Фан Клуб: Интер

Па нели добри се Брозовиќ и Кондогбија? Од кај се преваранти? :cautious:
Нели Медел треба да се избрка? Од кај сеа неопходен ни бил у состав? :cautious:

Што му фали на составот и кои се тие дупки освен бековските позиции? Кој си ти да знаеш дека и со било кој друг тренер лошо ќе делуваме на терен?

Па преваранти се во смисла дека не се толку добри колку што си прајме филмој тука во фан клубот..тие се солидни играчи и можат да бидат подобри доколку ретардосот го прилагоди системот и го извади максимумот од секој играч..вака како недефинирани изгледаат..

Медел е битен бидејќи покрива добар дел од теренот кога екипата ги гради акциите односно ако бековите тргнат напред тој ги покрива нив како Занети што правеше порано со Мајкон..само проблемот е тоа што немаме асолни бекој кој можат да направат нешто во нападот па затоа учинокот на Медел и не излегува којзнае колку на виделина бидејќи бекојте ионака се неспособни и претежно седат на нашата половина..и плус е многу пожртвуван и голем борец.

Oд Наполи и Рома имаме појак состав на хартија тоа е сигурно.

Наполи и Рома имаат колку толку изграден систем и играчи кои се вклопени во истиот..и плус подобри бекој од нашите(што е многу битно)..кај нас кој играч ќе дојди ќе се упропасти поради триста причини а најмногу поради тренерот..кој од кој поретардирани тренери ги наоѓаме.

И не сум сигурен дека имаме појак состав од нив

Многу појак состав имаме од нив, но тренерот не штима во Интер. Мене не ми е јасно само раководството што прави на две столици не може да седи, од една страна имаме дрски изјави од нерасположениот Манчини а од друга страна овие викаат дека го подржуваат и му купуваат играчи по негов вкус. Очигледно е дека нема атмосвера во тимот, МАНЧИО е цел надркан, играчите не играат како што треба, се надевам дека ќе се среди или ќе го избркаат па да прегазиме се живо и диво.

Па преваранти се во смисла дека не се толку добри колку што си прајме филмој тука во фан клубот..тие се солидни играчи и можат да бидат подобри доколку ретардосот го прилагоди системот и го извади максимумот од секој играч..вака како недефинирани изгледаат..

Медел е битен бидејќи покрива добар дел од теренот кога екипата ги гради акциите односно ако бековите тргнат напред тој ги покрива нив како Занети што правеше порано со Мајкон..само проблемот е тоа што немаме асолни бекој кој можат да направат нешто во нападот па затоа учинокот на Медел и не излегува којзнае колку на виделина бидејќи бекојте ионака се неспособни и претежно седат на нашата половина..и плус е многу пожртвуван и голем борец.
Не знам кој си прај филмови дека се играчишта. За Брозовиќ горе доле сите се слагаме дека е просечен играч што не значи дека е лош туку е ок да се има у состав за ротација и слично. Добар играч е Броз.
За Кондогбија има поделени мислења, одредени членови тврдат дека е тотален флоп и нигер што поима нема од фудбал а други дека може и мора да игра подобро играч платен 35м.

А Медел само будала може да го става у ист кош со Мело, Паласио, Дамброзио у другите штеточини што ги имаме у состав.

За составите, може неаме подобар од Рома и Наполи ама па ни тие немаат подобар од нашиот. Мое мислење е дека на хартија имаме подобар состав и од двете екипи, поготово од Наполи.

Ги молам добро познатите експерти да го протолкуваат и денешниот натпревар на Ливерпул кој беше прегазен од Мајнц 4-0? Дали тоа значи дека Мајнц ќе ги згазат Барселона 8-0 или Ливерпул ќе се борат за опстанок. Може па Мајнц има многу јаки БЕКОЈ.

Берзмекркереке сигурно има некој добар став за овој ПРИЈАТЕЛСКИ натпревар.

Не се карајте, не е крив Манчини што не играте ЛШ.. лигата ви е слаба. Да бевте 4то во Шпанија, Англија, Германија ќе игравте ЛШ :D

Уфче, напнат си со поплавиве или шо е работава?
Кажи колку пипер/домати ти поплави, да собереме една хуманитарна и да ти го платиме шо?

Или па ако ти е поплавена детската да се организираме со кофи? :D

Уфче, напнат си со поплавиве или шо е работава?
Кажи колку пипер/домати ти поплави, да собереме една хуманитарна и да ти го платиме шо?

Или па ако ти е поплавена детската да се организираме со кофи? :D
Ок е брат и да сум поплавен, со таква работа не се заебава, има луѓе кои се страшно погодени од поплавава, пцуј едно друго нема врска не се лутам, ама со вакви работи не се заебава.

toa e toa, totenhem ja prelea casata, gajle mi e sto e prijatelska, primija 6 komada, se izruga so izjavata po mechot, ednostavno potvrdi deka e zabegan u pm i deka za kur ne go biva.
Ova e dobro za timov, e sea se nadevam ke dojde nekoj adekvaten za modernava era na fudbalov, a ne nekoja picka ko mancini sto ke mi se adaptira na taktikite na frosinonovci, ke ides ke gi busis ke gi pritiskas ke im ebes mater 90 minuti, ne oni ko barsa da izgledaat protiv tebe, na ova i Ikardi najmnogu bi trebalo da se raduva zasto ovoj mu igrase igra totalno sprotivna na ona sto nemu mu treba.

De Bur sea za sea se spomnuva ko najseriozen kandidat, ja pretpsotavuvam deka veke i padnala odluka koj ke e trener, ke vidime, ovoj e eden od idnite potencijali u trenerskiov svet, ali koj i da e sea veke ostavam prostor za nesto poveke, so Mancini odnapred se znaese deka so kur u usta ke zavrsevme, ko i lani isto.

Може некој да го постира интервјуто на манчини после натпреварот со тотенхем ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom