Фан Клуб: Интер

Берзекер, читај ги лани постовите да видиш што зборев за пичката смрдлива. И лани не кошташе минимум десетина бодови со неговите аматерски одбрани. Нула од голман, БРУКА.

Ало, и Ибровци и Бенеаматовци и Џониевци, после она на Ханда на стартот цела концепција падна во вода, тимот практично од соблекувална губеше, што кур ви е крив Манчини? Вториот гол не падна поради кикс на одбраната, едноставно силен шут беше и копилето албанско после одбраната го мрзеше да види каде е топката и да проба да ја извади.

Или едвај чекавте да кикснеме па да напнете за Манчини???

Ти живеј Ибра во светот на пријателските, без гајле. :)

Која концепција Стефо, 6 кола не знаат кај тераат, збориш за концепција :D
Мислиш дека ако не примеа рано гол ќе напраеа нешто повеќе на овој меч.
Фиорентина играат лесно, ко тие да имаат 5 од 5 до ова коло, а не овие мртвите.

Манчини:

-Освои титула со сити со два гола во 95 во последно коло со 3 пати појака екипа од сите конкуренти.

-Си отиде од Галатасарај пошто нејќеле да му даат милијарда евра за сириски бегалци, месиевци и роналдовци (пичка шантрива)

-Ќе изгубеше титула од Рома 2008 мислам беше (не сум сигурен) кога имавме 10 меча без победа ради дебилот што форсира едно те исто цело време.

-Прави бесмислени замени - губиме 0-1 од Фљамунтари и го вади во 80та Ибра за да го стави Фаринос а на клупа му седи Адријано - да појача средината кутриот.

-Нема никаков план Б ама баш никаков

И ај ме мрзи да пишувам , до утре може да редиме вака.

Берзекер, читај ги лани постовите да видиш што зборев за пичката смрдлива. И лани не кошташе минимум десетина бодови со неговите аматерски одбрани. Нула од голман, БРУКА.

Ало, и Ибровци и Бенеаматовци и Џониевци, после она на Ханда на стартот цела концепција падна во вода, тимот практично од соблекувална губеше, што кур ви е крив Манчини? Вториот гол не падна поради кикс на одбраната, едноставно силен шут беше и копилето албанско после одбраната го мрзеше да види каде е топката и да проба да ја извади.

Или едвај чекавте да кикснеме па да напнете за Манчини???

Ти живеј Ибра во светот на пријателските, без гајле. :)

Ок, ја еба! Кардинална грешка! Аматерски! Но ме нервира како можиш сега да плукаш по Ханда а лани за Жезус и остала група чопава те немаше нигде.

И Ханда е докажан во многу наврати. Нема потреба од ваков хејт, не е фер!

А Арена спорт си не дупат, ми пуштаат финалето со Лацио 98ма. Мора мрш у пичку матер да се носите сите до еден. Почна челово да ме боли од нервоза ви ебам тоа шугавите.
Ти Мело газда на теренот само кај женати у пичка може да кажуваш, тука не може да се понашаш како газда. 2 додавања не моеш да погодиш.
Кондогбија ти кога ќе сфатиш дека не си Марадона да ги дриблаш сите?
Гуарин тебе и на голманот ако не ви се игра побарајте измени и надвор.
Паласио кој си бе ти друже, кој си ти фудбалер, што праиш? Добар ли си?
Манчини ти како тоа мастиките што ги џвакаш? ДОбри се? Што кур праиш бе пријателе седокос? Што на мајкати у шупак го стаи мртвиот чичко Паласио? Ко ти курац Љајиќ го купи? За кој кур?

Ок, ја еба! Кардинална грешка! Аматерски! Но ме нервира како можиш сега да плукаш по Ханда а лани за Жезус и остала група чопава те немаше нигде.

И Ханда е докажан во многу наврати. Нема потреба од ваков хејт, не е фер!
Хуан 100000000000 пати имам кажано дека има огромен потенцијал и дека е добар фудбалер ама склон е на правење глупости, како Лусио што знаеше да се глупира на пример. Плус оваа сезона лев бек го играат, ќе му ебат мајката.

Пушти си само хајлајтс лани со Јуве дома кога игравме, да видиш каков гол прими од Мората.

Овој ли е тој Перишиќ за кој ми го таласаа курот 3 месеца и по форуми и по блогови и по телевизии,ме заболе курот дали му е утната позицијата или не ако толку време и пари се потрошени на тебе треба да покаже барем малку заинтересираност а не да ми глуми курац ипол

Обично не го кривам Манчини (до толку) за лошите резултати... ама стварно не разбирам оти не проба со Љајиќ? Почнува да ме нервира стварно!

Хуан 100000000000 пати имам кажано дека има огромен потенцијал и дека е добар фудбалер ама склон е на правење глупости, како Лусио што знаеше да се глупира на пример. Плус оваа сезона лев бек го играат, ќе му ебат мајката.

Дали тој "огромен потенцијал" по дифолт е нормално да фејлнува преку една утакмица?
Лусио праеше сосам различни глупости од глупостите кои ги правеше Жезус. Не спиеше човекот и не го претрчува, дриблаше ко ненермален дури преку средината од теренот, сите го знаеме тоа.

Ок, тоа сега е друга тема. Зборот ми е, дајте да бидиме реални, и да ги критикуваме сите кога ќе грешат, безразлика кои се. Ме нервира толерантност према фудбалери кои во пола од настапите се како мува без глава, и критики спрема фудбалери кои си го докажале и потврдиле нивото и реномето. А ГРЕШКИ СИТЕ ПРАВАТ, само да се има некоја мера... ;)

Дали тој "огромен потенцијал" по дифолт е нормално да фејлнува преку една утакмица?
Лусио праеше сосам различни глупости од глупостите кои ги правеше Жезус. Не спиеше човекот и не го претрчува, дриблаше ко ненермален дури преку средината од теренот, сите го знаеме тоа.

Ок, тоа сега е друга тема. Зборот ми е, дајте да бидиме реални, и да ги критикуваме сите кога ќе грешат, безразлика кои се. Ме нервира толерантност према фудбалери кои во пола од настапите се како мува без глава, и критики спрема фудбалери кои си го докажале и потврдиле нивото и реномето. А ГРЕШКИ СИТЕ ПРАВАТ, само да се има некоја мера... ;)
Јас го мразам Хандановиќ уште одамна, не знам сега зошто ме цитираш, демек ради грешките денес го ругам? Не бе, НЕЗНАЛИЦА е, шупак, врска нема. Не го сакам и крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom