Фан Клуб: Интер

da i ja sum za edno kvalitetno strimce

Со оние мртвине Милан има Sopcast so 3000kbps стакло слика, ни да сецне, ни ништо а со нас нема!

/самоубиство

Еднаш годишно ни свират пенал , тие го промашуваат . Ќелавион повреден цело лето , пенал ке шутирал , муебам репон . Дај му на Кова да шутира .. Меѓу време Џони Деп дава гол :drk:

:pos:
Гуарин е најзакон. Го боли колумбискиот пенис за се.
Си фаќа топка, трча до гол со неа и си шутира.
Уништил шанса, го мразиш. Затоа следниот напад ќе намести чист гол, од онака ништо.

Као најголем трол. Од толку што нервира, почнува да не те нервира повеќе.

znaci filozofijava na macari e sledna, cekaj so 11 igraci na svoja polovina, napagacite standard pasivno branat, i so odenje do zona na udar da ti dojdat pa napadni i nadevaj se na dobra kontra ili gol od prekin ...
i posle nekoj ke ti kaze tiki takata bila dosadna, ne be druze, ovoj so zatucaniov sistem nekade u sredina na 20ti vek, e toa e dosadno i mizerno za gledanje, baska sto celo vreme si na shtrek. Abe slusnal li ovoj za presing, za stavanje na tim u shishe, koj kur se be atalanta toa da im go igras i toa DOMA, ja eve iskren ke bidam so vas, osven prvi 11 na roma, milan, juve, fiorentina i napoli, za drugive poim neam koj igraat, ne gi znam, nekoi prv pat gi gledam ne sum znael ni deka postojat, igraci sto ni u vtora angiska ne bi uspeale.

Ke si patime od ovoj nie sezonava, status quo od lani e, dzabe sto vodat, i da tepaat, so vakov zakrzlaven sistem nisto ne pravat, toa pod difolt se podrazbira vo denesniov fudbal.[DOUBLEPOST=1411587871][/DOUBLEPOST]
Со оние мртвине Милан има Sopcast so 3000kbps стакло слика, ни да сецне, ни ништо а со нас нема!

/самоубиство
kaj mene sea zavrsi prvo poluvreme, tolku e mizeren strimot. nisto gasam se oblakam vadam ventil od wc idam u shila da gi sljakam juventasite, drugo nema.

Значи Аталанта е Калиси?!?! Пу пу ,, да не го урочам

MMD_35549_osvaldo_y_drogo.jpg

Добри голчиња денес... ама џабе, голема сенка фрла очајната, пацерска игра што ја игравме 90 минути.

Со ваква грчка игра кога ќе дојде Јуве ќе не издуваат 0:3 без проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom