Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека ред е Стефан-Кобе да каже некој пофален збор за Хандановиќ. Јес да ова му е работа да фаќа вакви топки, ама вечер заслужи да се пофали![]()
Кој кур ги игра Нагатомо и Ди Амбросио бе да му ебам жената негова?
Реално Гуарин беше слаб само во завршница, правеше потег повеќе и често еше блокиран при обид за шут. Да можеби заеба контра две ама пак не се гледа другиот дел од неговата игра. Он и Брозович сопираа контри на Рома и ја поврзуваа нашата одбрана со напад. Ако веќе сме реални критичари Кондогбија изигра многу послабо него Гуарин откога влезе.Абе ај шо тепавме, ама овај Гуарин како ме нервират, лајнар еднаш бе, секош лајнар ќе останит, му ебам финтата лажнак шо ја праев јас во 3то одделение.
Гуарин го ругате а флопот најголем на сите времиња - Комдомбија никој не го спомнува?!Тоа е таа кајгана форум објективност...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Два поста погоре го кажав истово.Гуарин го ругаме а флопот најголем на сите времиња - Комдомбија никој не го спомнува?!Тоа е таа кајгана форум објективност...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk