Фан Клуб: Интер

Дечки, Торино е заебана екипа, ако можеме да излеземе од Торино со полн плен, ќе биде супер.

Последно уредено:
Не треси врска нема дечкото, најголем флоп сезонава.[DOUBLEPOST=1446989536][/DOUBLEPOST]
:icon_lol::icon_lol:
Ханда е најголем флоп,заеби ти кондогбија [emoji6]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Ханда е најголем флоп,заеби ти кондогбија [emoji6]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Затоа во прво ќе примеше гол од 30 метри од косо, како месечар ја гледаше топката што ја шутна Бенаси. Среќа у пречка удри.

Затоа во прво ќе примеше гол од 30 метри од косо, како месечар ја гледаше топката што ја шутна Бенаси. Среќа у пречка удри.
среќа спаси и неколку ептен јаки шанси на Торино. не се треси многу

Handanovic e pak man of the match. Mancini e tezok supak, trebase da vleze so Jovetic, Ljaic i Ikardi. Perisic trebase zasluzeno da dobie odmor.

среќа спаси и неколку ептен јаки шанси на Торино. не се треси многу
Добро, малце ќе се тресам.
Олабавете се ве дупам толку ли не приметувате? Добар беше и денес Ханда освен тој шутот на Бенаси што го спомнав. Иам веќе кажано, си има фрки со проценки на долгите топки, а брани невозможни ситуации. Мада ништо не ми е чудно веќе, трол екипа сме годинава, само 1-0 си тепаме, имаме голман што брани невозможно а прима пацерски голови, итн итн. :D

Па тоа нема голман што можеше да ја одбрани, ако влезеше тоа ќе беше голиште.

Утакмицава ок, незнам само зошто се глупира со вакви формации, изиграј еднаш како што треба, ова не е убаво за око, ама па резултатите се тука, одбраната е доста добра, се надевам дека ќе се врати Муриљо за со Наполи, таа се игра после 2 кола, наредно е лесна утакмица со Фросиноне, валда ќе им дадеме нив 2 гола :ROFLMAO:

Ne gledav samo od 45ta do 52ra, mancini dobro gi izanaliziral Torino, postavi igra da gi neutralizira celosno samo izborot na igraci mu bese takov za prv tim da se znaese deka i Inter malce sansi ke imaat, baska sto oni sezonava i ne kreiraat mnogu moznosti za gol.
Odbranata e definitivno konsolidirana, ne ja vidovv sansata na Torino ali toa bese toa od niv, i preckata u prvo ali apla udri vo gorniot del od istata, mislam deka zatoa i Handa ne se ni obide da intervenira tuku proceni deka e visoka.
All in all, ne smeeme da bideme nezadovolni, prvi na tabela, skoro sredina na Noemvri e baska sega ima i reprezentativna pauza taka da super period e ova za Inter, a i toa sto treba da ne raduva e deka konecno i Kondogbija pogodi sto e od golemo znacenje za cel tim, ne samo za nego i negovata samodoverba.
Se primeti deka na site im e milo za golov, mu se izraduvaa ko da nema utre a i Kondogobrija konecno olesnuvanje dobi, u idealen moment dade gol i za nego i za timov. (y)

Ќе ја играм ја од 0-2 гола со Фросиноне и ќе падне петарда.

Кондогбија треба да го патентира он пружање нога 4 метра напред. Му ебам тоа октоподот. :D

Судијава ретард продужува 6 минути - Манчини challange acepted и се соблака по елече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom