Фан Клуб: Интер

АЕК се многу затворени со цела екипа се бранат. Пробуваат со долги топки до Икарди ама по двајца се лепат на него, одсечен е.

Фалат Паласио и Гуарин да ја рашират играта малку странично.

и атомска бомба фали во Сирија,ама кој не прашува нас.

Паласио и Гуарин да раширеле игра,ајде бе жити се[DOUBLEPOST=1439755521][/DOUBLEPOST]
A замисли у истиот тој паралелен свет да го донесат Ројс?Ти гарантирам дека ти и сите други незадоволни фанови има у момент да го заборавите ковачич

Ни во три паралелни светови нема да се случи тоа.Ројс да дојде во просек екипа како Интер со лимитиран тренер како Манчини.
Не бе,не може да се случи ова.Ни на сон

А што сакате, Гнокури-Медел-Броз-Кондо, Манчини вежба дефанзива со Аек... Бруки

и атомска бомба фали во Сирија,ама кој не прашува нас.

Паласио и Гуарин да раширеле игра,ајде бе жити се[DOUBLEPOST=1439755521][/DOUBLEPOST]

Ни во три паралелни светови нема да се случи тоа.Ројс да дојде во просек екипа како Интер со лимитиран тренер како Манчини.
Не бе,не може да се случи ова.Ни на сон
Друго ми беше поентата.Не е толкав проблемот продажбата на ковачич(роналдо го преболевме),проблемот е жутоклунецот кој е доен само бизнис да си праи со Интер.Јас одамна го трубам ова

дали ми се чини мене или овој плаче?!

11889404_10153168197553865_371024341897146360_n.jpg

Манчини по натпреварот изјави дека нема врска со трансферот на Ковачиќ дека ќе ја респектира одлуката на претседателот и играчот.

Манчини по натпреварот изјави дека нема врска со трансферот на Ковачиќ дека ќе ја респектира одлуката на претседателот и играчот.
:pos::pos:
Пошо ние нафта пиеме нели. :D На сите пријателски беше стартер, играше највеќе од сите, а сеа така наеднаш изостана на клупата. Yeah right.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom