Фан Клуб: Интер

Сориано е замена за Гуарин .. барем така пишува по страниве, договорен бил. Така да нема да останеме со играч помалце на тој дел од теренот. Е сеа што играч е Сориано појма неам.
Според тоа што го гледав Сориано е каде каде поквалитетен играч од Гуарин и мислам дека повеќе би му помогнал на тимот.

Oficijalen sostav za vecer

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
715475da234a96069e8e38801133684f.jpg

Bas me interesira Nagatomo dali ke se pokaze podobro kako desen bek, a mislam povekje mu lezi od lev bek. Sredinata e so dvajca klasicni srednisti drugoto se napgjaci, Ljaic ke bide organizator, valjda dodeka ne dojde Soriano ili nekoj takov tip na igrac. Inaku Soriano na skala od 1 do 10 mi e 2 ama toa e zatoa sto ne sum mu obrnal vnimanie

Bas me interesira Nagatomo dali ke se pokaze podobro kako desen bek, a mislam povekje mu lezi od lev bek. Sredinata e so dvajca klasicni srednisti drugoto se napgjaci, Ljaic ke bide organizator, valjda dodeka ne dojde Soriano ili nekoj takov tip na igrac. Inaku Soriano na skala od 1 do 10 mi e 2 ama toa e zatoa sto ne sum mu obrnal vnimanie
Добро тебе и Дибала ти беше 1 па видовме кој е и што е.

@Syn би рекол дека ќе се докаже, ипак он е надежен бек и треба да го биде во иднина.

Ete go Mancini 4 tim po red mu ja igra istata igra i pak ne moze da najde lek, 4 podavanja od koi tri megu stoperite se rekord za Inter. Kakov genijalec e Mancini

Добра зделка е Гуарин и цена од 15 до 18 милиони евра.
Гуарин последниве две години игра доста нестабилно, фала му за се, и голот против Милан, па волејот против Наполи.
Мораше некој да замине, подобро тој место Хуан.

Sent from my 6045Y using Tapatalk

Послатка победа здравје. :)

И нека шутираат повеќе, преку кур од глупите акции што пробуваат со топка во гол да им влезат.

Второ полувреме почна и Интер со поголем притисок и тоа се исплатеше, на моменти играше пресинг додека Наполи играше пресинг 90 минути исто како Лацио, Емполи, Сасуоло и Аталанта, ептен им се заинатија на Интер... Се надевам дека конечно ќе има решение против тоа и дека овие голови ќе им дадат поттик и на Љаиќ и на Јоветиќ... Мора Интер да игра со пресинг, доста беше трчкање на напаѓачите напред и чекање на противникот.

Телес и Биабиани беа добри, нека ги игра и во лига tbh.

Хисај кошмари има од Љаиќ, веќе втор пат дише прашина од него, еднаш на репрезентативно ниво и ова денес. Каков шпринт на Адем у 91 минута :shook:
Драго ми е што Јојо конечно погоди, се надевам дека ќе фати добра форма од сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom