер че биди, слушајте ми го зборов), Миранда, Перишич, Кандрева, Јоветич, Кондогбиа, то пичлемето Барбоса сите шо го купуваме на ФМ и да не редам...
Мислам дај не заебавај брат. Овај тим да ти го напишеа на хартија, и да те прашаа дали би се согласил да биди ваков, со две раце би потпишал пред 1 година.
Точно, Мацари и Манчини за кур не ги бива.
АМА; колку и да го мразам Манчини, колку и да е пичка во душата по однос на тренер, јас глава ја сечам, дека ако не дојдеше тој тренер, уште главен супермаркет че ни беше Џенова. Чоеко дојде и си кажа, сакате јак тим, че се напучите. Мислам дека ниеден друг тренер немаше така да постапи. А то и се докажа. Не е проблем, само да бидам тренер на интер, да ми се број во животов, ако сакате и Славкоски че го играм.
Единствено во моментов, скептик сум, пази скептик, а не против, шо не знам да го дефинирам Де Боер. Ама од триве утакмици, покажа дека, прво не е пичка во душата (три измени во 70мин), негува ФУДБАЛ (нешто шо во Интер не памтам да сум гледал, а го пратам од 98 интезивно), од утакмица во утакмица се подобрува и е млад и модерен тренер. Не велам не, можи да биди флоп, ама можи да биди и следен Мур, Конте, Клоп...Времето че покажи. Јас искрено се надевам и сакам да му тргни, и да остани долго време во Интер. Има некој мадафакерски шарм.
Ти брат, си скептик за се. Во моментов и Роналдо и Меси да ти ги донеса ти пак че бидиш скептик.
Шта се тиче Тохир. На чоеко не можам НИШТО да му замерам. БУКВАЛНО. Ме заболе кур дали од љубов или од бизнис го купил Интер. Факт е дека ВО МОМЕНТОВ, Интер потроши пари како на времето на Морати во најдобри години, ПЛУС ако испадни како шо се пишува, дека Кинезиве не зна шо да му пра на парите, ко че го нема то мочаното ФФП и такви срања, можи да очекуваме да бидиме нов ПСЖ, Сити, само шо че бидиме тим со историја за разлика од Сити.

На крај, се заебававте, бекој, бекој, ама се покажа во последниве 3 натпревари, дека и те како ни се потребни. Нека се враќа овај Ансалди, и уште еден ТОП бек да се купи јануари ако се можи, и сме на КОЊ!
И конечно да можи да почниме од в година, по 1-2 засилувања страшни, па да го прајме тимов да биди тимиште. Подлога веќе има, и те каква.

П.С
Уфо да не ми го чепкате. То шо не можите да му ги разберите заебанците е ваш хендикеп. Мене ми е милина ко че го читам :D

И мене ми е смешен Дарко,уште од порано заслужува да го отерам упичку матер заради неговите глупости ама пак од друга страна има некоја харизма во неговите постови и знае да не изнасмее..чоекот му требаше една година да се сети дека Интер нема квалитетни бекој и дека тука лежи најголемиот проблем..од кога веќе сите членови се сложивме za истото и кога поминаа три натпревари каде Ди Амбросио и Нагатомо/Сантон имаа криминални изданија каде евидентно се делеа од останатите во тимот ДаркоУфо лепакот магично исчезна со неговите саркастични постови :D

Значи никогаш не сум рекол дека во Интер има добри бекој и дека не треба да се купуваат нови, едноставно ти претеруваш и за време на Манчини каде што шупакот играше да речеме против Џенова или Торино и ти вади средина со Медел, Мело и Нагатомо како дуплиран бек и Паласио у напад а на клупа ги имаш Љаиќ и Јоветиќ и Интер се мачи ти си запнал бекој па бекој, па не знам кој сакаш стави ги во тој тим и Карлос и Кафу и Маикон во најдобри денови па нема да изиграат добро...

Еве последнава Интер играше со слаби бекој ама толку не се приметуваше, создаваа шанси и победија, плус Дамбо каков таков за малку ќе дадеше евро гол и имаше најмногу истрчано, Џонтра ми е сведок за ова... Од секогаш сум сакал да се земат добри бекој ама дека они биле главниот проблем никако не се согласувам. Па во натпревари каде што Интер требало да тепа па Муки или Миранда правеа црвени картони и Интер губеше, на некој пак бекојте му сметаа.

Значи овај муабет ти е колку да се држиш до твоето, дека ништо не чини, и контра да се одело.
Сакаш да ми кажиш дека ко ни играа Роки, Шелото, Џонатан, Силвестре, Кузманович, Мудингаи и најјакото засилување Белфодил, имаше допирна точка со тимов сега, кај шо ги има еден Банега, Жо Марио(овај ѕвер че биди, слушајте ми го зборов), Миранда, Перишич, Кандрева, Јоветич, Кондогбиа, то пичлемето Барбоса сите шо го купуваме на ФМ и да не редам...
Мислам дај не заебавај брат. Овај тим да ти го напишеа на хартија, и да те прашаа дали би се согласил да биди ваков, со две раце би потпишал пред 1 година.
АМА; колку и да го мразам Манчини, колку и да е пичка во душата по однос на тренер, јас глава ја сечам, дека ако не дојдеше тој тренер, уште главен супермаркет че ни беше Џенова. Чоеко дојде и си кажа, сакате јак тим, че се напучите. Мислам дека ниеден друг тренер немаше така да постапи. А то и се докажа. Не е проблем, само да бидам тренер на интер, да ми се број во животов, ако сакате и Славкоски че го играм.
Единствено во моментов, скептик сум, пази скептик, а не против, шо не знам да го дефинирам Де Боер. Ама од триве утакмици, покажа дека, прво не е пичка во душата (три измени во 70мин), негува ФУДБАЛ (нешто шо во Интер не памтам да сум гледал, а го пратам од 98 интезивно), од утакмица во утакмица се подобрува и е млад и модерен тренер. Не велам не, можи да биди флоп, ама можи да биди и следен Мур, Конте, Клоп...Времето че покажи. Јас искрено се надевам и сакам да му тргни, и да остани долго време во Интер. Има некој мадафакерски шарм.
Ти брат, си скептик за се. Во моментов и Роналдо и Меси да ти ги донеса ти пак че бидиш скептик.
Шта се тиче Тохир. На чоеко не можам НИШТО да му замерам. БУКВАЛНО. Ме заболе кур дали од љубов или од бизнис го купил Интер. Факт е дека ВО МОМЕНТОВ, Интер потроши пари како на времето на Морати во најдобри години, ПЛУС ако испадни како шо се пишува, дека Кинезиве не зна шо да му пра на парите, ко че го нема то мочаното ФФП и такви срања, можи да очекуваме да бидиме нов ПСЖ, Сити, само шо че бидиме тим со историја за разлика од Сити.

На крај, се заебававте, бекој, бекој, ама се покажа во последниве 3 натпревари, дека и те како ни се потребни. Нека се враќа овај Ансалди, и уште еден ТОП бек да се купи јануари ако се можи, и сме на КОЊ!
И конечно да можи да почниме од в година, по 1-2 засилувања страшни, па да го прајме тимов да биди тимиште. Подлога веќе има, и те каква.

П.С
Уфо да не ми го чепкате. То шо не можите да му ги разберите заебанците е ваш хендикеп. Мене ми е милина ко че го читам :D

Голем ти е постов, ќе пробам редоследно да ти вратам и да те надополнам.

Значи не реков дека со Скелото бевме подобри, далеку од тоа, не се ни споредува. И доколку се сеќаваш тоа време бев ептен рејџ, што значи дека сум задоволен од она што го имаме моментално. Зборот ми беше дека за мене мање битно би било тоа што го имаме тимот за кој со двете раце би потпишале да го имавме (пред неколку години) доколку и понатаму играме очобол игра и завршуваме под 4то место.

Уфо тргни го на страна, не го величи пошо далеку е од шегобиец (во позитивна смисла) и не е толку интелигентен, за во случајов нас да не' подредуваш, демек не го разбираме филозофов" и сл.
Значи да не бидам погрешно сфатен, немам апсолутно ништо против Даре и тоа што изиграва кловн и кога не треба, ама на моменти знае да ги направи цитрони! ;) А тоа на го прави гениј, како што ти очигледно сакаш да ми го претставиш.

П.С
Најдобар пост во задните 1317 страни.

Брат не се нервирај, мора да има и фанови како Берзерк инаку како ќе се развива дискусија. Ќе треба само лајкови да си разменуваме со Џонтра... Ќе биде убер досадно.

Перишиќ поради повреда (slight muscular problem) нема да играе утре против пивата на Шевченко и најверојатно против Умрентус. Али нема простор за паника кога имаш играч како ПАЛАСИООООООООООО

Најдобар пост во задните 1317 страни.

Брат не се нервирај, мора да има и фанови како Берзерк инаку како ќе се развива дискусија. Ќе треба само лајкови да си разменуваме со Џонтра... Ќе биде убер досадно.

А шо ако сум трол, а не фан? Дали сеуште ќе ти биде интересно?

И ставрно не знам за што толку ме отсекувате и ме правите ексцентричен.:pos:
Ваљда ви е повеќе досадно отколку што мислите дека ви е!

За тоа што реков дека џабе ни е се доколку не се пласираме во ЛШ, каков фан сум?
На 10 души што му вратив со почетен дел од коментар "во право си", каков фан сум?
Се трудиш ти да разбериш некого или од досадава те мрзи?
Ајде убо наврати се на коментариве мои и резимирај здраво, па после врати се со аргументи, напињај и понашај се иронично, пошо вака само се бламираш. ;)

А ако ти е досадно и нема што да правиш почни од почеток!

20 повикани за вечер.

Голмани: 1.Ханда, 30.Карицо, 46.Берни
Одбрана: 23.Ранко, 21.Сида/ХИФ, 33.Дембо, 25.Миранда, 24.Муриљо, 55.Кусоноги
Средина: 5.Мело, 17.Пит Бул, 19.Банега, 77.Полу-Матурант, Некој си 91.Зонта и 98.Караро
Напад: 8.Светиот реп со книшка од ВМРО, 9.Икарди, 11.Бјабјани, 23.Едер и 87.Кандрева

Гнокури не е повикан изгледа е повреден, али се надевам наредни утакмици ќе игра прва.
Јоветиќ не е регистриран за ЛЕ, голема грешка. Али после групна фаза, можат да го вметнат у список?

Прв пат слушам за овие Бер Шева. Гледам го освоиле израелското првенство али ногу ми е гајле, нека немат милост кон нив. Нека си играат ШЕВА со нив, нека ги наковат 3:0 на полувреме, у второ уште гол или два и Хепи Ханука.

П.С. Ќе има преноЗ на МТВ1

Може во нокаут фазата да се додадат и други играчи колку што знам,групнава фаза не треба да им е преоптерување,лесна група е и ако сакаат можат и со 50% од силите да одат како први во групата.

Заебани се израелците,покрај доминацијата на Макаби успеаја лани да го освојат првенството,па треба и доза на претпазливост да се има.

Средниот ред најверојатно ќе биде составен од Мело,Банега и Медел,а одбраната во центарот Ранокија и Мурило

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom