Фан Клуб: Интер

бај д веј... не се секирајте, сега Манчо - килинг спри стратегија и че напрај преокрет!

:pos:не знам шо апче се напив:facepalm:

Шарено попладне.Ко ќе тргни се во негативна спирала, то е. Јоветич се сјеба на загревање, Ханда е негде на друго место, Миранда кузнај колку ќе јади за црвениот, Мело ќе го сркни по прегледана снимка.....
Сега да се издржи да не го подобриме нашето најдобро издание на домашен терен во историјата.
Прајте си сега муабет за фризурчиња ви ебам двеста тетки :).

Јас го мразам Хандановиќ уште одамна, не знам сега зошто ме цитираш, демек ради грешките денес го ругам? Не бе, НЕЗНАЛИЦА е, шупак, врска нема. Не го сакам и крај.

Ок те разбирам, знам какво е тоа чувство кога што и да направи еден човек (фудбалер во случајов) ти го мразиш и понатаму! Сејм хир - Жезус. (y)

Ја вртиме оваа![emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

tramad.jpg

Дали и ти Бале се напи по грешка од ова? :pos::несвест:

Види го бе овој квазимодово пискавово гласче си оди по терен бе лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

На факултет не им е волку досадно колку шо е Фторово полувреме

Два гола на сметка на сантон, два на ханданович... чиста сметка

Е сега се критикува Манчини, кога има причина. Измени Биабиани за Перишиќ и Брозо за Гуарин. Ок, да ти ебам се ја на тебе.

Е сега се критикува Манчини, кога има причина. Измени Биабиани за Перишиќ и Брозо за Гуарин. Ок, да ти ебам се ја на тебе.

Не се брукај... Ти се сврте пола форум и си свитка кичмата...
Стој си на ставот, ако воопшто го имаш...

Не се брукај... Ти се сврте пола форум и си свитка кичмата...
Стој си на ставот, ако воопшто го имаш...
Јас не изигравам хејтер со сила, хејтам кога има причина. Читај ми ги мислењата и во Серија А, пред некој ден реков дека Манчини до сега го критикувам само ради измените и ради одредени пичкарски пристапи, али 5 од 5 не е воопшто лошо. За денес освен за измените немам што да го критикувам, иди ти постави игра кога ќе губиш уште од соблекувална. Знам дека едвај чекаше да изгубиме за да го испотиш курот со Манчини и пријателските, па брачко повели, ова се твоите пет минути. :)

Јас не изигравам хејтер со сила, хејтам кога има причина. Читај ми ги мислењата и во Серија А, пред некој ден реков дека Манчини до сега го критикувам само ради измените и ради одредени пичкарски пристапи, али 5 од 5 не е воопшто лошо. За денес освен за измените немам што да го критикувам, иди ти постави игра кога ќе губиш уште од соблекувална. Знам дека едвај чекаше да изгубиме за да го испотиш курот со Манчини и пријателските, па брачко повели, ова се твоите пет минути. :)

Да ти нацртам околу измените... пошо за нив се фати да го ругаш Манчини...

Јоветиќ повреден, го вади Перишиќ за да не дојде до повреда и да му мањкаат офанзивци. Оваа утакмица беше изгубена уште во 23та минута.

Гуарин - Брозовиќ во 83та минута... или која и да е. Мело ќе јаде казна врло веројатно ако го мавна оној без топка... уште Гуарин да му се повреди, трчаат ко коњи пошо со играч мање цела утакмица ја играат.

Моите 5 минути да не станат денови... нажалост.

При очи слепи да се правите дека се е ОК, кога не е...

Кондогбија ќе го ругам, Перишиќ исто... Мело е едино засилувања кое покажа нешто. Манчини од Кондогбија очекува Јаја, овој сирот со десната смешен е. Ама левак бил, а такви реткост... две нозе требаат, алоооо... десната не е за потпирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom