Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.672
- Поени од реакции
- 49.048
nema sansa, a hernanes ? kuzmanovic sakaat da go dadat vo sevila, mozno e bacca vo sprotiven pravec da dojde ( poim neam sto fudbaler e toj, znam deka e napagac samo ).Абе ама најозбилно, како планира Мацари да игра кога ќе му бидат достапни сите играчи? Тројкава е стандардна позади, нема мрдање, напад Икарди и Паласио ќе се ваљда, голман секако Ханда, е сеа петката у среден ред која би била? Се надевам лево Додо, а не Нагасаки, десно Кристијано Џонатан, и другите да бидат Ковачич, Гуаро и Мвила. Пуста желба е ова, а 100% ќе си игра со Кузмановиќ, познавајќи го Џигерот.
racunaj deka se napnuva i za medel, vo takva situacija mislam deka guarin ke si odi, a mozno e i alvarez i taider mada premnogu ke e trojca igraci da oslobodat od toj del od terenot, eden od ovie sigurno ostanuva, sega za sega so najgolemi sansi za takvo nesto e Riki.
Ako dojde Medel, uz M'Vila, Kovacic i Hernanes pregolema konkurencija ke ima vo sredina taka da Guarin najdobro e da se trgne, kolku i da go sakam ko igrac premnogu neseriozno se odnesuva vo ovoj dres i znak ? e dali istiot go zasluzuva. Taider sakam da ostane, pa i Riki, bar za ovaa sezona, da sme raat u sredina, da ima i super prvotimci i solidna klupa.
Napred najverojatno ke imaat 4 dobri napagaci, Jovetic da uspeat da go donesat i

p.s. Neznam so Krhin sto planiraat, ja iskreno nemam nikakov stav za nego ama so vakva konkurencija prasanje e kolku minuti igra ke dobie ako ostane, a ako toa e slucaj togas sigurno Macari gleda nesto vo nego inaku ke mi nema logika negovoto gushenje tuka i nedavanjeto na pozajmica.