Фан Клуб: Интер

Да е паметен Аусилио да му ја удри клоцата на Перишиќ и кретените германски и да си ги собере Лавеци и Ламела,топ зделка ќе направи[DOUBLEPOST=1440458136][/DOUBLEPOST]Марсеј преговара со Интер во врска со Дамброзио.
Печен е да си оди овој,разочаран сум од него,тоталка ништо не покажа,а во Торино играше ептен добро да му ебам жената

Последно уредено:
И измена на централен бек кој ќе биде, Ранокија? Што кур не го дадоа него да му ебам падавичарот.
Фроглецот за да го шитниме негде треба ние да платиме, а за другиов трупец на Рома им има незгодно паднато за клецакот со исчезнатата птица Додо шо ни го здеси, па сега се реши да компензира.
Инаку Андреоли за 2-та е Неста, Канаваро, Рикардо Фери и така натаму и така наваму.

Да се такви да го шитнат Жезус, голем кеиф ќе ми направат! :vozbud:

По мое најисфорсиран играч во тимот, апсолутно ништо не покажа. Во улога на стопер е лош, а како бек е катастрофален! Тотално е пеин ин д ес!

Немам трпение за вакви "таленти" на кои им треба 5 години адаптација за да покажат нешто! :boksix:
Тоа што одбраната ни беше најслабата точка минатата сезона доволно говори за нивната заслуга со Ранокија!

А Ранокија нема да го коментирам... Ја би го ставил калфа кај некој молер, барем висината да ја искористи се да му ебам!

Фроглецот за да го шитниме негде треба ние да платиме, а за другиов трупец на Рома им има незгодно паднато за клецакот со исчезнатата птица Додо шо ни го здеси, па сега се реши да компензира.
Инаку Андреоли за 2-та е Неста, Канаваро, Рикардо Фери и така натаму и така наваму.
Абе не ме јеби брат, Андреоли бил Неста за Хуан, шо ти е. Не знам, ја не сакам да го шитнеме Хуан, сметам дека има голем потенцијал во него, а баш покрај играчи како Миранда, кои се доста искусни патем, може уште повеќе да напредува.

Абе не ме јеби брат, Андреоли бил Неста за Хуан, шо ти е. Не знам, ја не сакам да го шитнеме Хуан, сметам дека има голем потенцијал во него, а баш покрај играчи како Миранда, кои се доста искусни патем, може уште повеќе да напредува.
То во смисла дека 3-та се катастрофа и дека не се за Интер, а потенцијалот на ѓупакот суперглуп еве веќе 100-та сезона кај шо го чекаме да се реализира. Не се турва мозок со инка, мислам дека не го бива детето.

Андреоли мртвиот 30 години има и тоа му е тоа у кариерата мртва, што кур сака поише а и ние не можеме да очекуваме повеќе од него, 325 клуба одби летово, ќе се борел за место тој.
Видиќ е аут до крај на сезона и остануваме само со Ранокија на клупа за штопер. Хуан може доста да помогне во ротација, со сигурен партнер покрај него (Миранда-Муриљо) ќе си биде добар, плус може да помага и на бек како Киву на времето. За ротација е супер.
Остајте ја вие последнава сезона, јес да беше лош ама претходно си имаше сосема коректни настапи, и кај Страма и кај Мацари. Башка млад е уште 24-5 години има.

Андреоли мртвиот 30 години има и тоа му е тоа у кариерата мртва, што кур сака поише а и ние не можеме да очекуваме повеќе од него, 325 клуба одби летово, ќе се борел за место тој.
Видиќ е аут до крај на сезона и остануваме само со Ранокија на клупа за штопер. Хуан може доста да помогне во ротација, со сигурен партнер покрај него (Миранда-Муриљо) ќе си биде добар, плус може да помага и на бек како Киву на времето. За ротација е супер.
Остајте ја вие последнава сезона, јес да беше лош ама претходно си имаше сосема коректни настапи, и кај Страма и кај Мацари. Башка млад е уште 24-5 години има.
Толку ко се напнавте за него тогаш ќе го остајме за ротација, да го ротират на тркало на среќата да го ротират :unsure:.

Samo glupi lugje po priroda moze da go prodadat jesus a da go ostaat muleto ranokija.A i ona drugono mule montoya treba da se izbrka uste pred da primime 10tina gola na negova dusa

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

roma go pobarale juan, inter odgovorile so lajic, trampa, roma odbile, samo vo ovoj slucaj bi se soglasil juan da zamine vo roma i vo nitu eden drug.

Лавеци и Перишич или Лавеци и Ламела и нападот е решен, може само Борини како напаѓач или нека се остане со Манај како опција. Ама како се завлекоа на крај може некој трет ќе дојде.

Али добро ќе ни дојде левак, дека добар деснак у Јоветиќ имаме. Ламела е левак, ама мислам дека Перишиќ е добар со двете нозе.

11916107_10153631422904529_2309330712180702921_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom