Фан Клуб: Интер

Рома не пегла со години назад ама мислам дека утре ќе ремизираме.

Од 0 до 2 гола гарант.

Нека игра само со 2ца пред одбраната и тројца за подршка на Икарди. На Рома нападот им е најсилно оружје па така ќе видат ранливи доколку и ние тргнеме офанзивно. Медел и Кондогбија би биле доволна помош на одбраната за сечење контри. Ама сигурно ќе излезе со еден од Јоветиќ и Љајич, за да го стави другиот во второ да ја освежи играта. Глуп потег е ова според мене, треба од старт офанзивно па во второ е тука Бијабиани и Паласио. Паласио мртов ваков таков ама ако игра само 20-30тина минути ќе биде доволно да задржува топка доколку треба или да влече играчи и да создава простор за другите. Паласио е лош кога е стартер и игра 90 мин.

Се надевам минимум на бод.

Не пегла Рома ама лани ја тепавме 2-1, гол Икарди 87 минутa :D
Рома е во форма ама не гледам ја плашење, нека се игра како што треба, Рома нема одбрана за екипа која се бори и се смета за фаворит за титула.
Ќе видиме утре.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

Не се палете толку бе божем играме со Баерн Минхен ебате, Рома тепаа 2 утакмици по ред и се дигнаа одма а пред тоа беа у курац, со Руди не се освајало титула, џабе ова џабе она.
Мрш.

0-0 точен резултат или 1-0 за Интер. :cool:

Не се палете толку бе божем играме со Баерн Минхен ебате, Рома тепаа 2 утакмици по ред и се дигнаа одма а пред тоа беа у курац, со Руди не се освајало титула, џабе ова џабе она.
Мрш.

0-0 точен резултат или 1-0 за Интер. :cool:
1-2 :kuracc:

Само фаули да не праат нашиве и неаме гајле. :D
Манчини сигурно ќе му игра фластер на Пјаниќ, ништо чудно Брозгара да го стаи у штуцна као што напраи со Погба :cool: исто и Жервињо ќе добие фластер, Хуан и Перишиќ ќе го дуплираат. :busi:
Тоа се тие фластер-тактики на Манчини.

Само фаули да не праат нашиве и неаме гајле. :D
Манчини сигурно ќе му игра фластер на Пјаниќ, ништо чудно Брозгара да го стаи у штуцна као што напраи со Погба :cool: исто и Жервињо ќе добие фластер, Хуан и Перишиќ ќе го дуплираат. :busi:
Тоа се тие фластер-тактики на Манчини.
И па Салах остана слободен:D

Другови дајте линкови за да ја гледам утакмицава вечер на мобилен.На свадба сум у пм нека иде се!

Без Икарди и Кондогбија.
Handanovic, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Guarin, Medel, Brozovic, Ljajic, Jovetic, Perisic.

Другови дајте линкови за да ја гледам утакмицава вечер на мобилен.На свадба сум у пм нека иде се!
http://livetv.sx/en/eventinfo/353768_inter_milan_roma/

Има и обични и Sopcast/Acestream стримови. Стави ја во букмаркс.[DOUBLEPOST=1446318800][/DOUBLEPOST]
Без Икарди и Кондогбија.
Handanovic, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo, Guarin, Medel, Brozovic, Ljajic, Jovetic, Perisic.
Манчини го погоди нападот и утна се друго освен Муриљо и Миранда.

Со хендикеп има да ги исбушиме еден нула, нема да знаат главата кај им е. Ајмо!

Гледам по балканскиве страни за Интер и се чудам до каде оди човековата глупост.Го бараат Љајиќ 10 текми пред оваа стартер да бил,во ред се слагам,еве сега е стартер,па сеа не им чинело Икарди зашо не играл ???? Па да му ебам мајката ај ако не со 7 напаѓачи да играме,неможе и Јоветич и Перишич и Љаич и Икарди.Според мене Брозович заслужува во моментов да игра пред Гуарин,треба на копилево да му дојде памет да не се губи како кур на тв 1000,ма да сега играат и двајцата али ќе видиме како ќе биде.Според мене сосема ОК формација,евентуално при водство у второ уфрлање Кондогбија место Брозгара и затвори шупакот,едино така пошто ако мериме кур реално може да не стопат од контри.

Икарди и Кондогбија ќе влезат во второ. Се надевам само нема тоа да биде во 80+ минута.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom