Фан Клуб: Интер

sop://broker.sopcast.com:3912/138778

sop://broker.sopcast.com:3912/147458

AJMO!

Добро играме , Шакири игра одлично ,се труди ,
трча , ако продолжи вака ќе биде одлично засилување .

Сами се победија Сампдорија, се затворија цели и идеа на груби фаули.

Ептен добро играше Интер, Шаќири ептен добро изигра, и тоа го завери со гол првенец.
Ковачич исто добро изигра, немаше среќа можеше да постигнете најмалку еден гол.
Подолски исто добар, добра асистенција за првиот гол.
Андреоли доста стабилен, подобар од Ранокиа :D

ne mi e jasna pricinata za ona bezdusno izdanie protiv empoli, pola od ova denes sto go pokazaa vo pogled na zalaganjeto ke stignea do pobeda, ili ako nisto drugo bar gol ke dadea, ke imaa sansi i nemase duplo pomal posed da imaat.
edvaj se nakaniv da gi gledam denes mi ja otkornaa cela zelba za gledanje vikendov sto pomina sve da im ebam.

i da

https://www.youtube.com/watch?x-yt-...t-cl=84411374&feature=player_detailpage#t=112

И Хуан мора да се спомне. Го тури у џеб оној Окака ... го играше ко мало дете :sekc:

И Хуан мора да се спомне. Го тури у џеб оној Окака ... го играше ко мало дете :sekc:
Еј Окака бе, Окака, го бркаа кој стигне и пред некој ден читам Интер и Милан биле заинтересирани за него, Суазо втор дел..

Еј Окака бе, Окака, го бркаа кој стигне и пред некој ден читам Интер и Милан биле заинтересирани за него, Суазо втор дел..
Тие се тие, Давид Суазо, Окака Чука и Виктор Ибарбо, црнчуги атлетичарски. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Кузмановиќ, Ковачич, Шаќири, ниеден од нив не беше стартер против Емполи, многу погрешно почна против Емполи Манчини, и тоа лошо се одрази.
Наредна утакмица со Торино играме дома, мора Манчини да почне со Шаќири и овој состав, нормално без Хуан, нека ги зациментира Гуарин и Паласио на клупа.

Кузмановиќ, Ковачич, Шаќири, ниеден од нив не беше стартер против Емполи, многу погрешно почна против Емполи Манчини, и тоа лошо се одрази.
Наредна утакмица со Торино играме дома, мора Манчини да почне со Шаќири и овој состав, нормално без Хуан, нека ги зациментира Гуарин и Паласио на клупа.
Видиќ и Хуан во одбрана мора да бидат, како да не го игра Хуан, Ранокија е дрво невидено (иако ми е меѓу поомилените сеуште) и Андреоли е.. Андреоли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom