За куро ми е победа над Наполи во купот!
И купот за куро ми е!
И купот за куро ми е!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да да, Кондогбија го напати Алан поштено, не глеаше тоа петлето агресивно.Алан цел саат се мачеше да му ја земи топката на кондогбија
И жисас капитен![]()
Да, пошто секоја година освајаме Лига и Лига на Шампиони па сеа купот за кур ни е .За куро ми е победа над Наполи во купот!
И купот за куро ми е!
Да да да, Кондогбија го напати Алан поштено, не глеаше тоа петлето агресивно.
Добар Џофри денеска.
И Нагатомо искина позади, Мертенс умрениот не се примети. Добра е оваа бековска постава нека не кур експериментира со Дамброзио му ебам фотомоделот.[DOUBLEPOST=1453241747][/DOUBLEPOST]
Да, пошто секоја година освајаме Лига и Лига на Шампиони па сеа купот за кур ни е .
Па дома играме со нив и ќе ги тепаме бем им стомајки.Suckнавме во Серија брату, таму ни требаат вакви победи, зато велам за куро ми е купот. Сакам 1-во во Серија и сигурен пласман во ЛШ, и че ме радува само победа која води кон тоа.
А че видиш сеа во Серија наредно како че поминиме со Наполи.
Како тоа сме сакнале?Suckнавме во Серија брату, таму ни требаат вакви победи, зато велам за куро ми е купот. Сакам 1-во во Серија и сигурен пласман во ЛШ, и че ме радува само победа која води кон тоа.
А че видиш сеа во Серија наредно како че поминиме со Наполи.
Како тоа сме сакнале?
И, со тоа испаднавме од лига? Пропаднавме?Па сакнавме бидејќи во последните две кола изгубивме од Саусоло и нерешено со Аталанта каде е лош скор...
И, со тоа испаднавме од лига? Пропаднавме?
Во секое време би одбрал 50% грешки на Кондогбија при пас/пробив напред наместо 100% точно додавања кон одбраната/Ханданович.
Да бе ова Лукаш Лејва е.Само пола од тие 50% погрешни пасови или недајбоже пробивања (каде што и самиот играч би бил исфрлен од игра) би донеле до контра, од кои би се створиле и неколку 100% шанси, преку кои веројатно и би примиле гол, така да, не си баш прав со констатацијава.
Mrsh be slanavi.
Играме со 4 одбрамбени играчи плус Медел испред нив со дефанзивни задачи. Кондогбија/Гуарин/Брозович мора да бидат тие што ќе ја поврзат одбраната со нападот. Таа улога лани ја вршеше Ковачич. Проблемот наш е што не превземаме ризик, а без ризик нема постигнување многу голови.Само пола од тие 50% погрешни пасови или недајбоже пробивања (каде што и самиот играч би бил исфрлен од игра) би донеле до контра, од кои би се створиле и неколку 100% шанси, преку кои веројатно и би примиле гол, така да, не си баш прав со констатацијава.
Сепак задоволен сум од резултатот вечерва па и од играта, но секако дека има фалинки и треба да се подобриме на многу полиња. 4-2-3-1 мислам дека не е добра стратегија за нас, затвори ги тие 2ца пред напаѓачите со висок пресинг и си го ставаш Манчини во џеб.