- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Неупатен, казнети се и двата тима поради ФФП.Ако ффп беше правило кое стварно влијае сити и Псж немаше по онолку пари да лупаат за играчи и неказнето да поминуваат секоја година.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неупатен, казнети се и двата тима поради ФФП.Ако ффп беше правило кое стварно влијае сити и Псж немаше по онолку пари да лупаат за играчи и неказнето да поминуваат секоја година.
Среќа ептен им влијаеше да лупнат смешна сума за Стерлинг, а и еве сега и блиску се до еден од Отаменди/ Де брујне кои нема да коштаат ефтино.Неупатен, казнети се и двата тима поради ФФП.
Им ја намалија казната бе, виде минатото лето ПСЖ како купуваше?Среќа ептен им влијаеше да лупнат смешна сума за Стерлинг, а и еве сега и блиску се до еден од Отаменди/ Де брујне кои нема да коштаат ефтино.
Среќа ептен им влијаеше да лупнат смешна сума за Стерлинг, а и еве сега и блиску се до еден од Отаменди/ Де брујне кои нема да коштаат ефтино.
Модриќ не го натераа.И јас се напнаф за ова искрено ама после Клип ми вика дека сите го праат ова, така да ништо чудно (најозбилно) да ги тераат на ваков потег.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ни Иско, па мораше брат му да го бакнува место негоВи кажав тоа им е фетиш на Мадрид управата и навивачите.[DOUBLEPOST=1439990462][/DOUBLEPOST]
Модриќ не го натераа.
Ни Иско, па мораше брат му да го бакнува место него
све фарсашки деца![]()
И јас се напнаф за ова искрено ама после Клип ми вика дека сите го праат ова, така да ништо чудно (најозбилно) да ги тераат на ваков потег.
![]()
![]()
![]()
![]()