Фан Клуб: Интер

Начисто го умревте овој Syn со тоа "десен бек" ! :LOL:

Ко послабо да партиципира во темава последно време, човеков ќе си побара деактивација мајке ми... :icon_mrgr:

stek aj idi vidi u podforum za ljubov sto ima novo, razresi nekoj ljuboven triagolnik ili romb, ne zamaraj tuka, ili idi pogledni nekoaj epizoda od sve za ljubav, nauci nesto novo i spodeli go u vo vrska so ljubovta, bem ti seoski cupid ti bem ...
Ti ke kazues dali nekoj postoi ili ne.

ti deko ne se smej, ne si nesto poaren.

:kafence:

Леле Урле како би рекол сега нешто, ама ајде не е за пред сите. Ти си срам за љубовта пријателе мој, не можеш ти да објаснуваш тука за тие работи. Ја од друга страна за тебе сум Џорџ Клуни, фин дечко кој никогаш не ебе, само води љубов.
Шукурац ти ебам брадосаниот.

stek aj idi vidi u podforum za ljubov sto ima novo, razresi nekoj ljuboven triagolnik ili romb, ne zamaraj tuka, ili idi pogledni nekoaj epizoda od sve za ljubav, nauci nesto novo i spodeli go u vo vrska so ljubovta, bem ti seoski cupid ti bem ...
Ti ke kazues dali nekoj postoi ili ne.

ti deko ne se smej, ne si nesto poaren.

:kafence:

Да ти решиме и тебе некој љубовен проблем дур сме тука со Цобе

Стек ти e кајганскиот Love God. Чентовскиот романтичар .... Љубовен гуру. Док не се нафура и се претвори во пасивно агресивен Кумплунг.

Леле Урле како би рекол сега нешто, ама ајде не е за пред сите. Ти си срам за љубовта пријателе мој, не можеш ти да објаснуваш тука за тие работи. Ја од друга страна за тебе сум Џорџ Клуни, фин дечко кој никогаш не ебе, само води pasivno agresivna љубов.
Шукурац ти ебам брадосаниот.
mala popravka ne e na odmet.

Мирко ти не си тој што треба да објаснува, ја прашуваш жена ти дали може да идеш на кафе со другарите.

jak muabet razvrzavme .... Not. :)
Ideme On, se spekulira deka za Murilo interes projavuvaat barsa i real, kakov dil napraivme so igracov uste ne sme ni svesni, klasicen grabez ( za Ljaic pa muabet da ne praam ). Prodazba sekako ne, bez razlika na ponudite, i te kakva idnina ima u nego a bev skeptik za igracov nek si ebe mater, baska sto ne e limitiran defanzivec, neli, po potreba moze da igra i ... pogoduvate veke .... :чда: .... desen bek.
Shala na strana, ko Lusio e koga ke povlece napred so toa cekorot sto go ima i aerodinamicnata zaevka na glava, samo sto za razlika od Lusio, u fudbalska smisla, daleku pointeligenten e.

Реално ако го продадат Муриљо за сума над 30 милиони на лето(здравј боже) ,тогаш ќе направат дил на векот..одамна не се сеќавам Интер како клуб да направи ќар од продажба на фудбалери(освен Ковачич ова лето) ,само и Икарди да почни да постигнува голови за да држи некоја цена бидејќи очекувам ако има некоја симболична понуда од 35-40 милиони евра на лето да го шитнат сосе партали и со тие пари да се купи нешто квалитетно што ќе биди од корист, а не статичари што се тотално бескорисни...

Шукурац,арно што сме први на табелата и што имаме добри резултати (и игра богами) во последно иначе имаше триста мајки да му ебиме на Перишич.јас бев еден од оние што го бранат ама дечкото во последно и мене ме разочарува..апсолутно ништо не игра и е еден од најслабите алки во тимот...освен за трчање не гледам некаква корист од него,и Нагатомо можи истата фунцкија да ја врши реално

Реално ако го продадат Муриљо за сума над 30 милиони на лето(здравј боже) ,тогаш ќе направат дил на векот..одамна не се сеќавам Интер како клуб да направи ќар од продажба на фудбалери(освен Ковачич ова лето) ,само и Икарди да почни да постигнува голови за да држи некоја цена бидејќи очекувам ако има некоја симболична понуда од 35-40 милиони евра на лето да го шитнат сосе партали и со тие пари да се купи нешто квалитетно што ќе биди од корист, а не статичари што се тотално бескорисни...

Шукурац,арно што сме први на табелата и што имаме добри резултати (и игра богами) во последно иначе имаше триста мајки да му ебиме на Перишич.јас бев еден од оние што го бранат ама дечкото во последно и мене ме разочарува..апсолутно ништо не игра и е еден од најслабите алки во тимот...освен за трчање не гледам некаква корист од него,и Нагатомо можи истата фунцкија да ја врши реално
Нека ги продадат Муриљо Љаич Јоветич - се тоа има да бидат дилови на векот!Сите ги земавме за смешни пари!
После ќе напишеме една молба до уефа да ни го вратат куп на саемски градови и да бидеме и ние негде компетитивни догодина

Овој пост слободно може да влезе у ужи круг за најглуп пост за 2015

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Нека ги продадат Муриљо Љаич Јоветич - се тоа има да бидат дилови на векот!Сите ги земавме за смешни пари!
После ќе напишеме една молба до уефа да ни го вратат куп на саемски градови и да бидеме и ние негде компетитивни догодина

Овој пост слободно може да влезе у ужи круг за најглуп пост за 2015

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

како тоа ужи?..што по демоните е тоа ужи?..слободно нека влези и во најглупите постови во деценијата мене нема да ми смета..едноставно си го кажав односно си го напишав моето мислење и ако не ти чини тогаш слободно реплицирај соодветно наместо да глумиш ироничност и индиректно да вреѓаш..

Кој напиша за Љаич и Јоевтич?..ти свесен си дека ако во случајот се квалификуваме за ЛШ догодина Тохир треба 40 милиони евра да плати за да ги задржи Перишич,Љаич,Јоветич и сите останати засилувања кои пристигнаа летово?..од кај ќе ги откопа тие пари?..не дека јас сум сметководител и се разбирам којзнае колку ама логично е дека следен за продажба е Икарди и во случајот ако Муриљо игра одлично до крајот на сезоната и некој искешира убава сума за него(со оглед дека сеуште е млад) тогаш верувај Тохир и управата нема многу да размислуваат..

Тие Ковачич го продадоа што цел интерашки свет го молеа да не го прави тоа па дури и петиции SaveKova се правеа и протести имаше па за Икарди и Муриљо ќе му ја мислат....

Да не навраќам сега назад кога го шитнаа Ковачич како тоа сите пцуевте и пишувавте дека нема да ги гледате Интер оваа сезона,дека сте разочарани,се трескавте од земја и не знам што...

Кој кур фактор е Ковачич на крај краева?..па и Икарди?..што има изиграно досега тој вашиот мега талент во Реал Мадрид или во досегашната негова кариера за да се молиме на него?..тоа дека е млад и талентиран не ветува ништо бидејќи се зависи од тоа како ќе се развива а Ковачич реално на три сменети тренери непокажа ништо ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom