Фан Клуб: Интер

На Кастелаци мислиш?

Голман као позиција мислев. Пример Камби ни е одбранбен играч, везњак, полушпиц, шпиц, Џонатан исто, Ковачич е бек, голман, измена, гледач од трибини, само не играч со офанзивни задачи итн итн...

Тихомор не предупреди фановите да не очекуваме големо име во јануари, а за да пристигне ново име, предходно некој треба да биде продаден.

Значи ако замине Переира ке дојде некој како него, ако замине Гуарин може да се надеваме на некое солидно засилување просечен играч како Освалдо...

Џеко, Мата, Давид Лусиз, Лавеци, Ламела остануваат само научна фантастика.

Вечер пак ќе играме 3-5-1-1 бункер формација :notworthy:
Хуго се враќа во прв тим, во одбрана ќе бидат Хуго - Роландо - Хуан.
Се е ок, само незнам зошто го форсира Кузнановиќ во прв тим, валда сака да го шитнат, па да видат другиве дека игра :pos:

1560436_596436933777074_302981001_n.jpg

Рака на срце Кузманович со Удинезе играше ОК, тоа што е тежок просек и нестандарден е друга работа. Реално таа ни е клупата, со Гуарин баниран 1 меч и Тајдер само што се врати од повреда нема многу избор.

Кога ќе прави измени Мацари сакам Бота да го видам повеќе минути вечерва и Милито/Паласио тандем напред.

Според мене подобра варијанта би била Ковачич и Кузманович местата да ги сменат и место Кузманович да влезе Милито

Белфодил е повикан? Ако игра со 2 напаѓачи, еден мора да смени а ако тргне лошо треба да стави во игра офанзивен играч, а таков немаме, мора еден (Милито) да одмара и да влезе од клупа.
И јас сакам да ги видам Милито - Паласио во напад, малку по офанзивно барем кога Интер игра дома, ама со овој кадар ништо, ни фали напаѓач.

Која катастрофа е новиот газда на Интер прово морало да се продава за да се купи некој играч што остана за продавање не знам.
Морати најде газда кој има план пари да заработува со Интер.
Гуарин со душа чекат некој да им понуди некој милион и кој ќе купат Бориело.
Ќе си глеаме третокласен тим наредните години од сонот 2010 до најслабиот Интер со најслабите играчи и економска состојба на клубот моментално.
Неспособноста Морати да го реформира клубот како што направи Ањели фамилијата со Јуве Морати наместо тоа испродаде се што имаше вредно во клубот направи 500 милиони загуби и бараше било кој да се отараси од клубот се за доброто на Интер.
Со овие играчи и план Интер во наредните години ќе си биде просек тим во Италија и колку толку ќе има тим да изборува опстанок.

Голот што ни го поништија како да не беше офсајд, не се виде најубаво но така ми делуваше.

Ме нервира кога враќаат назад топка кога знам дека тоа го прават затоа што немаат идеја а не дека ги повлекувааѕ играчите на Киево.

Мора да ги тепаме Киево, многу се слаби.

Голот што ни го поништија како да не беше офсајд, не се виде најубаво но така ми делуваше.

Ме нервира кога враќаат назад топка кога знам дека тоа го прават затоа што немаат идеја а не дека ги повлекувааѕ играчите на Киево.

Мора да ги тепаме Киево, многу се слаби.

Ај не треси зелени чист офсајд е ова*
1559812_645720078848398_369027619_n.jpg

*Според Јуве критериуми :icon_lol:

Пасивен офсајд уште важи за Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom