Двајцата се со долга коса, Крин е некој од академијата мислам, младиќ.А кој е Крхин?
Имате 2ца со долга коса ептен исти ми се. Едниот е Додо. Другиот Крхин да не е? Или само еден е, ама сум помислил оти се 2ца, без разлика што ми се ептен исти?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Двајцата се со долга коса, Крин е некој од академијата мислам, младиќ.А кој е Крхин?
Имате 2ца со долга коса ептен исти ми се. Едниот е Додо. Другиот Крхин да не е? Или само еден е, ама сум помислил оти се 2ца, без разлика што ми се ептен исти?![]()
Двајцата се со долга коса, Крин е некој од академијата мислам, младиќ.
Двајца се брат, Крхин и Додо. Додо стварно ме изненади и тоа многу пријатно, Крхин има уште да јаде за да игра во прв составА кој е Крхин?
кај вас ни напад ни средина не постоеше а во одбрана богами само видиќ ... а и на полувреме кога ЛВГ смени 8-9 играчи вие останавте со истиот тим и повторно бевте надиграни ... а не сакате да знаете дека пола од тие што играа за јунајтед се втора екипа ( не се ни резерви )!!!!Ван Гал на времето беше интересен тренер, не знам што му стана и него со оваа 3-5-2. Досада жива стана и он, плус тактички уопште не е импресивен.
Неверојатно досаден натпревар, што е доказ дека оваа е нај вознемирувачки неатрактивната формација што тренери можат да ја постават на натпревар.
Одбраната е добра, веројатно зошто го имаме Видиќ сега во центар. Нападот не постои денес.
Дај нека го стави овој Мвила да го видам 15 минути и да си легнам без суицидални мисли ( најверојатно прекасно е за тоа).
кај вас ни напад ни средина не постоеше а во одбрана богами само видиќ ... а и на полувреме кога ЛВГ смени 8-9 играчи вие останавте со истиот тим и повторно бевте надиграни ... а не сакате да знаете дека пола од тие што играа за јунајтед се втора екипа ( не се ни резерви )!!!!
Се слагам, Мојс беше поинтересен.Ван Гал на времето беше интересен тренер, не знам што му стана и него со оваа 3-5-2. Досада жива стана и он, плус тактички уопште не е импресивен.
Неверојатно досаден натпревар, што е доказ дека оваа е нај вознемирувачки неатрактивната формација што тренери можат да ја постават на натпревар.
Одбраната е добра, веројатно зошто го имаме Видиќ сега во центар. Нападот не постои денес.
Дај нека го стави овој Мвила да го видам 15 минути и да си легнам без суицидални мисли ( најверојатно прекасно е за тоа).