бај д веј... не се секирајте, сега Манчо - килинг спри стратегија и че напрај преокрет!
не знам шо апче се напив

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас го мразам Хандановиќ уште одамна, не знам сега зошто ме цитираш, демек ради грешките денес го ругам? Не бе, НЕЗНАЛИЦА е, шупак, врска нема. Не го сакам и крај.
Ја вртиме оваа![emoji3]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Не пијам такви више 12 години [emoji3]![]()
Дали и ти Бале се напи погрешка од ова? [emoji14]os:![]()
Пс.Нели плаво-бели беа бе?
Е сега се критикува Манчини, кога има причина. Измени Биабиани за Перишиќ и Брозо за Гуарин. Ок, да ти ебам се ја на тебе.
Јас не изигравам хејтер со сила, хејтам кога има причина. Читај ми ги мислењата и во Серија А, пред некој ден реков дека Манчини до сега го критикувам само ради измените и ради одредени пичкарски пристапи, али 5 од 5 не е воопшто лошо. За денес освен за измените немам што да го критикувам, иди ти постави игра кога ќе губиш уште од соблекувална. Знам дека едвај чекаше да изгубиме за да го испотиш курот со Манчини и пријателските, па брачко повели, ова се твоите пет минути.Не се брукај... Ти се сврте пола форум и си свитка кичмата...
Стој си на ставот, ако воопшто го имаш...
Јас не изигравам хејтер со сила, хејтам кога има причина. Читај ми ги мислењата и во Серија А, пред некој ден реков дека Манчини до сега го критикувам само ради измените и ради одредени пичкарски пристапи, али 5 од 5 не е воопшто лошо. За денес освен за измените немам што да го критикувам, иди ти постави игра кога ќе губиш уште од соблекувална. Знам дека едвај чекаше да изгубиме за да го испотиш курот со Манчини и пријателските, па брачко повели, ова се твоите пет минути.![]()