- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.398
Да ми јаде куре хххСеа ќе те праша за Јаја Туре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ми јаде куре хххСеа ќе те праша за Јаја Туре.
За ич пари не би го дал доека се наоѓаме на ова ниво на кое што сме сеа. И 100 милиони да зееме за Икарди пак нема да донесеме адекватна замена за него пошто елитните шпицови не ти доаѓаат во ваков раштиман оркестар а останатите просечни напаѓачи ни до колена не му се на Икарди.Ако го дадат за 40 милиони тогаш се лудаци треба да се шитне за минимум 60 милиони. Tи не би се согласил Икарди да оди за 75 милиони во Челзи?
Cadena SER reports that Real Madrid have no intention of selling Spain striker Alvaro Morata and turned down a €75 million bid from Chelsea in recent days.
Инаку според тебе што треба да направат да му дадат уште сеа на Икарди 6-7 милиони плата?
Де бе па ти до сеа не ти чинеа играчите што доаѓаа биле тапа, сеа не ти чинат ни овие, многу биле добриСВе ке разберам,ама што мајка бара Банега у Интер стварно не ми е јасно?Кај најде мотив да игра со нашиве ботови, само еден господ знае...
Дечково е играчина,бог за нашава пациентажа од екипа у моментов
Па реално Банега е ТОП играч за овој Интер.Лани Мело,годинава БанегаДе бе па ти до сеа не ти чинеа играчите што доаѓаа биле тапа, сеа не ти чинат ни овие, многу биле добри![]()
Мене ми ги бришат 99% од коментарите!
Јас ко не сум мутмат досеа, ти нема шанса!
Баш сакав да прашам, дали некој од вас модерира на Интер фанс на фејс, многу ме интересираше?
Ок без разлика, ќе си се изјаснам сеа... Тешки простаци се! Грешки прават во секој пост. Кардиналните грешки во пишување им се стандард. И скоро секој пост им е "изменет". А размислувањето не сакам ни да им го коментирам... смече!
Вчера баш ме напукаа до даска!Ставиле гиф од Тихо кај шо денса и напишале... "Поздрав до хејтерите"
И како да не им...?!
btw дај ве молам спасете ја групана и вратете го барем Павле Пецов. Не се слагавме ама барем писмен беше човекот.