Фан Клуб: Интер

Сосема се во право револтираниве членови што негодуваат на неквалитетните и надвор-од-темата мислења на одредени поединци (се знаат кои се, да не ги именувам... Џ.В. и s-k). И јас посветувам драгоцено време на темава и додека сум тука, сакам да прочитам корисни информации поврзини со нашиот тим а не кој на кого личел, неатрактивен бил, брадата му била неубаво оформена и такви слични глупости.

Сосема се во право револтираниве членови што негодуваат на неквалитетните и надвор-од-темата мислења на одредени поединци (се знаат кои се, да не ги именувам... Џ.В. и s-k). И јас посветувам драгоцено време на темава и додека сум тука, сакам да прочитам корисни информации поврзини со нашиот тим а не кој на кого личел, неатрактивен бил, брадата му била неубаво оформена и такви слични глупости.
Ти Пол Сколс магла од тука.

Ти Пол Сколс магла од тука.
Има ли тука надлежни? Ајде ќе ве молам нека реагира некој, членов мисли дека темава е на родител му и мисли дека може да наредува.

Абе оној Пеџа ли Меџа ли земал го дрви у Сериа А за најдосадниот тим у последниве 20 години и после јас сум бил досаден. Колку е ОФФ-топик ни самиот не е свесен. А овие Муленташиве го јадат немиен од кој ќе стигнат и после Уфото им е крив, земале се собрале со тоа никовите Скиреа, Мондонико, Деви Ангел и мислат дека се експерти у фудбал:pos:. Ќе земам ќе сменам слика и ќе станам и јас Админ у пм.
horse_face_1.jpg

Абе оној Пеџа ли Меџа ли земал го дрви у Сериа А за најдосадниот тим у последниве 20 години и после јас сум бил досаден. Колку е ОФФ-топик ни самиот не е свесен. А овие Муленташиве го јадат немиен од кој ќе стигнат и после Уфото им е крив, земале се собрале со тоа никовите Скиреа, Мондонико, Деви Ангел и мислат дека се експерти у фудбал:pos:. Ќе земам ќе сменам слика и ќе станам и јас Админ у пм.
horse_face_1.jpg
Не мислам, сум :)
ама пак немом со тебе :)

Па форум е за заебанции, ако сакате нешто информации постојат страници за Интер на фб, па и inter.it.

Не замарај Чекич.

викендов мора 6 од 6, поготово ако јуве повторно имаат лош ден а гостуваат на Наполи, а и Милан немаат лесен меч, башка и фиорентина ке апе за трето место гарант годинава, а со нив доста добро играат интер дома, 13 победи од задњи 14 меча, прееска видов некоја статистика.
неколку испаднати Ако - муабети кои ни одговвараат, вечер мора победа, мора all in да се влезе конечно, екипава како поминував времето има прогрес али тоа е и нормално зашто тимската хемија е на максимално ниво со оглед на добрите резултати, повеќе тоа мислам дека има удел со оглед на неразнишаната самодоверба отколку самиот Манчини, вечер он е пред голем тест, Фиорентина е одличен тим и денешна евентуална победа ќе биде идеален ветер у грб за тимов.
Извадат ли добри резултати во наредни 3 кола ( фиорентина, сампдорија, јуве ) и те како ќе може да се смета сериозно на тимов ко шампионски кандидат, кој трката би ја почнал од пол позиција.
Иначе у ваква добра ситуација се постапуе факмански и у Јануари дополнително се засилува екипава, а убеден сум дека Манчини, кој наверојатно ке добие улога на премиерлигашки менаџер во тимов од Тохир, ќе бара 2ца играчи зимоска, играч од средина со офанзивни карактеристики и бочно во одбраната.

Последно уредено:
неколку испаднати Ако - муабети кои ни одговвараат, вечер мора победа, мора all in да се влезе конечно, екипава како поминував времето има прогрес али тоа е и нормално зашто тимската хемија е на максимално ниво со оглед на добрите резултати, повеќе тоа мислам дека има удел со оглед на неразнишаната самодоверба отколку самиот Манчини, вечер он е пред голем тест, Фиорентина е одличен тим и денешна евентуална победа ќе биде идеален ветер у грб за тимов.
Извадат ли добри резултати во наредни 3 кола ( фиорентина, сампдорија, јуве ) и те како ќе може да се смета сериозно на тимов ко шампионски кандидат, кој трката би ја почнал од пок позиција. Иначе у ваква добра ситуација се постапуе факмански и у Јануари дополнително се засилува екипава, а убеден сум дека Манчини, кој наверојатно ке добие улога на премиерлигашки менаџер во тимов од Тохир, ќе бара 2ца играчи зимоска, играч од средина со офанзивни карактеристики и бочно во одбраната.
Незнам зошто Милан го ставаш у муабетов?Само со напаѓачи тим не се станува!А и тренерот им е беда,и тоа што го има незнае да го користи.Сите јадевте вафли за манчо,ама човекот е најдобар тренер во серија а,а вие лупајте се од земја тука до сабајле.Едино рома,јувентус и донекаде наполи треба да ги пратиме како претеденти за највисок пласман.Јез да јуве моментално е тиња,ама имаат играчи,квалитетот ке донесе резултати само им треба време.

а па ти демек не јадеше вафли за Манчини :)), тука не убедуваше дека ќе лапаме скудето со него сигурно. :tvg:
И уште стигаат критики на негова сметка, не само од обични навивачи и во Италија низа новинари ко критикуваат за играта и пристапот, зашто со таква игра и пристап шампион не се станува, еден бран на неуспех може да значи и цунами за екипава. И со Страмачиони имаа 7 победи по ред а последната беше над јуве на нивни терен па на крајот сите знаеме што следеше после првивот лош резултат.

Иначе у ваква добра ситуација се постапуе факмански и у Јануари дополнително се засилува екипава, а убеден сум дека Манчини, кој наверојатно ке добие улога на премиерлигашки менаџер во тимов од Тохир, ќе бара 2ца играчи зимоска, играч од средина со офанзивни карактеристики и бочно во одбраната.
Истово го мислам и јас, ако бидат во топ 3 на полусезона, мора да се фрли уште некое милионче за да ја задржиме позицијата и да се пласираме конечно ЛШ, зашто во спротивно следната сезона не знам како ќе ја почнеме со оглед на тоа што можда ќе треба пак да продаваме, а имаме и играчи на позајмица со право на откуп.
Мора ЛШ„

а па ти демек не јадеше вафли за Манчини :)), тука не убедуваше дека ќе лапаме скудето со него сигурно. :tvg:
И уште стигаат критики на негова сметка, не само од обични навивачи и во Италија низа новинари ко критикуваат за играта и пристапот, зашто со таква игра и пристап шампион не се станува, еден бран на неуспех може да значи и цунами за екипава. И со Страмачиони имаа 7 победи по ред а последната беше над јуве на нивни терен па на крајот сите знаеме што следеше после првивот лош резултат.
Јас ако разлисташ страни уназад ке видиш дека цело време го ругав играчкиот ростер,за Манчо немам лош збор кажано(барем колку што ме држи паметот)
Си ме смешал со некого :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom