Фан Клуб: Интер

^
Од такви ко тебе си патиме... на пост со 200 факти, ти наоѓаш за сходно да реплицираш „седи бе“... Интересен си као? Не бе пријател, глуп си...
Форум е ова, дискусија треба...

Еве ако веруваш у проектов... викни си 3ца компањони за сведоци..., ќе стаиме по 100 евра 1-3 места твои, надоле мое... или цвикаш? У пиво ќе се кладел... од тебе пиво ако чекам, за 3 години ќе можеш да ми го купиш, коа ќе напуниш 18.

Ај летај пеперутки...

А од вакви као тебе цветаме. Факти изнел пријателот. Пичку матер факти. У реду е.
Ја уште утре ќе ти дадам 150 евра само да не го потиш до крај на сезона може? Да не ми го лигавиш на секој пост после секоја утакмица да изиграваш критичар што многу разбира фудбал а 2 чисти нема у глаата.

Ама добро, битно ти си частел пиво откако си изгубил кладба за Ибра и триплетето пред 5 години, ти се поклонувам лорду на кладбите.

И ја би плукал по мртвава игра и несфатлививе потези од Манчини, ама 5 години бев запечен по врвов од табелава шо сега само че си чутам и че чекам в година да влезиме во ЛШ, а тогаш друг пристап че имам.
Дотогаш... хибернирам!:sleep:

Нема да ја критикувам играта доколку резултатите бидат добри, знам дека не треба така али оваа сезона така че биди, доволно е и тоа.

И ја би плукал по мртвава игра и несфатлививе потези од Манчини, ама 5 години бев запечен по врвов од табелава шо сега само че си чутам и че чекам в година да влезиме во ЛШ, а тогаш друг пристап че имам.
Дотогаш... хибернирам!:sleep:

Нема да ја критикувам играта доколку резултатите бидат добри, знам дека не треба така али оваа сезона така че биди, доволно е и тоа.
Мислам дека погоди во сржта на повеќето... Долго време после првите 5 кола знаевме дека уште една сезона е отидена во неповрат, море после преодниот рок знаевме дека е отидена уште една сезона... Така да играта на малце им пречи, битно е до нова година да се биде во топ 3, а после и да се засилиме со уште еден играч, али квалитетен, не треба да одиме на квантитет зашто имаме поприлично широк ростер кај што може да ротира (и ротира) Манчини.

Мислам дека и после нова година кога ќе се расчистат некои работи на врвот, ќе се издефинира и играта и ќе можеме да гледаме подобар фудбал. За наредната година ќе нема никакви оправдувања за ваквата неигра, имаме играчки потенцијал и за напад, а играме одбрана.

Инаку денеска со 10 дефанзивци и те како ги доминиравме Торино на гости и им ја криевме топката.

A be torino e takva pickarska ekipa, koja svojata sansa ja ceka samo na kontri, ukapial dobro mancini zatoa i mozam donekade da go razberam za ovoj pristap i formacija. Nie bevme tie sto se obidovme da im ja prepustime igrata za da gi ftime na kontri ali ovie nikako da se opustat do tolku.

излегоа шпекулации за наводен трансфер на Лукас Бигља од Лацио. Би дошол за 20 милиони евра и Ранокија. седи рааат

Топ.

Боље вакво нешто него пари плус Ранокија и Хуан за мртвакот Итурбе.

Море има и информации за Бане , како добро би дошол. мх мх мх

излегоа шпекулации за наводен трансфер на Лукас Бигља од Лацио. Би дошол за 20 милиони евра и Ранокија. седи рааат

И Милан беше заинтересиран за типов летово. Грешка ви е изворов.
Овој сељаков што е газда на Лацио многу тешко продава играчи, за овој летово 40 бараше, плус и Манчестер го сака, сеа читам и Бенитез, така да за оваа сума нема теорија.
Иначе ептен јак играч, једина лоша работа е што напрае триесче

И Милан беше заинтересиран за типов летово. Грешка ви е изворов.
Овој сељаков што е газда на Лацио многу тешко продава играчи, за овој летово 40 бараше, плус и Манчестер го сака, сеа читам и Бенитез, така да за оваа сума нема теорија.
Иначе ептен јак играч, једина лоша работа е што напрае триесче

Да бе, Лотито е стока од претседател затоа пишав погоре наводен трансфер. Е сега дали пробува да му накачи цена и да го шитне за јака сума во друг клуб, останува да видиме.

Исто има шпекулации за Марио Гомез, турците бараат сума од околку 20 милиони евра.
Ајде во случај да е шпекулацијава вистинска, како Гомез ќе фати место кога Икарди игра на таа позиција, единствено логично мислење би било шиткање на Икарди, не се луди да дадат 20 милиони за резервен напаѓач.
Во Јануари мора да земат некој креативец, ако задржиме позиција на табела, и бидеме неколку бода од врвот можно е со добар креативец и напаѓач да се крене малку играта.

Абе ако се купува нов шпиц тоа треба да биде сосема спротивност од тоа што го имаме во Икарди. Значи некој напаѓач од типот на Агуеро, Руни, Јоветиќ. А не дремле како Марио Гомез.
Икарди за него е Левандовски.

Исто има шпекулации за Марио Гомез, турците бараат сума од околку 20 милиони евра.
Ајде во случај да е шпекулацијава вистинска, како Гомез ќе фати место кога Икарди игра на таа позиција, единствено логично мислење би било шиткање на Икарди, не се луди да дадат 20 милиони за резервен напаѓач.
Во Јануари мора да земат некој креативец, ако задржиме позиција на табела, и бидеме неколку бода од врвот можно е со добар креативец и напаѓач да се крене малку играта.
Општо треба да бидат луди да дадат 20 милиони за Гомез.

Да, Икарди само за некој ко Агуеро или Кавани. А Гомез за помала сума.

...
А шо толку јас морам да му ја мислам за сумата, куро не треба да ме боли, сакам да гледам моќ и конечно квалитетен фудбал.

Да, Икарди само за некој ко Агуеро или Кавани. А Гомез за помала сума.

...
А шо толку јас морам да му ја мислам за сумата, куро не треба да ме боли, сакам да гледам моќ и конечно квалитетен фудбал.
Абе сите така викаат, ме боли кур не ги давам јас парите од џеб и ќе рокне 35 милиони за Гомез и утре ќе го продаде Јоветиќ за да подмири долгови.
Конташ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom