Фан Клуб: Интер

Уште друг голман да имаме и спремни сме мислам за титула, овај многу неспособен е шо ни е, ама има многу среќа бе маме негово, само со рамо брани. Изгледа татко му го има правено в гз, затоа олку среќлија е. :toe:

Уште друг голман да имаме и спремни сме мислам за титула, овај многу неспособен е шо ни е, ама има многу среќа бе маме негово, само со рамо брани. Изгледа татко му го има правено в гз, затоа олку среќлија е. :toe:

Не се акај бе!

dobro bre preku kurov so handanovvic ok, odbranil ludo, pa mame mu ebam videte koi sve golmani bile pred nego u prv tim, za ocekuvanje e toa od golman na Inter, posledni 3 natprevari brani najbolje na planetava, u fenomenalna forma e samo rekov za nego sto bese frkata, otkako odbija ponuda od Barsa za nego, a Inter bea svetlosni godini od igranje vo LS deckoto si branese totalno nezainteresirano, bez motiv bez zelba, ne deka ne zasluzuva da brani u vrven tim so ogled na negovite kvaliteti ali ok e, ne e slucajnost sto najdobrite partii u dresov pocna da gi pruza u sezona ko ovaa, koga Inter e na vrvot.

Neka prodolzi taka samo, ali i neka ne glumi ludilo, kiksovi ko so Fiorentina ne smeat da se povtorat veke godinava, toj kredit tuka si go iskoristi, pekolno teska godina ke e ovaa mora site da se na vakvo nivo, se poveke i poveke se zgolemuvaat sansite do Januari da se na samiot vrv, i da ne se prvi da ne im bega prviot mnogu, sigurno novi igraci doagaat i konecno ke moze da se kaze deka timot ke bide kadaren za titula.

Наместо екипите да се прилагодуваат на нас,нашиот омилен клуб Интер на чело со Мастермајндот Манчини се прилагодува на некојси ебани Торино и Џенова со Кваљарела и Бошко Јанкович како главни играчи..а ние во составот ги имаме Љаич,Перишич,Јоветич,Икарди,Кондогбија....да му ебам неписмениот..прашање на време е кога ќе тргни се надолу и ќе си еби мајката целата филозофија..Наполи има да не претепаат,Игуаин,Инсиње и Каљехон има да ни ја издупат глата

Што е лошо да се прилагодиш на играта на друг тим, според мене тоа секој тренер во денешницава го прави, некој повеќе некој помалце. Не дека го бранам Манчини, али ние како да чекаме кикс од него па да го плукаме. Што кур ако изиграме добра игра за око, кога на крајот ќе останеме со курот на рацете.

Според мене, трите бода се тоа што ни требаат моментално и ништо друго, да фатиме место за ЛШ, после подобро се дише, повеќе пари, подобри трансфери, тогаш имаме време да склопиме и тим за добра игра и за се.

Мене ме плаши повредата на Мурило, ептен го засакав момакот, игра со срце заедно со Медел ми станаа омилени играчи.

За денешнава игра, секако уште еднаш се докажа дека Ханда е класа голман, и неговите квалитети никој неможе на светот да ги успори.

Единствено што не ми се допаѓа денеска беше играта на Мело, иако знам играше надвор од својата позиција, но ептен слабо изигра заедно со Д'аброзио.

Инаку пак Нагасаки изигра солидно, онака машки, како што треба, тој Бруно Перез од Торино не мрдна ниеднаш иако се работи за многу квалитетен десен бек.

Единствено што не ми се допаѓа денеска беше играта на Мело, иако знам играше надвор од својата позиција, но ептен слабо изигра заедно со Д'аброзио.

А шо очекуваш од овај ботов? Тарда невидена, за во Љубанци.
Ебати трансферот!

А шо очекуваш од овај ботов? Тарда невидена, за во Љубанци.
Ебати трансферот!

Не пишувај така за келнерот,најдобри бекови ни биле со Нагатомо според Џонтра

Шала на страна, Нагасаки го излуди Бруно по таа страна, 2-3 пати му помина убаво. Од друга страна Амброзио не се виде, доста слабо. Не знам за вас, Мело ми беше сосема океј денеска, т.е. сите изиграа добро.

Добро бе дали е овој нормален? Абе кој кур му е во тоа шупливата глава сто кура да му влезат од еднаш.... Добро бе кој е овој состав?????????

INTER(3-5-2): Handanovic; Miranda-Murillo-Juan Jesus; Nagatomo-Melo-Medel-Kondogbia-D’Ambrosio; Palacio-Icardi

Што кур е ова бе? Дај бе некој нека објасни детално која е оваа замисла? Абе кој се овие 9 дефанзивци плус Мртвасио во прв тим? Што ќе прави Икарди? Муабет со голманот на Торино?

Абе можно ли е да е до толку ретардиран....

Бетер е од ланскиот тим на Интер против Торино

Kje pingnev 2 3ca mancini fanovi ama aj .... za ova nema opravduvanje

FACEPALM!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

:pusigo:

:icon_lol:

Абе пишав јас дека може ќе победиме, ама не е тоа тоа... Наместо да го уигра тимот со одредена формација и нека прави рокади, ама ова он што го прави е смешно, менува цели системи од натпревар до натпревар...

Со екипа како Торино која имаше неколку повредени и суспендирани играчи да почне со 9 дефанзивни играчи, и имавме само две шанси? Јас сум убеден дека со Љаиќ и Јоветиќ од прва минута ќе им дадевме 2,3 гола

За да не ме сфатиш погрешно јас не сум како боранијава што викаше дека после 10 кола ќе се бориме за опстанок а сега се прават како да имаат амнезија...

Плус кога ги имаш Интер двојка на ливче и ќе го видиш составот пред натпревар има веѓите да ти паднат.

да да вади се сега ко пичка некоја ај олабави не од твоите експертизи
Оди бе пиши статус на ФБ и избриши го за 10 минути откако ќе видиш дека немаш лајкови, ти ебам тоа ванаби ултрасот.

Сеа се чека следен кикс на Интер да почнат да јадат гомна за Манчини и општо за Интер, како ќе пропаднеме и слично. Дежурните хејтери ги нема, а се надевам дека ќе ги нема и после 38то коло. :icon_lol:

Победивме, а? 1-0, 0-1... му ебам тоа електрашот, бинарни броеви цела години ќе гледаме ради кретенов.
Кондогбија гол даде демек и ајдееее... топ е... Ко Милан за детено што им брани... чекајте бе луѓе, едно кокиче не прави пролет.
Прво го гледав, второ до 50-55та минута негде, во прво имаа пречка, во второ на почеток една сериозна шанса Торино. Понатака што се дешавало не знам. Малце фалеше да е 1:1. Среќа имаме, и со Рома имавме... и со Милан. Генерално сезонава не служи среќата како никогаш до сега. Тое е реалноста, бидете свесни.

8 победи од кои 7 со резултат 1:0. 12 дадени голови у 12 кола. Не памтам вакво нешто јас.

Прво место сме, супер! Најјаки, боље нема... газиме! Братот Манчини пуздер прави... капа доле... Така?
Кој е оној состав бе?! Како само успева да го смисли ова муле од тренер.

Потсетете се кога почнавте да навивате за Интер. Почнавте да навивате ради титулите или играта/играчите. Кој би бил „идол“ од сегашниов тим на децата денес? Јас за Интер навивам и го пратам еве 20ина години, овој сегашен Интер - иритира! Би навивале за Интер со ваква игра ако сега почнете да гледате фудбал? Јас никогаш... По таа логика, очекувате новиве генерации да навиваат за ваква екипа, со ваква неатрактивна игра? (ако ова може да се нарече игра) - Не!

Џонтра и Коби Брајант, ја имате кладбата дека не завршуваме у први 3. Имаме реални шанси за 3то, свесен сум за тоа... ама ради пациентов на клупа, не верувам.

У моите очи ова е очај од игра... бруки...
Подобро ќе давам поддршка на проект кој вреди, на наметнување на своја игра со посед, акции, идеја некаква у напад... а да завршиме и 5то место... отколку да се надевам и удирам у гради дека сме прво место после 12 кола, а после 20 да сфатам дека уште една сезона е отидена у курац, и што е најтрагично со нула напредок и учење на грешките од прошлите 5 сезони.

Ми се сере од игра со 2ца офанзивни играчи од кои едниот е Паласио, а другиот Икарди кој е класичен шпиц. 2ца офанзивни ееееј...

Муриљо, Миранда, Жезус, Медел, Мело, Кондогбија, Телес, Д'Амброзио, Нагатомо... кој е овој тим со 9 дефанзивци.

Само дека тепавме не го ругате бе?! Мислите дека ќе стигнеме до негде вака? Ајде нека ви е на оптимистите... наредни кола кога ќе почнат резултатите да бидат соодветни за играта, ќе го пцуеме заедно Манчини.

Подобро ќе давам поддршка на проект кој вреди, на наметнување на своја игра со посед, акции, идеја некаква у напад... а да завршиме и 5то место... отколку да се надевам и удирам у гради дека сме прво место после 12 кола, а после 20 да сфатам дека уште една сезона е отидена у курац, и што е најтрагично со нула напредок и учење на грешките од прошлите 5 сезони.
Седи бе. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom