Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
stek aj idi vidi u podforum za ljubov sto ima novo, razresi nekoj ljuboven triagolnik ili romb, ne zamaraj tuka, ili idi pogledni nekoaj epizoda od sve za ljubav, nauci nesto novo i spodeli go u vo vrska so ljubovta, bem ti seoski cupid ti bem ...
Ti ke kazues dali nekoj postoi ili ne.
ti deko ne se smej, ne si nesto poaren.
![]()
mala popravka ne e na odmet.Леле Урле како би рекол сега нешто, ама ајде не е за пред сите. Ти си срам за љубовта пријателе мој, не можеш ти да објаснуваш тука за тие работи. Ја од друга страна за тебе сум Џорџ Клуни, фин дечко кој никогаш не ебе, само води pasivno agresivna љубов.
Шукурац ти ебам брадосаниот.
Нека ги продадат Муриљо Љаич Јоветич - се тоа има да бидат дилови на векот!Сите ги земавме за смешни пари!Реално ако го продадат Муриљо за сума над 30 милиони на лето(здравј боже) ,тогаш ќе направат дил на векот..одамна не се сеќавам Интер како клуб да направи ќар од продажба на фудбалери(освен Ковачич ова лето) ,само и Икарди да почни да постигнува голови за да држи некоја цена бидејќи очекувам ако има некоја симболична понуда од 35-40 милиони евра на лето да го шитнат сосе партали и со тие пари да се купи нешто квалитетно што ќе биди од корист, а не статичари што се тотално бескорисни...
Шукурац,арно што сме први на табелата и што имаме добри резултати (и игра богами) во последно иначе имаше триста мајки да му ебиме на Перишич.јас бев еден од оние што го бранат ама дечкото во последно и мене ме разочарува..апсолутно ништо не игра и е еден од најслабите алки во тимот...освен за трчање не гледам некаква корист од него,и Нагатомо можи истата фунцкија да ја врши реално
Нека ги продадат Муриљо Љаич Јоветич - се тоа има да бидат дилови на векот!Сите ги земавме за смешни пари!
После ќе напишеме една молба до уефа да ни го вратат куп на саемски градови и да бидеме и ние негде компетитивни догодина
Овој пост слободно може да влезе у ужи круг за најглуп пост за 2015
Sent from my SM-G920F using Tapatalk