Фан Клуб: Интер

Вчера Сарма чуда праеше на гол.
Ама нема врска, небитен е пошто иаме јака одбрана нели. :icon_lol:

Абе се е тоа небитно се додека оној шупакот што ги води Интер не ги разигра, не може 20 коло да се до толку неуиграни, изгледаат како да имаат на секој два дена натпревар. Не може толку грешки во напади и подавања а средината да биде пресечена од една Аталанта. Само ги трча на тренинзи у пм.

Имаше изјава Шакири дека кога бил повреден овој го праќал кај некој козар у планина да го масира, додека во еден Стоук имаат по еден физиотерапевт на секој играч. Меси едно време кога излезе од форма со него работеше специјален нутриционист со специјални диети и режими, ослабе 3 кила и го вратија во форма за еден месец. Овој абдалов ако некој не е во форма ќе земе ќе го казни и на тренинг ќе го прецица од трчање се да му ебам... Будала тешка... Стручниот тим му е составен од козари и овчари. Уште тера некои методи од 90-тите додека другиве измислија топла вода. Будала тешка.

Уште кога ќе пишат Џонтра и Стефан не бил Манчини крив ''најдобриот состав бил изнесен'' а тоа што никој не знае кај тера и што изгледаат како умрени крив е козарот од планина...

Јоветиќ изгледа како да има минимум 4 кила повеќе, споро се движи, демотивиран и наместо да земат да го средат со психолози со нутриционисти овој ќе се кара со него...

Видиќ го раскина договорот со Интер. Нема на интер.ит уште ништо официјално ама кај и да е ќе објават, веќе сите новини ја пренесоа оваа вест.

Јеби га, криво ми е многу, еден од најомилените играчи ми е ама не се снајде кај нас и тоа е тоа.
Среќно понатаму, Стена. (y)

Јебига, дојде во раштиман оркестар и немаше сјаен старт и после го заредија повреди и тоа е. Добро е барем што ќе се ослободи клубот од платата, ако добро памтам беше еден од најплатените кај нас.

glej go ovoj kopiljov so seno na glava dzontra, u potpis me stail za post od 2012, e be mocko eden glup, pred 4 godini e ova, pa sum go branel be skapan mislev e ok igrac i ima potencijal, sea e mizerija nevidena, i na guarin sum go ljushtel pa sea za edno evro bi go prodal. Neznae esenski sampion sto e, misli toj sto e prv koga zavrsila esenta, toj e esenski sampion, e on u potpis me stava, abe ti ebam i fan klub i se, picka sve raga, fan klubov sve progolta. Mrsh be slanavi.

според мене раскинувањето на договорот со Видич е грешка, можеа да преговарат за намалување на платата и да остани ете Ранокија нека го продат и онака е бескорисен играч, али искуството на Видич ке играше голема улога за младите дефанзивци во интер.. а и со продажбата на Гуарин треба да се купи еден плеј креативец то фали ептен

Вчера уклучив менаџеров, 16кава, и глеам хуан ми го бараат псж за 15м, ја качуем на 25, прифаќаат, викам лапај си пари, коа имал некој договор претходно напраено на Интер, 30% од продажбата иде на трето место, ваљда она бразилците што имаат, одредена фирма или што и да е да поседува права за играч. Ми скинаа 7м, матер ми ебаа. Е сеа ова ако е точно, а верувам дека е, не утињаат ФМ со вакви ствари, Интер ако го продава нема да ќари многу, причина плус да не го дадат.

Кај мене Клоп плати 10 милиони за Дамброзио.
Даваше и 10 за Нагатомо ама пропадна ради тоа дозволата.

:vozbud:

Гуарин во некој кинески клуб за 18 милиони.Па како успеале да ги заебат кинезите секоја чест
Само да не ни го донесат на негово место ласана диара,ке се скинеме од смеење тек тогаш!
Реално гуарин не игра ништо у задње време,ама цепеницава што ја спомнав пред малку е дну - дна!

Криво ми е што го продадовме Гуарин без разлика што 90% од фановите неможеа да го смислат. Клупата на Интер треба да добива во длабочина и квалитет а не да се тенчи ако сакаме да постигнеме резултат. Сега Мело ќе биде единствена опција во среден ред освен ако не му даде повеќе плејтајм на Гнокури.

Вечер ќе биде пекол против Наполи на нивен терен, немам буквално никакви очекувања само сакам да гледам добар фудбал како тој со Сасуоло со многу шанси и динамика.[DOUBLEPOST=1453222257][/DOUBLEPOST]
veker ke tepate ili ne?:)
Woah фан на Наполи на форумов, луѓе фајкајте скриншоти ова ретко се гледа!!!

Сориано е замена за Гуарин .. барем така пишува по страниве, договорен бил. Така да нема да останеме со играч помалце на тој дел од теренот. Е сеа што играч е Сориано појма неам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom