Фан Клуб: Интер

Хернанес и Ковачич (y)
Не сум навикнат мидфилдери со толку добра техника на пас и кратко време на реакција да гледам во средина на Интер.
Не знам како играл Гуарин на претходниве 2-3 утакмици, ама според ова денес најдобро е да седне на клупа малку.

Се надевам од следна утакмица Гуарин ќе го седнат на клупа, и да стартува Ковачиќ. Тешка мизерија е Гуарин.

jonathan-con-pallone-doro.jpg

Џонатан Величенствениот MOTM.

Заборавив Ковачиќ :drk:

Многу досаден фудбал играме бе, ич не ми се свиѓа ова.

Гуарин многу лош последниве неколку партии, Џонатан после 10 утакмици денеска одличен, браво, мотм.
Ранокија може слободно да го пушти Лука Тони да оди на туширање, одлична партија жабоку. :icon_mrgr:
Кампањаро и Роландо стандард, ДеАмброзио некако со грч како да играше, дали беше под имресии уште, не знам, влезе Капитенот после и тотално ја уби таа нивна десна страна. (y)

Хернанес прво полувреме не се состави со фудбалот, се подобри во второ, Ковачиќ супер разигруваше последните 20 минути. Баш би сакал следната утакмица заедно со Хернанес во средина да стартуваат, Гуаро нека олади малце на клупа.
Паласио и Икарди солидно делуваат заедно, се гледа дека им фали време да се уиграат, Икарди е како змија, вреба секоја можна прилика да утера, штета тоа пречката што не беше гол.
Камбијасо добар, тоа му е работа јебига да одзима топки а не да ми глуми плејмејкер.

А, и една работа забележав, за кој кур сега кога е тука Хернанес повторно сите напади одат преку Гуарин? o_O

Богами италијанскиов фудбал знае вистинско мачење да биде во последно време. Во 85та минута пола играчи се со раце на колена на сред терен.
Што црно ќе му промовираат и на тимот и на лигата. Единствен заинтересиран може да биде Америчка влада, за да го употребуваат во Гвантанамо.

Иначе ок натпревар. Далеку подобар од тоа што најчесто сме гледале сезонава.

Исто времено ги гледав Малага-Мадрид и на сопкаст Верона-Интер и рускиот коментатор буквално заспа кога коментираше па дури ни јас не се заинтересирав.. само првото полувреме го гледав и кога видов дека дедо Тони игра во нападот знаев дека ќе тепаме бидејќи страмота е пензионер да ти дај гол ..па застанал на секој дуел пенали и прекршоци да бара небаре всуд сме сега па ајде ќе се жалиме на секое приговори кај кадијата... Хернанес е подвижен и технички добро поткован играч, иако не игра нешто посебно сепак се гледа разлика кога тој е на теренот...и дај Ковачич нека се спреми физички и да почни да игра од прва минута а не да го гледам Гуарин кај што брка гулаби

Гуарин тоне ли тоне, под итно да седне на клупа или да почне да игра фудбал затоа што е во тежок канал. Кова изигра солидно откако влезе, а со донесувањето на Хернанес добивме огромно засилување, страшен играч е. Камби две утакмици по ред ги игра како дрогиран, ваљда Мацари сфати каде треба да го игра, а не ко претходно полушпиц ми го става.

Мене ми се допадна како изигра Д'Амбросио особено во одбрана е каде каде подобар од Нагатомо, ама за напред беше слаб.
Ранокиа добар беше.
Хернанес прво беше незабележителен, во второ каде подобар.
Паласио стандард.

Ајде нека ни е честито новата победа, да се множат. Туку како изиграа замените зошто до 70та минута гледав?

Абе Итурбе како изигра, ќе го биде ли ?:)

Абе Итурбе како изигра, ќе го биде ли ?:)
Кампањаро го стави Итурбе у тоа плавата гума што ја носи на долната вилица. :icon_mrgr: Промашена инвестиција, не се будали Порто штом го дале на позајмица во Хелас факинг Верона.

Ранокија место костобрани го носеше Лука Тони бај д веј.

Кампањаро го стави Итурбе у тоа плавата гума што ја носи на долната вилица. :icon_mrgr: Промашена инвестиција, не се будали Порто штом го дале на позајмица во Хелас факинг Верона.

Ранокија место костобрани го носеше Лука Тони бај д веј.

Порто го дадоа на позајмица со право на откуп од 15мил евра мислејќи дека Верона никогаш нема да платат толку, но Рома е спремна да ги плати тие 15мил, јавна тајна е дека играчот е блокиран, само треба Рома да одлучи дали ќе даде 15мил за него .. па затоа и прашав има ли поенцијал и дали вреди да се лупнат толку пари за него :)

Порто го дадоа на позајмица со право на откуп од 15мил евра мислејќи дека Верона никогаш нема да платат толку, но Рома е спремна да ги плати тие 15мил, јавна тајна е дека играчот е блокиран, само треба Рома да одлучи дали ќе даде 15мил за него .. па затоа и прашав има ли поенцијал и дали вреди да се лупнат толку пари за него :)
Ја мислам дека ќе биде Зарате 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom