Фан Клуб: Интер

А кој е Крхин? :D

Имате 2ца со долга коса ептен исти ми се. Едниот е Додо. Другиот Крхин да не е? Или само еден е, ама сум помислил оти се 2ца, без разлика што ми се ептен исти? :D
Двајцата се со долга коса, Крин е некој од академијата мислам, младиќ.

Ван Гал на времето беше интересен тренер, не знам што му стана и него со оваа 3-5-2. Досада жива стана и он, плус тактички уопште не е импресивен.
Неверојатно досаден натпревар, што е доказ дека оваа е нај вознемирувачки неатрактивната формација што тренери можат да ја постават на натпревар.

Одбраната е добра, веројатно зошто го имаме Видиќ сега во центар. Нападот не постои денес.
Дај нека го стави овој Мвила да го видам 15 минути и да си легнам без суицидални мисли ( најверојатно прекасно е за тоа).

Двајцата се со долга коса, Крин е некој од академијата мислам, младиќ.

Rene+Krhin.jpg

Е овој е Крхин :D

Леле колку сме очајни аууууу,среден ред и напад вечерва неаме,стриктно одбрана.

Без среден ред и само со Икарди неможе гол да се даде, ајде деновиве ќе видиме дали ќе дојде Освалдо + мора уште еден напаѓач.
Во средина со Кузмановиќ и 4ца одбранбени играчи мн тешко, а одбранава ни е коска :)
Наредна со Рома, Јунајтед не надигра, создаде доста шанси, мн подобри се од нас.

А кој е Крхин? :D

Имате 2ца со долга коса ептен исти ми се. Едниот е Додо. Другиот Крхин да не е? Или само еден е, ама сум помислил оти се 2ца, без разлика што ми се ептен исти? :D
Двајца се брат, Крхин и Додо. Додо стварно ме изненади и тоа многу пријатно, Крхин има уште да јаде за да игра во прв состав

Изгубивме на пенали, јебеш.

Видич, Додо и Гуарин беа добри. Напаѓачите не се соединија со топка, не по нивна вина.

Ван Гал на времето беше интересен тренер, не знам што му стана и него со оваа 3-5-2. Досада жива стана и он, плус тактички уопште не е импресивен.
Неверојатно досаден натпревар, што е доказ дека оваа е нај вознемирувачки неатрактивната формација што тренери можат да ја постават на натпревар.

Одбраната е добра, веројатно зошто го имаме Видиќ сега во центар. Нападот не постои денес.
Дај нека го стави овој Мвила да го видам 15 минути и да си легнам без суицидални мисли ( најверојатно прекасно е за тоа).
кај вас ни напад ни средина не постоеше а во одбрана богами само видиќ ... а и на полувреме кога ЛВГ смени 8-9 играчи вие останавте со истиот тим и повторно бевте надиграни ... а не сакате да знаете дека пола од тие што играа за јунајтед се втора екипа ( не се ни резерви )!!!!

Од овој натпревар позитивно е тоа што играчите се физички спремни и добри 60-тина минута играа пресинг...друго нема што да кажам освен дека Јунајтед тотално не надигра како да играа против некој англиски нисколигаш и си играа како сакаат во нашата половина а Флечер изиграваше Чави

кај вас ни напад ни средина не постоеше а во одбрана богами само видиќ ... а и на полувреме кога ЛВГ смени 8-9 играчи вие останавте со истиот тим и повторно бевте надиграни ... а не сакате да знаете дека пола од тие што играа за јунајтед се втора екипа ( не се ни резерви )!!!!

па да,напад вечерва немавме,средниот ред беше кој од кој со згрешена позиција.
На пример Кузмановиќ јас би го играл келнер во некој од тамошните кафулиња.
На Икарди би му акнал неколку бокса да прекине со курчењето.
Ќе се истепаа со Таидер кој да го шутира слободниот и фино лепо дојде Гуарин и тој шутираше.
Џонатан на чкљ позиција за него,сепак пробуваше нешто.
Амброзио премногу нервозно делува на терен,треба да се опушти.
Остатокот од екипата за никаде,осим одбраната која си делува ок.
Но ипак формацијата што ја практикува џигерот може у газ да си ја напика и да му седи таму.
Очајно фали напаѓач во Интер,ај се надам дека Освалдо конечно ќе биде договорен и потпишан утре.
Кова и Хернанес уз Гуарин мора да имаат загарантирано место во прв состав.За Гуарин во случај да не се потпише со Медел,пошо читам разликата меѓу Интер и Кардиф била за пола милион.

Се слагам, Мојс беше поинтересен. :) Човекот пробува да ја консолидира одбраната, сто пати кажа, офанзивата средена е. И со Холандија и сега со Манчестер имаше полу фудбалери во одбраната. Кај првиве беа дечишта, кај вториве најде самодоверба 0.

Не го изгледав второто полувреме до крај ама од тоа што видов, Кузмановиќ треба некој да го задуши на спиење а детиштево Икарди ви е уфилмано дека е Бред Пит. Другото сте на прав пат да го средите. Чувајте го Вида :))))

одбраната и така солидна, само ова со срединава и креативноста мора да се среди, Џонатан нема шанси да не турка за подобар пласман за вгодина...
кузманович леле камен играч, шутирај одма таму крхин за него е де роси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom