Фан Клуб: Интер

Го продале бидејќи го почитуваат ФФП правилото :rolleyes:

:facepalm:

Цело лето не лажеа дека имале високи цели, и дека граделе шампионски тим составен од млади таленти, за на крај двајца од тројца надежни шо ги имаме у тим ги продадат. Шо убаво ни го бапнаа немиен, онака у 5 до 12 набрзака додека се освестиш шо се десило ојде возот.
Ќе замачкаат очи сега демек ФФП ово оно, а реалноста е дека нит шампионски тим ќе праат нит пичке материне, просек сме и ништо поише од тоа, мислам дека на сите им е јасно, и уште долго ќе си останеме така.
Све да им ебам..

Тоа се изговори за мали деца, нека идат друг да лажат. Едноставно пак ќе си тапкаме во место уште доста време и тоа е тоа. Сега ќе имаме игра ко едно време со Гасперсон и Мацари што префериравме, со 5 деструктивци и 4 одбранбени играчи и само еден напаѓач. Бар нека го дадат и Икарди да не се мачи џабе.

Икарди следното лето лета 100%.

Сеа за 3-4 дена ќе накупат уште 2-3 играчи, Крискито, Пероти и Бјондини и аупичкуматер.

Само нека објаснат од управата , Милан кое правило ќе го почитува со моментално негативно салдо од 78 милиони евра а Интер има во моментов 19 милиони евра негативно салдо ?

Еве ќе земат 30 милиони евра од Ковачиќ и ќе бидат во плус 11 милиони евра .
Па што го купуваа Кондогбија кога толку се загрижени за ФФП.

Ја како што знам кога не играш европски купови не важи тоа ФФП, или важи али со одредени допуштања. Ако грешам нека ме поправи некој.

Ја како што знам кога не играш европски купови не важи тоа ФФП, или важи али со одредени допуштања. Ако грешам нека ме поправи некој.

Ние следната година ќе играме ЛШ, затоа одсега се подготуваме за ФФП. :facepalm: Нели ова сезона атакуваме за прво место во Сериа А, според Манчини!

Не важи ако не играш, али ние ваљда пошто се стремиме да се пласираме за ЛЕ, треба да го почитуваме.

Инаку добро прашање, ако го продаваме Кова, зашто го купувавме Кондо?

Ова со ФФП правилово, мислам дека само Интер го почитува, не сум сретнал друг клуб да се „правда“ дека прави трансфер потези заради тоа. :D

Ова со ФФП правилово, мислам дека само Интер го почитува, не сум сретнал друг клуб да се „правда“ дека прави трансфер потези заради тоа. :D

Затоа сите ќе го јадат, ние не!

Ова Интеров ти е класичен пензионерски муабет на луѓе што немале среќа/не успеале у животот и једино оправдање им е тоа што не КРАДЕЛЕ!

Јадам говна од контињери ама не сум КРАДЕЛ!

Пошо тој шо крадел го заболело кур!

Леле колку најлоша екипа сме.

UEFA relaxes Financial Fair Play rules as president Michel Platini aims to increase investment in European clubs

• UEFA has lifted some Financial Fair Play restrictions on club spending
    • They will make more teams competitive and attractive to investors
    • Clubs will be allowed period of accelerated spending if they present affordable business model
    • But they must prove they will return to even spending within three years
    • Manchester City and Paris Saint-Germain among clubs sanctioned in 2014
http://www.theguardian.com/football/2015/jun/29/uefa-financial-fair-play-investors

Не важи ако не играш, али ние ваљда пошто се стремиме да се пласираме за ЛЕ, треба да го почитуваме.

Инаку добро прашање, ако го продаваме Кова, зашто го купувавме Кондо?
Да го продадеме бе. :icon_lol: Ти бар заврши економски, знаеш како идат тие работи. :D
Момци, нема никакво ФФП тука, едноставно ова е резултат на работењето на нашата неспособна управа. Ми се гади животот од овие копита искрено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom