Фан Клуб: Интер

taka kke se soglasuvam , ama nekoj futbaleri sto reketiraat klup ne zasluzuvat da igraat vo inter . pogotovo tie sto imat zeni drolji
Икарди не е ни прв а не е ни последен таков играч, поготово кога знае дека вреди многу поише од тоа што го добива.
Иако рака на срце ова премногу аматерски го изведе таа кокошката, ко што изјави и Аусилио дека тоа требало да го напраат во тајност односно зад затворени врати. Реално Икарди и треба да е најплатен играч во тимот, не знам колку точно зима плата ама сигурно не е повеќе од 3 милиони. Толку некаде ко што знам зимаат Паласио, Едер, Мело, Кондогбија. Икарди треба да зима дупло поише од овие.

У секој ебан клуб има такви играчи што бараат поише пари, нека ти текне на Рамос и Руни какви циркузи правеа за нови договори и тоа лично играчите а не преку агентите.

Икарди не е ни прв а не е ни последен таков играч, поготово кога знае дека вреди многу поише од тоа што го добива.
Иако рака на срце ова премногу аматерски го изведе таа кокошката, ко што изјави и Аусилио дека тоа требало да го напраат во тајност односно зад затворени врати. Реално Икарди и треба да е најплатен играч во тимот, не знам колку точно зима плата ама сигурно не е повеќе од 3 милиони. Толку некаде ко што знам зимаат Паласио, Едер, Мело, Кондогбија. Икарди треба да зима дупло поише од овие.

У секој ебан клуб има такви играчи што бараат поише пари, нека ти текне на Рамос и Руни какви циркузи правеа за нови договори и тоа лично играчите а не преку агентите.
Абе пред една година потпиша нов договор до 2019, што кур не ставил клаузули туку сеа се курчи, барем да почекаше оваа нареднава сезона да прегазеше да дадеше 27-8 гола и да си побара како нормален играч поголема плата. Не вака една сезона и одма со дрољата, што мислиш ти они не правеле муабет додека ја сексал како крава? Така она на своја глава излезе и почна да прави скандали, абе исти кур се и двајцата

Абе пред една година потпиша нов договор до 2019, што кур не ставил клаузули туку сеа се курчи, барем да почекаше оваа нареднава сезона да прегазеше да дадеше 27-8 гола и да си побара како нормален играч поголема плата. Не вака една сезона и одма со дрољата, што мислиш ти они не правеле муабет додека ја сексал како крава? Така она на своја глава излезе и почна да прави скандали, абе исти кур се и двајцата
А ти што мислиш тие од управа не му ветиле набрзо нов договор коа ќе дојдат богатите спонзори?

Не го правдам Икарди, многу глуп начин избраа да побараат нов договор меѓутоа не го ни напаѓам ко вие познавајќи ги коњите од управа.

На крај краева ме боли кур кој колку пари зима и бара се додека гази доле на терен.

Абе Икарди се отепа од газење..упичку матер го направи како Игуаин да го имаме во тимот..ама знам дека сега ќе напишиш дека нема кој да го храни,во Италија екипите многу дефанзивно играле,немаме бекој,немаме средина,Манчини е ретардос...полека малце со преценувањето на Икарди..јас сум сигурен дека и да замини нема нешто посебно да биди дали во Англија или Шпанија..па и ќе сме плачеле по него:tapp:..бог да чува..онде Кутињо е алфа и омега во Ливерпул не плачиме за него та за овај статичниот што нема којзнае каква техника или потег

''Менаџер стил'' лапај си го Туре дај му 6м плата, мотивирај го за 2 сезони да гази, зимај го Габриел нека прави циркузантски финти нека се палат циганите нека купуваат дресови, земи го Тешеира на позајмица и Кандрева купи го за 20м ако го дава Лотито мада овој ќе нема потреба и ова нека биде формацијата...

.......................................................Хандановиќ..............................................................

Ансалди..........................Муриљо........................Миранда.................................Еркин

.....................................Кондогбија.........................Банега.............................................
.........................................................Туре/Тешеира.........................................................

.....Тешеира/Кандрева......................Перишиќ.................................................Габриел

Во нападот Габриел и Перса ќе се менуваат лажни 9-ки...

Клупа (најкорисни): Јоветиќ, Едер, Брозовиќ, Медел, Бијабијани, Гонкури и некој замена во одбрана ако донесат.

Икарди аут, Ак ме прашвате мене. И тоа сите овие играчи ќе ги покрие продажбата на Икарди

''Менаџер стил'' лапај си го Туре дај му 6м плата, мотивирај го за 2 сезони да гази, зимај го Габриел нека прави циркузантски финти нека се палат циганите нека купуваат дресови, земи го Тешеира на позајмица и Кандрева купи го за 20м ако го дава Лотито мада овој ќе нема потреба и ова нека биде формацијата...

.......................................................Хандановиќ..............................................................

Ансалди..........................Муриљо........................Миранда.................................Еркин

.....................................Кондогбија.........................Банега.............................................
.........................................................Туре/Тешеира.........................................................

.....Тешеира/Кандрева......................Перишиќ.................................................Габриел

Клупа (најкорисни): Јоветиќ, Едер, Брозовиќ, Медел, Бијабијани, Гонкури и некој замена во одбрана ако донесат.

Икарди аут, Ак ме прашвате мене. И тоа сите овие играчи ќе ги покрие продажбата на Икарди

Добра формација, чиста прегледна и пред се реална со јасни тактички замисли. Дарко Трапатони.

Одиме малце со Манчини стил

-----------------------------------------------Ханданович-----------------------------------------------
Нагатомо ----------------------- Муриљо --------------------- Миранда ------------------------------ Еркин

--------------------------------- Мело-----------------Медел------------------Брозович------------------------

--------------------------Перишич------------------Паласио------------------Јоветич-------------------------

dzoni expert poveke od dzoni dzanak :D

mozebi nema da placime po icardi ama zatoa ke placime od igracite so ke bidat kupeni so tie 50milioni.

Кој му е виновен на нашите што незнаат играч да погодат?..гледам сите до еден сте скептици кога се работи за трансферите и евентуалните играчи што треба да пристигнат во клубот..ве разбирам..со право сте скептици со оглед на големата неспособност што ја имаат покажано досега..

Јас уште неможам да се изначудам на потегот што се решија да го купат Кондогбија лани и да лупнат еден куп пари за непотребен играч..аматеризам на дело од страна на управата

Абе Икарди се отепа од газење..упичку матер го направи како Игуаин да го имаме во тимот..ама знам дека сега ќе напишиш дека нема кој да го храни,во Италија екипите многу дефанзивно играле,немаме бекој,немаме средина,Манчини е ретардос...полека малце со преценувањето на Икарди..јас сум сигурен дека и да замини нема нешто посебно да биди дали во Англија или Шпанија..па и ќе сме плачеле по него:tapp:..бог да чува..онде Кутињо е алфа и омега во Ливерпул не плачиме за него та за овај статичниот што нема којзнае каква техника или потег
Woooow Игуаин се убил од газење, една сезона даде 30 гола и на кур се качи цел свет со него. Икарди 30 гола даде под палка на Мацари во можеби најмизерниот Интер што го имам гледано. А и Кутињо играчиштето, два гола од 25 метра на ВБА и Јурумлери им даде, а тоа што коњи ко Матиќ, Тери и компанија го ставаат у џеб и си трчаат со него е сосема друга работа. Мислам, да не се разбереме погрешно, не е Кутињо лош играч, ама дека е алфа и омега ќе си го прашам куров.

Едит: Никад нема да си го прашам.

Woooow Игуаин се убил од газење, една сезона даде 30 гола и на кур се качи цел свет со него. Икарди 30 гола даде под палка на Мацари во можеби најмизерниот Интер што го имам гледано. А и Кутињо играчиштето, два гола од 25 метра на ВБА и Јурумлери им даде, а тоа што коњи ко Матиќ, Тери и компанија го ставаат у џеб и си трчаат со него е сосема друга работа. Мислам, да не се разбереме погрешно, не е Кутињо лош играч, ама дека е алфа и омега ќе си го прашам куров.

Едит: Никад нема да си го прашам.

Кој е тој курот твој бе се да знај?..кој си ти?..Казанова?..оди фрли се од некоја зграда ќе му направиш услуга на човештвото:eek:

На вас тренерот ви е заебан т.е ненормално глуп. Неможе Интер со играчи како Икарди, Перишич, Миранда, Ханданович и ред други да не игра ЛШ!
Според мене ви треба десен бек, еден полушпиц и десно крило и ќе бидете конкуренти за титулата, плус ќе имате резерви како Едер, Јоветиќ, Медел, Брозович...
Еве на пример Фабињо е супер избор за десен бек, нека го донесат на позајмица Ташеира и десно крило Кандрева... играчи што реално може да се донесат.

Ханданович
Фабињо - Миранда - Муриљо - Еркин
Банега - Кондогбиа
Кандрева - Тешеира - Перишиќ
Икарди​

Со парите од Икарди може да се покрие Габриел Жесус 30м и Ријад Марез гледам за 35м биле спремни да го шиткаат со тие играчи и Џеко да го земат на позајмица не би се бунел...
Денес од Лестер се огласија дека кој сака да го земе Марез ќе треба да плати 45 милиони фунти што се отприлика 55 милиони евра. Марез потпиша нов договор во декември негде и кај него паметно изиграа Лестер. Ако никој не ги плати тие пари, а не верувам, ќе остане во Лестер.

Ај баш ме занима да ми објасниш зошто не го бива Икарди и зошто нема да биде ништо посебно у Англија и поготово па у Шпанија.

Види го Дарко Уфо, Перишиќ лажна 9ка ќе игра па и ние будали уште сме нашле да дискутираме со него. Дибала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom