Фан Клуб: Интер

Ne,znaci moraa vakvo sranje da napravat na kraj na transfer rokot.
Go prodavaat najperspektivniot igrac vo timot i toa posle site najavi deka tim ke gradele okolu nego,ikardi i kondomot. Za na kraj da si go pogazat zborot i da go izgubat ona malce nadez sto nie kako glupi fanovi go imavme deka ke ne bide ovaa sezona.
Prodaj gi guarin,hernanes i ranokija ete im go ffp.
Zemi nekoj na pozajmica,ete toj Rog(da gi nabijam na rogov) ili koj i da e. I tolku od cela prica.
Zarem istite greski ke gi pravime celo vreme so vakvi igraci,ne znam sto da recam da se cudi coek moze i da vika forzza inter,zosto neli klubot e nad se.
:facepalm:

Па не можам да направам споредба зошто прв пат го глеам а за Хернанес пример имам високо мислење али ако викаш дека е подобар :)

Не дај боже да го гледаш Хернанес како игра,ќе си речеш одма дека Шумуликовски е Роналдињо за него.
Очај е мал и млак збор за тоа што Хернанес моментално го игра.Криминал.

Како успеаа да ми расипат и годишен одмор, се да им .... го продадоа и го продадоа во Реал, кога веќе го продаваа нека го продаваа во Барселона.

Кога ќе се продадел Кова според некои шпекулации ќе се доведел на негово место Марко Рог.Играч на Динамо Загреб,а пред тоа на Сплит.
Сличен профил на играчи со тоа што Рог има повеќе муда бидејќи има добар шут од далечина,а и дефанзивно е многу добар и рмба по цел терен,трча напред назад.
Значи овој за нас ќе биди а?

добро е детето инаку

Сега и Сантон сакаат да го продадат, го имале понудено на Сампдорија :tapp:
Андреоли сакаат да го шитнат во Болоња, ДАмброзио исто ќе го продавале.
Па со кои играчи ќе играме на бековска позиција, реално Хуан не е за бек, Нагатомо е сакат, Монтоја не го гледам како некое појачување.
Сега Брозовиќ ќе игра плејмејкер :pos:

На Билбао им дадоа два пред две недели, имаш проблем?
Од вакви како тебе ми се повраќа искрено. @Hm_Hm е еден од ретките со кои може да се направи нормален муабет околу Серија А, а згора на тоа има и одлично познавање на фудбалската игра. Те молам немој со вакви испади, културно си праша човекот.

Иначе кога веќе те тагнав, дадовме по 4 гола против Штударт Кикерс и Карпи на почетокот на припремите, па потоа четири утакмици без даден гол и притоа сите четири беа изгубени, против Баерн, Реал, Милан и Галатасарај, па тепавме 2-0 против вториот тим на Билбао, па против вас на Тим Трофео пораз од 1-2 и против Сасуоло пораз од 0-1, за вчера да изиграме 0-0 со Аек. Се на се 11 дадени гола и 13 примени. Во кратки црти резил. :)

ајде бе нека биде више официјално за Кова,да не се нервираме за џабе дали ќе остане или не.

Да не ни помислете дека некој е толку ретардиран па да дојде во Интер, зборот ми е за квалитетен играч, после ова со Ковачиќ и Шаќири не гледам како некој може да се заебе толку грдо. Во наредните денови очекувајте и Перишиќ а.к.а Робен, да ни даде корпа, да да факинг Перишиќ. Неспособна управа!

што ве гледам будали

кој сака нека дојде, и тој рог нека биде... ќе подпркни малце ќе биде класа над другите и одма ќе го стопат на реал/барса/баерн.
Од нас тим не бидува бе, јасно да ви е!Станавме тим како вест хем да го ебам што беше,купи играчи и малце ако покаже квалитет одма продај го.Просек тим.
и овај тохир стрикно за биснис е дојден кај нас бе, се да му ебам.Ни најкалку кур не го боли за нас.
А манчини е најпропаднатиот тренер во футбалскиот свет.Раниери за него е Мурињо бе.Да му се посерам во умрената игра со 100 одбранбени играчи и отепаната игра клоцај напред па ак одај гол некој арно.Ибра дури беше тој фаќаше топка и решаваше утакмици ама затоа во Лш го папавме од кој стигнеме.
На крајот манчио ќе си замини и ќе не остај осакатени с да му ебам.

11873548_919456111457458_3394352766312852755_n.jpg

На пат кон Реал, со маица на Интер... :confused:

11873548_919456111457458_3394352766312852755_n.jpg

На пат кон Реал, со маица на Интер... :confused:

колку само не му се живее,му се гледа во очите и изразот на лицето да го ебам.

Да да Реал го бара и у ред е тоа,пластичен клуб како Сити преполн со пари и купува и ќоро и сакато.Не е више оној Реал у времето на Раул и Јеро,кога клубот имаше срце и душа.

И од Кова зависи многу сегашнава ситуација,не знае дали ќе игра,колку ќе игра,како ќе просперира таму,како ќе се снајде во нова лига,па тренерот дали ќе го игра на вистинската позиција за која смета дека најдобро знае да одигра.
Да да и од Кова зависи многу ситуацијата,јесте да и во Интер не играше,но тука има поголема шанса да крене форма бидејќи видовме на пријателските утакмици дека се има поправено во секој сегмент на фудбалската игра,ќе игра повеќе и ќе се надоградува,додека во Реал нема место да фати од Силва,Касемиро,Иљара,Иско,Хамес кур се тресе.

И дај Реаловци симнете ми се од куроф и не кур ме цитирајте поради постов и не ми цртајте состави каде ќе игра Кова и на чие место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom