Фан Клуб: Интер

Momentot koga go gledas Kasano kako se raduva kako malo dete deka go posraa Milan - priceless !!!
A go dadovme za faking Belfodil :facepalm:
E moj branka branka...Se nadevam vo Djenova ke zavrsis:confused::confused::mad::mad::place:o_Oo_O:LOL:

Последново смајли не знам зошто си го ставил... Зошто би пукал од смеа, па греота е Бранка да уништи тим како Џенова, еден од тимовите со најголема традиција во Италија.

Последново смајли не знам зошто си го ставил... Зошто би пукал од смеа, па греота е Бранка да уништи тим како Џенова, еден од тимовите со најголема традиција во Италија.
Abe nema da verues...Pisuvam od telefon,a nemam tapatalk i go utnav prvoto smajli i nemozev nikako da go izbrisam i se napnav pa gi iznalupav drugite od raka :D.so poslednoto sam si se iznasmeav sebesi
:sick:

Порто го дадоа на позајмица со право на откуп од 15мил евра мислејќи дека Верона никогаш нема да платат толку, но Рома е спремна да ги плати тие 15мил, јавна тајна е дека играчот е блокиран, само треба Рома да одлучи дали ќе даде 15мил за него .. па затоа и прашав има ли поенцијал и дали вреди да се лупнат толку пари за него :)
Druze, Iturbe ne 60 posto igrac na porto, ostanatite 40 na agentot, toa se tie kombinatoriki od Juzna Amerika, i nego mnogu ke treba da mu se plati, neznam dali ke vredi inace mi se sviga go igrac, malce mi nalikuva na Hulk.

Momentot koga go gledas Kasano kako se raduva kako malo dete deka go posraa Milan - priceless !!!
A go dadovme za faking Belfodil :facepalm:
E moj branka branka...Se nadevam vo Djenova ke zavrsis:confused::confused::mad::mad::place:o_Oo_O:LOL:
Za ova tipot so zavratenata pantalona od klupa e kriv, ja imase spukano so Kasano, e sea neznam kolku bil negov izbor Belfodil najiskreno ama mislam deka i u Napoli go sakase. Ne e bitno, fejl e transferot, kasano plus 10 milki za pola od Belfodil.

Sea Tiho neda mi se sviga kako raboti, ama pak enigma mi ostanuva toa koj go sovetuva da gi vlece potezive, sve e na mesto.

Сеа имаме две дома, MUST WIN се тие утакмици, против Аталанта и Удинезе, а ќе очекуваме киксови на Наполи бидејќи имаат ужасно тежок распоред до крајот на сезоната.

Како бре да не ти е криво што човеков не е дел од тимов веќе

Cassano: "Del Milan non me ne frega niente. Io sono Interista e sono orgoglioso di esserlo"

Ел Чино Рекоба денеска полни 38 години, страшно крило беше, еден од моите омилени играчи во Интер.

1489185_10152300718825309_33245303_n.jpg

Malku zagrevanje posto nema liga sampioni

a ne ceka teska utakmica protiv atalanta gi nemame odamna pobedeno

FC Inter Fans - Macedonia
Англискиот таблоид "The Sun" е сигурен: Патрис Евра во Интер е готова работа

Добро е да се засили конкуренцијата на бековските позиции. Сега најважно е да се инвестира во класа центарфор, повеќе да се игра Ковачич на место Гуарин и замена за Паласио кој веќе има 32 години и можеби нема да може да издржи во вакво исто темпо и наредна сезона...

Со Аталанта најверојатно ке бидеме без Паласио и Нагатомо, и сеуште е неизвесно дали Алварез ке биде спремен да се врати на теренот.

Afternoon session for Inter muscle fatigue for Nagatomo and Palacio

Со Аталанта најверојатно ке бидеме без Паласио и Нагатомо, и сеуште е неизвесно дали Алварез ке биде спремен да се врати на теренот.

Afternoon session for Inter muscle fatigue for Nagatomo and Palacio
Наместо Наготомо ќе игра Д'Амбросио и онака полека си фаќа место, Алварез не е битна карика моментално ама Паласио кој ќе го земени како втор напаѓач, Бота, Ковачиќ?
Мораме да ги тепаме Аталанта иако немам победно против нив 4 години, мора да платат сега за све ова!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom