Фан Клуб: Интер

Со Манчио ќе кубеме коси цела сезона, тоа нека ви биде јасно.
Само ако не го игра Љаиќ на сметка на Паласио, само нека го направи тоа МАТЕР МУ ЕБАВ. Паласио реално веќе ни за измена не е добар, спор е, бескорисен, мизерен, очаен, брадест...
Друго, што вика Маки, кој кур Перишиќ го игра на 10ка бе, па он си е крило, не знам зошто го гуши на оваа позиција. Вака и Икарди е отсечен, бај д веј Ванда на кур да ја натегнам за шансата што ја утна у прво, и плус и Јојо се гуши. Бем ли ти тоа костенливата коса...

Муриљо е ЗМАЈЧИНА, каква заевка носи типот, алал да му е.

@_BerzerkeR_ Правиш разлика помеѓу реална критика и хејтање?

Омилен играч ми е бтв...

На старт на утакмица некако ко да им се тресеа нозете на сите, посебно во одбраната. Па да му ебам матер, со 2 додавања Милан во шеснаесетник влезе 2-3 пати. Муриљо на почетокот имаше две катастрофални грешки и го искинав од пцуење, али после детето изигра ко да нема утре. Не е нормално тоа колку голема самодоверба има, свака му част, вистински лидер во одбрана.

Инаку колку само би го обесил Манчини за тоа шалот негов ретардиран. Па уште ми глуми некоја фаца на стадион као видите ме, стручњаков .!. Онаков Милан со толку слаба средина едноставно жално е да не го доминираш на средина. Многу лоша тактика од Манчини, мно-гу.

Инаку, Муриљо страшен денес, добар беше и Медел, Хесус се консолидира во второ, али нема да му го простам тоа што инвалид ко КУЦО го дриблаше ко Роналдињо. Икарди и Перишич невидливи, апсолутно невидливи. Мело изигра многу добро. Него, сакам да прашам, го научија комшииве бе Кондонагбабија? Во еден момент ги прошета на средина ко мали деца < 3

п.с. Јоветиќ е засилување од светски размери. Јебем им Бака и Луиз Адриано што не знае да шутира.

MILANO SIAMO NOI

Контрадикторност на скала од 1 до Тегла...?
Не,контрадикторност на скала од 1 до Стефан-Коби...?
Гуарин е играч кој го сакам и мразам во исто време. Спремен е многу, увек тр по 500 километри на утакмица, посветен е и гине за тимот, ама прави еден тон глупости. Само он си знае зашто ги рога во пченки по 20 на утакмица, зошто не погаѓа ниту еден центаршут и слично. Се на се кој го мрази Гуарин курот да ми го јаде.

Што разбравме?
-Стефан нема кур. :ROFLMAO:

Што разбравме?

Аее овај сам си се наранил море стварно! :eek::ROFLMAO:
.....
@Tegla , како што кажа, тие што го хејтаат од страна го хејтаат баш поради тие причини што и ти ги наведи.
Не се работи за никаво "неразбирање од фудбал", едноставно луѓето не сакаат такви коњи од фудбалери како што Гуарин знае да биди на моменти (трчање без мозок).

А од нас никој не го хејта, таман работа, критукуван е ко че треба да биди. Додуша од друга страна па на моменти има и некое претопување на овие две "хејт" и "критика", особено кога вторава е екстремна. ;)

Што разбравме?
Не сфаќаш ти бе муле. Тоа првото е “мразам“, а не стварно мразам бем ти стомајки арсеналовски. Само ме нервира додека игра пошо прави глупости.

Јас после натпреварот вчера песимист сум,искрено очекував да го издоминираме Милан со оглед на оние катастрофални играчи кои тие ги имаат во составот а Манчини што направи?..става тројца копачи на средина а Перишич го игра зад напаѓачите и по страните Хуан и Сантон беа оставени на милост и немилост каде нон стоп покриваа двајца играчи..мислам WTF?..а Јоветич и Икарди играа против Монтоливо,Кучка и цела одбрана на Милан...да му ебам племето негово ретардирано што 15 години е тренер и пак не се научи покрај толку клубови што ги водеше..како можи онаква игра да постави и онаков систем да форсира?..па еден помочан Милан да те доминира и да ти прави шанси?..страмота е бе

Кондогбија како супермен играше сам против сите на средина бидејќи бекојте беа цркнати со оглед дека нон стоп бранеа двајца играчи и немаа подршка од крилата(Перишич и Јоветич играа племејкери) и затоа нон стоп изгледаше како дупка да имаме во средниот ред..и тоа против кој?..против Милан бе...ако случајно не избориме пласман во ЛШ Манчини нека оди нека се убие...

ИДЕМЕ ПАК
ААААААААААААААААААААААААААААААА ЗА ЕДНА СУДБИНААААААААААААААААААААА

11217557_10153194861737672_5826404640544191976_n.jpg

И од оваа слика може да се искомбинира нешто :)

230075-800.jpg

Не сфаќаш ти бе муле. Тоа првото е “мразам“, а не стварно мразам бем ти стомајки арсеналовски. Само ме нервира додека игра пошо прави глупости.

За Интер сум бе мочко и тоа од времето кога во Интер играше играч со дрес со бројка 1+8.:cool:

Dobro be da ti ebam majkata interaska ondak.

Да ти ебам се женско дома.
Единствен транвестит си шо си станал по природен пат. А сите се прашуваат каков е тој природен пат.

Последно уредено:
Јас после натпреварот вчера песимист сум,искрено очекував да го издоминираме Милан со оглед на оние катастрофални играчи кои тие ги имаат во составот а Манчини што направи?..става тројца копачи на средина а Перишич го игра зад напаѓачите и по страните Хуан и Сантон беа оставени на милост и немилост каде нон стоп покриваа двајца играчи..мислам WTF?..а Јоветич и Икарди играа против Монтоливо,Кучка и цела одбрана на Милан...да му ебам племето негово ретардирано што 15 години е тренер и пак не се научи покрај толку клубови што ги водеше..како можи онаква игра да постави и онаков систем да форсира?..па еден помочан Милан да те доминира и да ти прави шанси?..страмота е бе

Кондогбија како супермен играше сам против сите на средина бидејќи бекојте беа цркнати со оглед дека нон стоп бранеа двајца играчи и немаа подршка од крилата(Перишич и Јоветич играа племејкери) и затоа нон стоп изгледаше како дупка да имаме во средниот ред..и тоа против кој?..против Милан бе...ако случајно не избориме пласман во ЛШ Манчини нека оди нека се убие...

Не може во дерби утакмица како Интер-Милан ниту една екипа да издоминира како што ти сакаш.
Не е ова фудбал менаџер ти ебам тоа коцкарот клет,да наместиш формација и нека трчаат точките на монитор.
Јесте да Манчини излезе малку пичкарски,ама добивката беше голема,победа во дерби текма против гнасотиите,три од три на почеток на првенство и врвот на табелата.Нешто што се нема случено пет години.
Затоа и влезе толку претпазливо.
Средниот ред на Милан беше катаклизма и требаше да се искористи тоа,ама Мело и Гуарин повеќе штитеа назад бидејќи Интер играше со принуден дефанзивец позади кој претходно нема играно со четворица во одбрана и му требаше време да се соземе.
Одиграа само за трите бода,ниту една екипа не се истакна вчера нешто многу повеќе од другата.Икарди да ја погодеше шансата во 46 минута ќе се влезеше многу полесно во второто полувреме,па ќе можеше и да го игра Љаиќ позади Икарди и Јојо,Перишиќ да излезе и средниот ред да биде појачан со Љаиќ со тоа што Кондогбија ќе беше повеќе дефанзивно настроен.

Против Киево се надевам дека ќе излезе со нешто подруг состав,дека Миранда и Мурило ќе играат заедно од прва минута,дека Исус нема да се мачи на секундарната позиција и дека Телес ќе почне од прва минута на негово место.
Средниот ред би требало да биде ист,Мело е каде каде технички подобар од Медел и знае повеќе да одигра со топка и да ја пушти напред,единствено Љаиќ треба да почне позади Икарди,како десетка и Јојо да се убацува по страна.

Икарди такоџе мислам дека ќе им го плесне на Киево и ќе победиме таму,мора некако да се спуштат на земја зебрите и магарињата.
Перишиќ е најпотребен на крило,но мора и да поработи на дефанзивата и да се враќа назад.Јојо исто така може да се испроба на крило,има дриблинг,брзина,агилност и кога како добар центаршут.
Љаиќ позади нив со тоа што ќе се враќа и назад да помага на средниот ред и идеме да го плескаме Киево.
Точен резултат 1-2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom