Фан Клуб: Интер

Летна дољата во Лондон, сеа треба Џонтра и Кобе да се молат да се сплетка со Жиру и да го заборави Икарди, пошто Жиру лапа 6-7м... Инаку Венгер ќе му нудел 6м плата на Икарди.

Ќе има шупакот Манчини да пазари играчи и да ги упропастува, али ни останува да се надеваме дека Интер ќе се повампири со Витсел, Банега и Кандрева зашто да не... Па од Јануари и Габриел ќе дојде па па па па колку резерви ќе си има Паласио.

Ај бе ќе праиме муабет на 1 Септември коа со мртвите 40 милиони од Икарди ќе дојдат Џеко, Витсел и Вилфред Бони.

Ако го дадат за 40 милиони тогаш се лудаци треба да се шитне за минимум 60 милиони. Tи не би се согласил Икарди да оди за 75 милиони во Челзи?

Cadena SER reports that Real Madrid have no intention of selling Spain striker Alvaro Morata and turned down a €75 million bid from Chelsea in recent days.

Инаку според тебе што треба да направат да му дадат уште сеа на Икарди 6-7 милиони плата?

Jak многу, шала на страна, криво ми е, али летово нашите не се ни заинтересирани така да.
Иначе дечкото е створен да игра у Италија, ќе ви биде најбољи трансфер у задњи 3-4 године (y)

Ако го дадат за 40 милиони тогаш се лудаци треба да се шитне за минимум 60 милиони. Tи не би се согласил Икарди да оди за 75 милиони во Челзи?

Cadena SER reports that Real Madrid have no intention of selling Spain striker Alvaro Morata and turned down a €75 million bid from Chelsea in recent days.

Инаку според тебе што треба да направат да му дадат уште сеа на Икарди 6-7 милиони плата?
За ич пари не би го дал доека се наоѓаме на ова ниво на кое што сме сеа. И 100 милиони да зееме за Икарди пак нема да донесеме адекватна замена за него пошто елитните шпицови не ти доаѓаат во ваков раштиман оркестар а останатите просечни напаѓачи ни до колена не му се на Икарди.

Да играме ЛШ и повторно да сме фактор у фудбалов ќе неам проблем, шитни го за 80 Икарди купи го Обамејанг за 85 и чао. А вака шитни го Икарди за 50 и купи ги Витсел и Џеко...

Секако дека треба да заработува барем дупло поише пари од Паласио, Едер, Мело, Еркин, Витсел.

Ali kakov strasen gol dade vcera Jovetic so peta. Dambo valjda oficijalno ke igra bek posto i Mancini izjavil deka dobro se snaogja na taa pozocija

Mora da se prodade Icardi, eve Arsenal daval 50 miloni sto e dobra cifra, dobar igrac ama glup ja postavi kurvata za menadzer koja go navlece gnevot na navivacite na nego, nema poke respekt kon nego i mora da se zboguvat, sega e na upravata da izvlece se so mozi poke za nego. Definitivno se raboti za idiot prvo go prodolzi dogovorot posle mu tekna na kurvata da pravi pritisok kakov idiot.

Sent from my SM-G361H using Tapatalk

Од тоа што видов со некојси Лаке таму во Америка, Еркин и Ансалди не ги бива ни за кур, пак ќе ни бидат најдобри бекови Нагатомо и келнерот Даброзио, бидејќи навистина се поквалитетни од тоа што видов на овој натпревар.

Инаку можете да се смеете колку сакате ама Туре на овие години може тројца како нашиот Кодогбиа да ги качи на кур и да изигра подобро од овој нашиот црнец.

СВе ке разберам,ама што мајка бара Банега у Интер стварно не ми е јасно?Кај најде мотив да игра со нашиве ботови, само еден господ знае...
Дечково е играчина,бог за нашава пациентажа од екипа у моментов

СВе ке разберам,ама што мајка бара Банега у Интер стварно не ми е јасно?Кај најде мотив да игра со нашиве ботови, само еден господ знае...
Дечково е играчина,бог за нашава пациентажа од екипа у моментов
Де бе па ти до сеа не ти чинеа играчите што доаѓаа биле тапа, сеа не ти чинат ни овие, многу биле добри :)

Де бе па ти до сеа не ти чинеа играчите што доаѓаа биле тапа, сеа не ти чинат ни овие, многу биле добри :)
Па реално Банега е ТОП играч за овој Интер.Лани Мело,годинава Банега
#Nмаразлика [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Мене ми ги бришат 99% од коментарите! :icon_mrgr:
Јас ко не сум мутмат досеа, ти нема шанса!

Баш сакав да прашам, дали некој од вас модерира на Интер фанс на фејс, многу ме интересираше?

Ок без разлика, ќе си се изјаснам сеа... Тешки простаци се! Грешки прават во секој пост. Кардиналните грешки во пишување им се стандард. И скоро секој пост им е "изменет". А размислувањето не сакам ни да им го коментирам... смече!
Вчера баш ме напукаа до даска!Ставиле гиф од Тихо кај шо денса и напишале... "Поздрав до хејтерите" :facepalm::yid::uzi:

И како да не им...?! :sakasuste:

btw дај ве молам спасете ја групана и вратете го барем Павле Пецов. Не се слагавме ама барем писмен беше човекот.

Нормално дека нема да се слагаш со Пецоф кога е фудбалски неписмен човек, тука негде со Џонтра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom