- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.556
- Поени од реакции
- 119.551
Дај Боже.ЌЕ си умрам ако го земите Лавеци...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај Боже.ЌЕ си умрам ако го земите Лавеци...
И на главче, да се враќаДај Боже.
Ја ќе умрам ако Леси си го видам во друг италијански клубЌЕ си умрам ако го земите Лавеци...
Фроглецот за да го шитниме негде треба ние да платиме, а за другиов трупец на Рома им има незгодно паднато за клецакот со исчезнатата птица Додо шо ни го здеси, па сега се реши да компензира.И измена на централен бек кој ќе биде, Ранокија? Што кур не го дадоа него да му ебам падавичарот.
Абе не ме јеби брат, Андреоли бил Неста за Хуан, шо ти е. Не знам, ја не сакам да го шитнеме Хуан, сметам дека има голем потенцијал во него, а баш покрај играчи како Миранда, кои се доста искусни патем, може уште повеќе да напредува.Фроглецот за да го шитниме негде треба ние да платиме, а за другиов трупец на Рома им има незгодно паднато за клецакот со исчезнатата птица Додо шо ни го здеси, па сега се реши да компензира.
Инаку Андреоли за 2-та е Неста, Канаваро, Рикардо Фери и така натаму и така наваму.
То во смисла дека 3-та се катастрофа и дека не се за Интер, а потенцијалот на ѓупакот суперглуп еве веќе 100-та сезона кај шо го чекаме да се реализира. Не се турва мозок со инка, мислам дека не го бива детето.Абе не ме јеби брат, Андреоли бил Неста за Хуан, шо ти е. Не знам, ја не сакам да го шитнеме Хуан, сметам дека има голем потенцијал во него, а баш покрај играчи како Миранда, кои се доста искусни патем, може уште повеќе да напредува.
Толку ко се напнавте за него тогаш ќе го остајме за ротација, да го ротират на тркало на среќата да го ротиратАндреоли мртвиот 30 години има и тоа му е тоа у кариерата мртва, што кур сака поише а и ние не можеме да очекуваме повеќе од него, 325 клуба одби летово, ќе се борел за место тој.
Видиќ е аут до крај на сезона и остануваме само со Ранокија на клупа за штопер. Хуан може доста да помогне во ротација, со сигурен партнер покрај него (Миранда-Муриљо) ќе си биде добар, плус може да помага и на бек како Киву на времето. За ротација е супер.
Остајте ја вие последнава сезона, јес да беше лош ама претходно си имаше сосема коректни настапи, и кај Страма и кај Мацари. Башка млад е уште 24-5 години има.