Фан Клуб: Интер

Легендата :vozbud::vozbud::vozbud:

1907420_810669498983191_1095053468318502145_n.jpg

Ова беше фудбал бе,да се наежиш кога гледаш,а не сега со Џонатан и Нагатомо да се радувам на бод против Палермо и Торино.Не сериозно мислам дека се дур остане говново на клупа нема да има никакви резултати.Па мајку му стара кој кур екипа се Палермо бе па да им се бранам на нив бе све да им изнаебам у пичка второлигаши,копачи вода у очи немаат.Добро што е со Хернанес бе? па у ваква форма не бил никад до сега бе...Од вчера добар впечатот ми остави Ковачиќ само 1-вото полувреме,пошо у второ се изгуби ко германец,чат пат Гуарин нешто пробуваше да напраи се гледаше дека има подобрување од лани.Сакатамо шта речи,коју поруку послати.Икарди и Освалдо тотално не забележани.Додо внесе малку свежина али пак не напраи ништо посебно.

Последни 6 утакмици против Аталанта немаме победа,да се надеваме задутре на ЧУДО

Аталанта последен пат ја имаме победено на 24.04.10 со резултат 3-1, од тогаш се изиграни уште 6 утакмици (3 нерешени и 3 порази), крајно време е да го рушиме малерот или пак Денис ќе не полни.

Можен состав за вечер
580519_730748387012594_4000806392225191112_n.jpg

Ако изгубиме пак од Аталанта за нив ќе навивам, ме боли Тасе и онака се црно-сини.

Ако изгубиме пак од Аталанта за нив ќе навивам, ме боли Тасе и онака се црно-сини.

И ќе купиш дрес од Герман Денис и исто и аватарот во негова чест

INTER (3-5-2): Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Medel, Kovacic, Dodò; Palacio, Icardi.

Гуарин стартер, Mвила на клупа, Паласио прв пат во прв состав оваа сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom