Фан Клуб: Интер

Кај глеаш шишка неук еден. Вака треба
Johnny-Depp-Cry-Baby-dreamlanders-31053093-800-1208.jpg

И пак сум јебо како Џони ти ебам копитото.

Зошто мислев дека си некој на кој што го познавам татко му, коњу. Јасно ти е сега, небитен гад низаеден.
450434752-sergio-aguero-of-argentina-poses-during-the-gettyimages.jpg

Oва е таа шишка бе.

Или кога се појави ваков лани кога ни ги даваа шушкавците со тоа растафаријанската облека коа јадевте макарони со Син у Мондано.
Krste_Trajkov_Resenski.png

450434752-sergio-aguero-of-argentina-poses-during-the-gettyimages.jpg

Oва е таа шишка бе.

Или кога се појави ваков лани кога ни ги даваа шушкавците со тоа растафаријанската облека коа јадевте макарони со Син у Мондано.
Krste_Trajkov_Resenski.png

Шишка неам скоро година, нејсе шо би рекол сатанистот и тоа е бољи него вака да изгледам. Со педерски шалвари. Не е на арно кога и Камбијасо има бољи фриз пред 30 години.
cambiasso.png

Ај бе пријавете се таму у ''најубави форумџии'' не се какајте тука, таму ќе ви објаснат кој има боље фризура.
horse_face_1.jpg

Стекот е коњов или некој друг ?

Шишка неам скоро година, нејсе шо би рекол сатанистот и тоа е бољи него вака да изгледам. Со педерски шалвари. Не е на арно кога и Камбијасо има бољи фриз пред 30 години.
cambiasso.png
Последен пат коа те видов на ова личеше
maxresdefault.jpg

И кој КаНбијасо бе да ти ебам бучен козјак жутата маица и коцкастите Вавринка шорцеви
hi-res-c05c593efb277541ca08896c8a10189c_crop_north.jpg

ова е таа класа што ја поседувам.
И не се шалвари тоа, него обични тренерки од 590 денари што ми ги украдоа у Милано, раперски спуштени до пола гз.

Овој со евентите носи шалвари како жените у Сараево пред 40 години што носеле.

Последен пат коа те видов на ова личеше
maxresdefault.jpg

И кој КаНбијасо бе да ти ебам бучен козјак жутата маица и коцкастите Вавринка шорцеви
hi-res-c05c593efb277541ca08896c8a10189c_crop_north.jpg

ова е таа класа што ја поседувам.
И не се шалвари тоа, него обични тренерки од 590 денари што ми ги украдоа у Милано, раперски спуштени до пола гз.

Овој со евентите носи шалвари како жените у Сараево пред 40 години што носеле.

Која класа бе опинок еден. Последен пат ваков бев.
brad-pitt-full-beard-styles.jpg

Бред Пит си е Бред Пит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom