Фан Клуб: Интер

Замисли сеа куртониве од Волфсбург ни се курчат за Перишич и им го здиплуеме Де Брујн! :pos::pos::pos::pos:

Уште да си напраам формација со желбите што сакам да дојдат као навијачиве на ...

Само нека објаснат од управата , Милан кое правило ќе го почитува со моментално негативно салдо од 78 милиони евра а Интер има во моментов 19 милиони евра негативно салдо ?

Еве ќе земат 30 милиони евра од Ковачиќ и ќе бидат во плус 11 милиони евра .
Па што го купуваа Кондогбија кога толку се загрижени за ФФП.
19 мил евра сезонава, а од претходните? Купувањето на Икради, Хернанес, Гуарин, Ковачич, Ханданович? :rolleyes:
По продажбата на Тијаго Силва, Ибра, Балотели сме во плус околу 50 мил евра.

19 мил евра сезонава, а од претходните? Купувањето на Икради, Хернанес, Гуарин, Ковачич, Ханданович? :rolleyes:
Можеби ги купивме тие ама се ослободивме од платите на Милито, Снајдер, Маикон, Самуел, Станковиќ итн итн. Ипак и овие работи имаат удел во тие ФФП срања, а не само што сме купиле.

Икарди за 9 мислам беше земен, Хернанес океј тука ќе пржат 20те милиони у кеш, Гуарин за 14 на рати, Ковачиќ за 11 на рати, Хандановиќ 11 за 50% па следната сезона им го дадовме Фараони за преостанатите 50%, испраа пари тогаш.

Не се правете улави и не прајте комбинации, никој не ги знае точните бројки. Башка што, купените играчи се 'амортизираат', така да дали биле платени на рати или пак во кеш не е баш битно за ФФП.

Чудни сте ми за ценава дека за кило семки го давате, имате нето заработка од 24 милиона евра. Па Атлетико Арда го шитна за 33 - 34 милиона евра, Арда кој им беше убедливо најдобриот играч прошла сезона и моторот на екипата.

Ако ффп беше правило кое стварно влијае сити и Псж немаше по онолку пари да лупаат за играчи и неказнето да поминуваат секоја година.

Икарди за 9 мислам беше земен, Хернанес океј тука ќе пржат 20те милиони у кеш, Гуарин за 14 на рати, Ковачиќ за 11 на рати, Хандановиќ 11 за 50% па следната сезона им го дадовме Фараони за преостанатите 50%, испраа пари тогаш.
Икарди за 13, Белфодил и Таидер за 11 :D

Fun Fact: Сме платиле 9.5 милиони за Крисетиг lol

Ако ффп беше правило кое стварно влијае сити и Псж немаше по онолку пари да лупаат за играчи и неказнето да поминуваат секоја година.
ПСЖ само преку еден спонзор и тоа погоди кој од Катар, внесува 200 милиони евра годишно, па сега ти види од каде толку пари за трансфери, не како кај нас за Интер зборам Пирели што е реален спонзор внесува ситно нешто 20-тина милиони... Затоа треба прави газди на пример Тохир преку неговата главна фирма да склучи договор за 150 милиони и да ги внесе како спонзор да се рекламира и тогаш ќе правиме друг муабет.

abe kakvo ffp eve ja ke si dozvolam da go kazam toa, glumi ludilo mancini, nego da mu bese bitno ffp nemase da zapne za profil ko Kondogbija, igrac od sredinata na terenot ala Mota koj koshtashe premnogu ...
na toj del od terenot baska ne bea so ckart igraci, tuka e medel, guarin, hernanes i kova po potreba, ne veruvam vo taa negova izjava, on uste od lani pola del od vtoriot del od sezonata ne go igrase kova, na klupa mu bese, pisav uste togas da ne mu tekne na ludakov letoska da se oslobodi od nego, na zaebancija sekako, ne ni bev seriozen ali eve ispadna deka Kova e ona, uslovno kazano golemo ime, koe si zaminuva od inter godinava.

kova e eden od omilenite na navivacite, zboram za onie vo italija, ova e klasicno glumenje ludilo i lazenje od strana na mancini, pola godina mesto u tim ne mu najde, ne znaese kako da go iskoristi i se izgubi, ali rabotata e sto ne kovacic, on tie 11 na teren uste ne znae kako da gi iskoristuva pa sea neznam najiskreno koja mu e logikata da prodava klasicen plej i da ostane samo na Hernanes ko takov profil na fudbaler.

Ova e problem kako sakame mozeme da ja vrtime, problem e i te kakov, problem koj treba da go saniraat narednive 15 dena.

ПСЖ само преку еден спонзор и тоа погоди кој од Катар, внесува 200 милиони евра годишно, па сега ти види од каде толку пари за трансфери, не како кај нас за Интер зборам Пирели што е реален спонзор внесува ситно нешто 20-тина милиони... Затоа треба прави газди на пример Тохир преку неговата главна фирма да склучи договор за 150 милиони и да ги внесе како спонзор да се рекламира и тогаш ќе правиме друг муабет.
Ако реално беа загрижени за ффп сигурно немаше толку пари на Кондогбија да лупнат. При тоа го дава Ковачич и вика не се секирајте ќе има трансфери уште.

Ali koa Andreolli, Taider, Nagatomo, Scheloto itn odbivaat ponudi od drugi ekipi a ovie od upravata insistiraat za prodavanje na dead wood nekoj morase da let a. Posto Kovacic e dead wood

Интер ти е во моментов како некоја женска шо те изневерува со сите, па дури и со другарите, ти знајш, ама од шо ја сакаш премногу не можиш да и се скараш. Плус си мислиш дека, никогаш после нема да можиш женска да си фатиш.
Е така ми е во моментов... се ф пичка да и изнаебам.

Него сеа че си почнам менаџер со некое друго асолно тимче, и полека полека че си го засакам и во реалнио живот и то е...

Ејјјјјјјјј не можам да поверувам шо се случи мамицата во газо да му ја изнаебам од прв до последен шо е таму во то управата...

Ако сака сеа и Меси и Роналдо нека ги донеса, ич куро не ме боли....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom