Фан Клуб: Интер

11217557_10153194861737672_5826404640544191976_n.jpg

edit: ААААААААААААААААААААААА ЗА ЕДНА СУДБИНААААААААААААААААА

На Манчини најдобро да му ја дадат позицијата на Бранка, само за носење играчи го бива, за другото послабо.

За стартниот тим нема што да се коментира, дури и Јонзе би сфатил дека беше идиотски стартниот тим кој изгледа ќе го гледаме цела сезона.

За Мурило уште од претходно мислев да кажам, иден капитен на Интер, има знаење и фаца за тоа.

Кондогбиа и Јоветиќ топ, мене за Марли ми е криво што не го разбира фудбалот па не може да го процени Кондогбиа.

Напаѓач мора да се донесе, денеска Јоветиќ излегуваше да земе топка и да асистира.

И последно, но и најважно, Медел е за на клупа, може ќе ни притреба ако се браниме против Барса со автобусот пред гол, со вакви екипи е целосно бескорисен зашто поим нема од игра со топка.

“I thought the Man of the Match was Marcelo Brozovic. It’s positive that we started alright and got better as the game went on, which is a good sign for the fitness levels.”

11880348_10207777000329933_218133797834692348_n.jpg

Борини изгледа е завршена работа

Da da doaga 99%m, najverojatno u vtornik ke stavi potpis na dogovor osven ako ne se desi nesto nepredvidlivo, nego gleam italijanive vikaat u trojka napred ke doagale, perisic, laveci i borini ... :confused:
cudno info, ama sega za sega pokonkretno nisto nema, bar za laveci.

Играч кој се жртвува и е многу корисен али го замразев малку лани кога одби трансфер за 14м фунти, крф му ебам мртва.

Таман ќе си биде против вакви бункер противници, ќе гриза напред, ќе ствара константен притисок над противничките штопери, нешто што Паласио очигледно не го може. Не викам ја дека ќе даде 10 гола и ќе игра прва постава ама за 3-4та варијанта од клупа е сосема добар. Башка млад е ако ништо друго.

Борини а, го спомнав пред недела дена, и ете ти го во Интер... Лавеци би бил топ, али да не се залажуваме...

Како и да е, ако продолжи вака Манчини, тешко на нас и оваа сезона.

Комши честито победа, се надевам ќе водиме битка за титулата со Вас, Милан и Рома и ќе биде интересен шампионатот за гледање

Поздрав!

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom