Фан Клуб: Интер

Абе ти разбираш воигрување на сосема нова и понапаѓачка тактика за 0-0 или 1-0 за Интер може било кога да се изигра со Тотенхем тоа не е целта на пријателските.

На некој луѓе и да им црташ не можеш да им објасниш, памет со инка не се додадава.

Море ненормален, не е 1-0 или 2-0 што си изгубел, туку цели 6-1.
И не е само овој натпревар што губиме како магариња, кое воигрување за 20дена ќе почне лигата, ти уште ми спомињеш воигрување.

пс. Мора уште еден централен дефанзивец, мора под итно, и ако е можно уште еден бек, и овој турчинот нека го пратат некаде во позајмица, бидејќи нема врска со фудбал, сум кажал уште пред да дојде кога се заинтересиравме за него.

Santon roshaviot posle napoli, padnal na medicinski i so vesthem, ete vi edna pozitivna stvar za inter, sidata santon, mu ebam toa mapata na finska sto ja ima na faca.

Намали малку со дувањето лепак и ќе сфатиш што сака да ти каже членот погоре.

Сака да ти каже дека Интер е светска фудбалска институција и дека не смее да дозволи да губи такви утакмици,макар се работело и за Берлускони купот.
Кога ќе ти го спомнат поразот од Милан од 6-0 и кога те дупат,те пече малку во мозокот,така ?!

Епа и од овој пораз така ќе ти биде,не е едноставно да бидеш размонтиран за само 45 минути од Тотенхем,да не знаеш главата кај ти е,да бидеш посрамотен пред фудбалскиот свет и да се пишуваат црни сценарија за твојот клуб.
Значи со други зборови,на вакви утакмици се крои столбот на екипата,се крева мотивацијата,се внесува победничкиот дух.

Вака,со вакви неписмени и недозволиви високи порази од јаки екипи,со таков кретен и оксиморон од тренер не се создава екипа за високи дострели,туку се создава плашлива екипа полна со комплекси на нижа вредност која ќе му се брани на еден Киево или Барлета после еден даден и еден примен гол и ќе се тресе на теренот без идеја што понатаму,ќе се моли на Бога да заврши побрзо утакмица и сите пресреќни со тој еден освоен бод.

Биди малку посериозен ако имаш доволно години да бидеш сериозен,Интер до сега требаше да везе по терен,да се знае стартната постава и со неа најчесто да се почнуваат утакмиците против појаките противници,бидејќи на тие утакмици се гледа кој го бива,а кој не.

Псж,Баерн и Тотенхем покажаа колку е далеку Интер од европскиот крем и за враќање назад во ЛШ со онаков “тренер“.
После овие бламажи следен ангажман ќе му биде да ја води Биркиркара,да му ебам жената у пичка да му ебам.

Ама ајде,не се нервирам воопшто,ќе додат сега фудбалските експерти и светски познавачи на фудбалот и сите останати спортови,ќе направат некоја фора и ќе речат дека е само пријателска и дека ништо не значи.
Заборавив дека и ЦСКА факинг Софија го победи Интер,ама ок бе,пријателската е само.

Како бе да се знаело прва постава кога до вчера т.е до завчера буквално пола екипа тренираше во Италија додека останатите беа во САД.

Оксиморон :pos::pos::pos::pos::pos:

Ау брука невидена. Пријателска или не, не смее вакво нешто да се дозволи. Ебати Манчини глуперда тешка да ти а ебам сивоперката на главата скапана.

Не бе кај можам јас паметен да испаднам овде при толку докажани мудреци кои се знаат и чопоративно рипаат на секој кој поинаку размислува од нив???
А да ти кажам и дека другар ти Ансалди изигра животна утакмица,мислиш алаба го гледаш!Пиле не пролета бочно ни кај него,ни кај турчиштето.Двајцата ќе бидат топоини од бекови,јас стварно џабе гомна изедов ;)
Ама едно е различно да размислуваш, друго е ти што тресеш. Еве пример тебе Манчини не ти се допаѓа, мене ми се допаѓа ко тренер, немам никаков проблем со тоа, ама човече Ансалди чисто стартуваше на топка, моронот пенал свирна и ти доаѓаш овде со пост дека си заклучил оти он е дрво и џабе сме ги дале парите за него. Чееееекај бе брат, како така? Јас не реков дека ќе биде Маикон, ама не можеш бе така да го осудиш...

Види што све се изнапишало на темава поради една пријателска. :facepalm: А истото беше и лани, баш добро памтам, кога не тепавме ниту една пријателска и го дадовме Кова, колективно пцуење на Манчини и сите фудбалери, за после до јануари да ќутат тие што мрчеа.

posle tolku godini nekoj uste da veruva vo manchio treba mozok da nema.
100 gola na 3 prijatelski primivme,glata neznaat kaj im e .A ne se igracite tolkuotepani za vakvi rezultati.Abe srce neka go stegne, oti samo taka moze dase spasime ebamu otepaniot.

Ливерпул ги уби Барселона ајде сега го чекам експертот Гуарин, Берзмеркекерекекер и Џони да пишат па со стариот Меси и Суарез толку им е, сезонава 8-10 место и без бекој каде?

Кај сте бе стручњаци???

@interlove @Џони Вајсмилер @Fredy Guarin и остала пациентажа како тој bezmerkereekre и ултрасот...

Последно уредено од модератор:
Ливерпул ги уби Барселона ајде сега го чекам експертот Гуарин, Берзмеркекерекекер и Џони да пишат па со стариот Меси и Суарез толку им е, сезонава 8-10 место и без бекој каде?

Кај сте бе стручњаци???

@interlove @Џони Вајсмилер @Fredy Guarin и остала пациентажа како тој bezmerkereekre и ултрасот...

Барселона има веќе изграден тим со преквалитетни играчи и плус топој бекој од двете страни...Интер нема ниту изграден тим,ниту којзнае колку квалитетни играчи,ниту тренер,ниту бекој...споредбата ти вришти

Барселона има веќе изграден тим со преквалитетни играчи и плус топој бекој од двете страни...Интер нема ниту изграден тим,ниту којзнае колку квалитетни играчи,ниту тренер,ниту бекој...споредбата ти вришти
A toa sto go lapnaa nemien od Liverpool na prijatelska koi neli mnogu se "merodavni"? Ajde strucnjaci prognozirajte pak kako lani od 8 do 11 mesto.

A toa sto go lapnaa nemien od Liverpool na prijatelska koi neli mnogu se "merodavni"? Ajde strucnjaci prognozirajte pak kako lani od 8 do 11 mesto.

Абе види сега вака,за мене секој пласман под 3-то место е исто како 11-то место..значи не е поентата да сме блиску до пласман во ЛШ туку поентата е да се пласираме во ЛШ..мене ме боли куро дали сме 4-то или 8-мо место кога не играме во ЛШ и кога клубот неможи да инкасира финансиски средства плус...вака во ЛЕ е губење на време кога неможиме никако да ја освоиме со оглед дека има повеќе квалитетни екипи од нас

Абе види сега вака,за мене секој пласман под 3-то место е исто како 11-то место..значи не е поентата да сме блиску до пласман во ЛШ туку поентата е да се пласираме во ЛШ..мене ме боли куро дали сме 4-то или 8-мо место кога не играме во ЛШ и кога клубот неможи да инкасира финансиски средства плус...вака во ЛЕ е губење на време кога неможиме никако да ја освоиме со оглед дека има повеќе квалитетни екипи од нас
Абе онде пишуваш дека Интер го лапнал 6-1 од Тотнехем и дека пак ќе заврши 11 место врз основа на една ебена пријателска утакмица а сега за Барселона што го лапнаа од Ливерпул 4-0 на една пријателска утакмица не е ништо страшно. Абе Џони каков стучњак си ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom