Фан Клуб: Интер

2427057-3198364232-c558..gif

Cool!!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

оо ти фудбалски боту,овај богу па во секој клуб и играчот се прашува бе.Како може да не го прашаат,знаеш на што ќе личи тоа ?
Непотизам и непрофесионализам.

Ако беше затоа играчот да не се прашува воопшто дали сака трансфер или не,до сега немаше Интер да има инвалиди како Ранокија и Нагасан,туку експресно ќе ги договореа со некој рандом клуб и ќе им ги спакуваа куферите и ај у пичку матер.

Па не е можно бе за една вечер да се договорат клубовите околу сумата и цената и да го убедат играчот да се пресели кај нив.
Претходно немаше ниту една вест за заминување на Кова од клубот,па сабајле како гром од ведро небо удри веста.

Ама ок,ти си тука да не просветлиш со твоите кромањонски размислувања и да тапиш кур и да се праиш интересен,а уствари интересен си бил едино кога си шлапал со ушите у друштво и си бил кул воедно.

Ај сеа гитла и симни ми се и ти од куров,многу напатени души сте ми се качиле

оо ти фудбалски боту,овај богу па во секој клуб и играчот се прашува бе.Како може да не го прашаат,знаеш на што ќе личи тоа ?
Непотизам и непрофесионализам.

Ако беше затоа играчот да не се прашува воопшто дали сака трансфер или не,до сега немаше Интер да има инвалиди како Ранокија и Нагасан,туку експресно ќе ги договореа со некој рандом клуб и ќе им ги спакуваа куферите и ај у пичку матер.

Па не е можно бе за една вечер да се договорат клубовите околу сумата и цената и да го убедат играчот да се пресели кај нив.
Претходно немаше ниту една вест за заминување на Кова од клубот,па сабајле како гром од ведро небо удри веста.

Ама ок,ти си тука да не просветлиш со твоите кромањонски размислувања и да тапиш кур и да се праиш интересен,а уствари интересен си бил едино кога си шлапал со ушите у друштво и си бил кул воедно.

Ај сеа гитла и симни ми се и ти од куров,многу напатени души сте ми се качиле
Abe isfrustrirano govedo ti prv se praese fudbalski bog i guru koa na cel forum na kur mu se kacuvase kako kova ne mrdal nigde!Ti bese toj kreten sto tvrdese deka mvila i medel se fudbalski velikani!Ti li najde da mi mudruvas tuka?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Па нека му каже на Занети да стопира трансферот на Кова ..... Прецедник на Асано кланот е или не е ???

И тој другар ти, на одмор ми отишол ...

Кова вчера во соблекувалната плачел. По се изгледа не сакал да си оди, али глупаците решиле профит да прават со него. Ако е вистина се да ви изумре, се!
11219429_10153512143095309_460792591831839054_n.jpg

Можно е , еве што изјави пред еден месец .

“I want to show that I deserve to be at Inter, I want to win with this shirt. Inter are like Real Madrid or Barcelona,” he told La Gazzetta dello Sport. “I want to stay here. I will not move… the relationship between Inter and me will be a long one.“The club have never told me they want to sell me.”

Олеснително во Мадрид ќе му биде што таму е Модриќ , но и самиот е свесен дека таму ќе добива помала шанса отколку во Интер , во Милано се прилагоди , а сега нова средина .

Извади го Ковачич маме ти ебам, ќе ни го купи некој!!
ЕТЕ КОПИЛЕ, ЕТЕ МАЈКА ТИ ДА ЈА ЕБАМ У СРЕД ПИЧКА! Што кур има да го играш на пријателска против Реал Мадрид бе? ЕЕЕе болни бе маме им ебам, уште непочната сезона ми ја расипаа. Не ги глеам па ако сака и Меси нека дое.

Mene iskreno smesni mi se muabetive so placenjevo : )))
Mozese samo da kaza Ne i toa e toa, pod difolt status na ikona ke imase kaj CN, demek mobing ke jadese ?
Pa toj letovo produzi dogovor, nemase nikoj da se osudi da go maltretira a i ultrasive so klizaci ke im vlezea baska sto ke imase i osnova da gi tuzi ko pandev sto napravi. Tie za guarin se uletaa a ne pa za nego ako mu zabranuvaa da igra.

Ne mu e seedno ok, drugari ima, prozivea nekolku godini u milano i to je to dzaci, da ne sakase da si ide od tuka ke bese del od inter i sezonava sto sledi. Klubot prifaka ponuda, igracot e toj sto presekuva na krajot.

Да да, тоа дека плачел што сакал да остане се глупи муабети ( а можда и не).
Се натажил едноставно, за 1 ден му кажуваат продаден си на Реал (истото му го кажале и кога беше во Динамо, дечко напушташ тренинг утре леташ за Милано) а продужи договор пред 5 месеци, му обеќаа клучна улога у екипава, сите го сакаа едноставно, и фанови и луѓето во клубот и играчите, мирно дете, емоционално.
Иде у Реал сеа а знаете каков тим е Реал Мадрид за за новите играчи поготово за вакви како Кова што не отвараат уста.

Вчера не се изнервирав многу, ама денеска цел ден ми е уз курац, цел ден сум млитав и ебан, жими мајка, многу ми е жал што го продаваат, ќе експлодирам од мука. Вака не сум бил избедиран ни Адриано кога заврши со нас. Многу го засакав. :place:

Кога ќе се продадел Кова според некои шпекулации ќе се доведел на негово место Марко Рог.Играч на Динамо Загреб,а пред тоа на Сплит.
Сличен профил на играчи со тоа што Рог има повеќе муда бидејќи има добар шут од далечина,а и дефанзивно е многу добар и рмба по цел терен,трча напред назад.
На сите копилиња од управа жените да им набијат Рогови.....

со мене!

Mene iskreno smesni mi se muabetive so placenjevo : )))
Mozese samo da kaza Ne i toa e toa, pod difolt status na ikona ke imase kaj CN, demek mobing ke jadese ?
Pa toj letovo produzi dogovor, nemase nikoj da se osudi da go maltretira a i ultrasive so klizaci ke im vlezea baska sto ke imase i osnova da gi tuzi ko pandev sto napravi. Tie za guarin se uletaa a ne pa za nego ako mu zabranuvaa da igra.

Ne mu e seedno ok, drugari ima, prozivea nekolku godini u milano i to je to dzaci, da ne sakase da si ide od tuka ke bese del od inter i sezonava sto sledi. Klubot prifaka ponuda, igracot e toj sto presekuva na krajot.
Па нели читаш дека се “ослободиле“ од него. Што има врска играчот кога управата сака да го продаде? На кого ќе тера инат, на самиот себе, на светот, на кого? Овие позади грб му договориле трансфер, тоа е тоа...

Па нели читаш дека се “ослободиле“ од него. Што има врска играчот кога управата сака да го продаде? На кого ќе тера инат, на самиот себе, на светот, на кого? Овие позади грб му договориле трансфер, тоа е тоа...
transferot e dogovoran podolgo vreme, pretpostavuvam uste po prijatelskata u kina, ama so sila ne mozes nikogo da izbrkas, pogotovo ne nekoj so kvaliteti ko onie na kova, koj e omilen kaj navivacite, koj ne bi imal problem da se nametne vo bilo koj golem klub i koj produzi dogovor pred samo eden mesec.

Ako sakase da ostane ke gi odbiese Real i samo dopolnitelno ke dobiese ogromen plus kaj navivacite, i prodazba na dres ke mu ripnese i ke stanese faca broj eden kaj CN od ovaa godina, ke pocnea i sporedbi so zaneti za lojalnosta i tn i tn ...
Koj ke se osudese da mu pravi mobing ? Imase mater da im se ebe, baska sto na sud ke mozea i za 0 evra da go izgubat ako taka se glupiraa.

Snajder na primer bese spremen i na klupa da sedi za da igra vo real, ama kaka go donesoa ovie, i ronaldo, i mu bese staveno na doznaenje deka nema nikakva idnina tamu, za Kova istoto ne vazese, idnina imase tuka, mozese da presece i da rece Ne, sakam da ostanam vo Inter i cao dovidzenja. Inter inaku prifatija ponuda od Real i za Zaneti, koga veke nego go spomnav, pa eve si zavrsi kariera covekot vo Inter i stana legenda, a gi odbi koga Inter bea nesto nalik na ova denes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom