Фан Клуб: Интер

Јас ако разлисташ страни уназад ке видиш дека цело време го ругав играчкиот ростер,за Манчо немам лош збор кажано(барем колку што ме држи паметот)
Си ме смешал со некого :)
не за сега, него кога дојде, кога јадевме бурек за него а ти викаше у стил, па ја ли сум го донел манчини тука, алудирајќи на Тохир.
Али не е битно тоа, и ти фрлаше со дрвва и камења по екипава, тврдеше дека купувањето на мело ке биде кардинална грешка и тн и тн, форум е, нормално е да се тераат различни ставови и размислувања, јас сеуште сум (негативнво ) критички настроен кон Манчини најмногу ради кукавичкиот пристап кој го форсира а беше напаѓач, и тоа универзален, олраунд играч. Всушност игра фудбал кој воопшто не би одговварал на играчот Манчини, оној од Сампдорија и Лацио, што ми е малце чудно ама како одминува времето така се надевам дека ке собере храброст и ке искалкулира дека против босите екипи, а у италија такви се 13-14, мора да се влага остро со клизач, со две нозе. Нешто што на пример Конте го укапира после некој месец откако почна неговата првва сезона со јуве. Нема потреба да играш дефанзивно против екипа која дошла да ти игра дефанзивно и да се брани од старт, задоволна со реми, и те напаѓа со 4 играчи од кои само двајца со офанзивни карактеристики.

Да додадам само, он ако наметнува ваков пристап, и ја навикне екипата на ваков пристап, како тогаш би постапил утре во ЛШ со Реал на пример, или Барса, Сити, Баерн. Нема да ја поминат половината ... од сопствената половина на терен.

не за сега, него кога дојде, кога јадевме бурек за него а ти викаше у стил, па ја ли сум го донел манчини тука, алудирајќи на Тохир.
Али не е битно тоа, и ти фрлаше со дрвва и камења по екипава, тврдеше дека купувањето на íмело ке биде кардинална грешка и тн и тн, форум е, нормално е да се тераат различни ставови и размислувања, јас сеуште сум (негативнво ) критички настроен кон Манчини најмногу ради кукавичкиот пристап кој го форсира а беше напаѓач, и тоа универзален, олраунд играч. Всушност игра фудбал кој воопшто не би одговварал на играчот Манчини, оној од Сампдорија и Лацио, што ми е малце чудно ама како одминува времето така се надевам дека ке собере храброст и ке искалкулира дека против босите екипи, а у италија такви се 13-14, мора да се влага остро со клизач, со две нозе. Нешто што на пример Конте го укапира после некој месец откако почна неговата првва сезона со јуве. Нема потреба да играш дефанзивно против екипа која дошла да ти игра дефанзивно и да се брани од старт, задоволна со реми, и те напаѓа со 4 играчи од кои само двајца со офанзивни карактеристики.

Да додадам само, он ако наметнува ваков пристап, и ја навикне екипата на ваков пристап, како тогаш би постапил утре во ЛШ со Реал на пример, или Барса, Сити, Баерн. Нема да ја поминат половината ... од сопствената половина на терен.
Половинасепшн ... Уо dawg.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
неколку работи што тохир денес ги кажа а не засегаат

“It’s too early to talk of the Scudetto, but we have some objectives: we want to be among the top ten clubs in the world.

“If we make it into the Champions League we’ll need 20-22 players of the same level.

“But Serie A is hard, there are six or seven clubs able to compete. Let’s stay concentrated and realistic.

што се однесува за Јануари

“Yes, a few reinforcements will arrive, alongside a few players being sold, because we can’t have 30 players, the max is 25.”

INTER: 1 Handanovic; 21 Santon, 25 Miranda, 17 Medel, 12 Telles; 13 Guarin, 83 Melo, 7 Kondogbia; 44 Perisic; 10 Jovetic, 9 Icardi.
A disposizione: 30 Carrizo, 5 Jesus, 8 Palacio, 11 Biabiany, 14 Montoya, 22 Ljajic, 23 Ranocchia, 27 Gnoukouri, 55 Nagatomo, 77 Brozovic, 93 Dimarco, 97 Manaj.Allenatore: Roberto Mancini

Пак со Перишиќ како плеј :ROFLMAO:

Џонтра...

Се заебаваш? :)

Ако не, нервозите може да почнат... Ми мириса дека ќе има и црвен картон утакмицава :)

6 од 6 е превише, така да...

Џонтра...

Се заебаваш? :)

Ако не, нервозите може да почнат... Ми мириса дека ќе има и црвен картон утакмицава :)

6 од 6 е превише, така да...
Не бе, така пренесиоа интерњуз.

Не ме вади од такт толку повредата на Јојо пошто сигурно е нешто со мускул и не би требало да паузира подолго, колку што ме вади од таК Паласио во прва постава а на клупа ти дреме Љајиќ. Е тоа не можам да го сконтам.
Кој кур ќе ти е Паласио вечер? Што кур ќе праи мртвиот реп против Гонзало Родригез, на чатали има да го дигне 5 пати, кај кур мртвакот Паласио ќе им парира на Астори и Ронкаља? Ебати мајката у пичка, сигурно се бунел у управа да му кажат на тренерот да го става да игра му ебам матер.

Тоа е тој голман смрдлив, мајката у пичка да му ја изебам ја на него. Да не го гледам пред очи веќе,

Ај сеа да видиме... Играта што ќе ја играме, Манчини исто...

Не очекувам пресврт...

Црвен за малце ќе погодев у 2ра минута :)

Јове се повреди, Ханда се изглупира, одличен старт, сега да го видиме Мансио

Збор да не чујам за Манчини, не е он крив што голманот е неспособен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom